Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
KrIIps mulgimaal, ei ole pilvine :)

O damn, lucky you :D

Siin tundub nagu varsti hakkaks vihma kallama:hi:

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
omfg kui palav , pidime 2 tundi surnuaias tööd kah tegema, riisuma ja põletama nstuff + sõitsin rattaga koju :D

Käisid grematooriumis (mu eesti keel ei ole kõige parem :)) tööl? Põletasid laipasid seal :-):h:

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Lambiõli panid kohe muidugi pintslisse, eks?:D

Surnuaias "Spooky" polnud töödata? Mitte et ma kardaks vaid mulle ei meeldi eriti sellised kohad, liiga vaikne n stuff.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Hahahaha!

Surnuaias mängisite jalgpalli, päris karmid vennad.

Vaatasin täna raisk, Adidase F50 pall maksab 600 krooni, suht kirves, aga see oli Kaubamajas kah, kaugemale ma enam ei jõudnud, kiireks läks.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Suu kinni va elukas :D

Kurat, kellegil mingit 5 kilo laenu pole teha, palju asju oleks vaja osta aga pole raha ja ei viitsi vaenamtelt küsida.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Teeni, teeni, teeni, teeni, teeni :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Üritan.

Tra, räige aevastamise hoog tuli peale, 10 korda juba lasknud vist, kohe tuleb uus, atsihh!

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Hahahaha!

Surnuaias mängisite jalgpalli, päris karmid vennad.

Vaatasin täna raisk, Adidase F50 pall maksab 600 krooni, suht kirves, aga see oli Kaubamajas kah, kaugemale ma enam ei jõudnud, kiireks läks.

Heh, Korralik rannavõrkpall maksab 1200 eeku.! :)

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."

Jaga seda postitust

Postituse link
kriips , mis koolis käid ?

Hetkel Saku Gümnaasiumis. üheksandas.

Aga varsti enam mitte (A).(H)

Pallid on kurat kallid jah, vaatasin ka mingit Nike'i võrkpalli, ei vaadanud kumb ta oli kas saali või ranna aga päris kallis, 800 kr oli.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
tervizt.

sain läpaka kätte, aga windowsit ei saa peale kuidagi. :s

Katki.

Vaadake mida meie tore nn mode tegi =/

Kristiina Kristiina on online 'is

Noorliige

Algne Sa oled saanud hoiatuse!

KrIIpS,

Sa oled saanud hoiatuse!

Põhjus: Teema teemaks, aga viisakust ei tohiks sealjuures unustada! - http://www.vahvel.net/showthread.php?t=40211

-------

-------

See hoiatus on väärt 2 punkt(i) ja võib piirata sinu foorumis viibimist mõneks ajaks.

Kõike paremat,

Vahvel.Net

kahe punkti warn, no mida on..?

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Tra ma sain ka mingi turg alafoorumi all oli mingi sigarettide v2rk ja siis see topib mulle mingi 2p warni.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Katki.

Vaadake mida meie tore nn mode tegi =/

Kristiina Kristiina on online 'is

Noorliige

Algne Sa oled saanud hoiatuse!

KrIIpS,

Sa oled saanud hoiatuse!

Põhjus: Teema teemaks, aga viisakust ei tohiks sealjuures unustada! - http://www.vahvel.net/showthread.php?t=40211

-------

-------

See hoiatus on väärt 2 punkt(i) ja võib piirata sinu foorumis viibimist mõneks ajaks.

Kõike paremat,

Vahvel.Net

kahe punkti warn, no mida on..?

Ma tean mida te tunnete :D

Kunagi sain mingi lolli asja eest warni ... pealkiri oli müügi teemas müüa vms ... kuigi pidi olema "M" või "Müün" -.-

:)

Jaga seda postitust

Postituse link

Oleks ühe punkti saanud, siis ma oleks vb nõus, aga kaks?

Ise too vant hakkas ülbitsema seal et me oleme lapsed vms :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.