Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Ei oska öelda kahjuks.

Siim kurat, sa ikka tead kus kohast ülikonda saada ju?

Das is guud Kraam:

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline blu

kust saaks krew pusasid?

krt, pean ka riideid ostma.

// ei mäleta poe nime, ostsin eelmine kuu ka ülikonna.

3 kilo läks :/

Jaga seda postitust

Postituse link
õnneks mul ülikonna teevad ema & isa välja, a mul muid riideid vaja . :P

http://www.youtube.com/watch?v=FZOisibC4Bw

fakk kui mõnus tjuun

Mul teevad ka välja ülikonna, aga ma ei lase enil elusees osta mingit 20 kilost, ma saaks selle vahelt võetava 15 kiloga vb niisama 85 2004 aasta kawa osta:D

Tuleb ikka kainelt mõelda :)

kust saaks krew pusasid?

krt, pean ka riideid ostma.

// ei mäleta poe nime, ostsin eelmine kuu ka ülikonna.

3 kilo läks :/

Aadressi ei tea, kurat, mul oleks üli käbe vaja, mingi see nädal mis tuleb homme, pean minema mingi teisip või kolmap ostma.

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline blu

Ma ostsin nõmmelt Järve Selveri teiselt korruselt kuradi peauksest paremale läheb trepp, trepist ülesse ja esimene pood paremal.

Seal müüdi hunnikutes ülikondi.

Jaga seda postitust

Postituse link
Ma ostsin nõmmelt Järve Selveri teiselt korruselt kuradi peauksest paremale läheb trepp, trepist ülesse ja esimene pood paremal.

Seal müüdi hunnikutes ülikondi.

Okei, oli ilus ülikond?

Mul on see ka veits segadus tekitav et ma pole kunagi ülikonda kandnud, kus kohast kingad said, või olid olemas?

Ma mõtlesin et ostaks ülikonna, näiteks musta ja sinna juurde täiesti lumivalged saapad, millega ma pole veel kordagi käinud kusagil. :)

Nagu mingi Justin Timberlake pidevalt on :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline blu
Okei, oli ilus ülikond?

Mul on see ka veits segadus tekitav et ma pole kunagi ülikonda kandnud, kus kohast kingad said, või olid olemas?

Ma mõtlesin et ostaks ülikonna, näiteks musta ja sinna juurde täiesti lumivalged saapad, millega ma pole veel kordagi käinud kusagil. :)

Nagu mingi Justin Timberlake pidevalt on :D

Jah, väga hea ja kvaliteetne, mugav ka :)

Kingad ostsin ka Järve Selverist otse selle ülikonnapoe ees olevast NS või msi iganes kingapood see ka polnud.

Musta ülikonda ei tahtnud võtsin pruunika ja mingid pruunid kingad ka, valge särk ja roosa lips ette ja käis küll :D

Jaga seda postitust

Postituse link
Jah, väga hea ja kvaliteetne, mugav ka :)

Kingad ostsin ka Järve Selverist otse selle ülikonnapoe ees olevast NS või msi iganes kingapood see ka polnud.

Musta ülikonda ei tahtnud võtsin pruunika ja mingid pruunid kingad ka, valge särk ja roosa lips ette ja käis küll :D

Päris kõva, kõik kokku läks 3 kilo või ainult ülikond?:)

Tra, ma ei taha sellele mõeldagi et ma pean minema mingit kuradi ülikonda ostma, ma saaks selle raha eest palju muud osta :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Ma vaatan, kuidas ilusab/sobivam jääb, kaua sul seal aega läks Siim?

Tean palju aega varuda siis :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline blu
Ma vaatan, kuidas ilusab/sobivam jääb, kaua sul seal aega läks Siim?

Tean palju aega varuda siis :D

15 minutit kui aus olla.

lipsu ostsin samast ülikonnapoest.

kõik läks jube kiirelt

Jaga seda postitust

Postituse link

Täiesti haige, küsisid kohapeal sult ümbermõõte ja asju kah?

Või nad tõmbasid sulle nööri ümber ja mõõtsid kohe ära?:D

Kurat, peab vaatama millal on aega minna sinna.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline blu

Ei, võtsin ülikonna, läksin proovikabiini ja sobis kohe.

Midagi mõõta ei tulnud, ülikondi on igas suuruses võtad ja proovid ja peaaegu kõik lähevad.

me pole enam 10 aastased et vaja mingeid alla-meetri suurustele poistele ülikondi kõik on seal ikka meestele tehtud ja enamjaolt kõik ka sulle selga lähevad :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Ma mõtlen seda et mul pole õrna aimugi milline see ülikond peab olema seljas, kas ta peab olema nagu kuradi raudtraat et ei paindu kuhugile poole või selline normaalne et vb saab isegi kükitada jne :D

Aga no eks ma näen, lähen kohale, kisan üle keskuse "Mul on ülikonda vaja!", vaatan kes peale turvamehi minupoole jookseb, see on järelikult kaupmees :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline blu

Haha, einoh, egas ülikonnad seest traate täis pole, painduvad nad kõik, mingit karbis oleku tunnet ka pole, mugavad on kui aus olla :P

Võibolla vanasti olid sellised... No vähemalt minu ülikond on tip-top

// Et siis, järve keskuses, peauksest paremal olevast trepist ülesse ja esimene pood paremal, sealt ostsin. nimi ei tule meelde : [ aga toodang oli šveits vist.

Jaga seda postitust

Postituse link

Jap, lähen küsin siis sealt, ma ise vist ei viitsi seal tuhnima hakata, need (tra ma ei oska kirjutada!) müüjad peavad oma raha kuidagi ära teenima, mitte passima seal:D

Ostsin kunagi järvelt püksid siis panin ka need mutid seal enda eest jooksma, ütlesin millist tahan ja need otsisid seal :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Palju kokku läks?

Palju kingad näiteks maksid?

Triiksärk on vist mingi 250-600 kr vms?

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline blu

Ülikonna hinnasilt on alles 2850.-

Kingad olid 50% off (Sain 450ga, nahk) Kingadeks arvesta kuskil 5 kuni 7 soida.

Lips oli miskit 190 ja särk kuskil 200-250 ringis.

4 tonni tuleb ära.

Kuradima kallis lõbu siiski.

Saksa toodang siiski -->

// Saksa rõivatootjale Bernhardt,

Jaga seda postitust

Postituse link

Oukei, mulle isiklikult ei ütle see nimi midagi :D

Vaadake seda, päris karm, üks tuttav saatis :D

http://smouch.net/lol/

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.