Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kas tarvitate narkootikume?

Soovitatud postitused

VIP

Ohjumal neid kuradi 'seene' ärge küll sööge.

Nad võivad olla kõik muidugi looduslik jnejne, kuid need viivad su kaplsi nii ära, et sa ei saa persetki aru enam - hallutsinatsioonid on nii tugevad.Mu sõprusringkonnas on palju seenesööjaid - kes niisama vahest 'pulli' pärast näksivad neid - ma ju näen miuksed nad on, osad vajutavad rüütli tänaval advokaadi büroo sildile ja näevad, et lähvad liftiga kuskilt alla - see ei ole normaalne.

Teiseks enda kohta niipalju, et kõik pmst algaski tossust, tegin tossu oo lahe, pakuti antsu(amfetamiin) täitsa pohhui, proovisin, tulid kommid - läksid need ka, polnud probleemi, aga ma ei saa aru inimestest kellel tekib sõltuvus neist, isegi targemad doktorid on öelnud, et narkootikume tuleks kasutada lõõgastumiseks, mitte nendest sõltuvusse jäämiseks.

Tossuga läks vahepeal natuke juba üleliia, aga nüüd pole juba kuu aega vast ühtegi maffi teinud, kuigi ei pea seda ültse millekski hulluks, sõbrad hakkasid lihtsalt inisema, et ma nende jutust mingit iva ja värki ei leidnud kunagi - unustasin kõike jnejne.

Igatahes minuarust suitsetage palju tahate, tõmmake ninna palju tahate, sööge komme palju tahate, aga ärge tehke seda igapäevaselt, korra kuus, või kahes kuus. Ja ärge mõelge, et oplaa nüüd olengi sõltuvuses kui seda tahate, lihtsalt ole oma psüühikaga sellest üle, ära mine kohe pappi sebima või ostma - nahhui ?.

Parem osta 5 õlut ja mine magama - või sebi omale tüdruk, ole tüdrukuga koos ja sa ei mõtlegi sellest. Kui tüdrukut just tallinnast ei võta kus pooled paadund narkarid on :D.


29p9m4x.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Koera jutt on kullast! (Y)

 

Ma küll ei oska öelda, kas suitsetamine käib ka siia, kuid enam ei tee!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

ei tarvita !


 

 

EESTI KEEL LONGAB :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

tegime kuu aega järjest tossu.iga päev sodid ja proovisime sõpradega kas suudame vahet pidada ja nüüd pole kuu aega midagi teinud ja ei tunne puudust kah...aga mälule hakkab küll weed hästi :Okeegi mainis et kui on tüdruk et siis pmst ei tarvita ühtegi uimastit w??? loll jutt kui tahad tarvitad ikka ja tüdruk ei tea ka asjast halligi....gl varsti kuhi peale ja läheb minna :P

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Pole teinud,aga kui elus midagi nässu läheb,kes teab.


Sander_Ploompuu@hotmail.com

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Savu juures meeldib see, et vahetevahel pead pika jutu maha, siis järsku mõtled, et wtf, millest jutt käis ja siis peab sõber meelde tuletama :D Ja nalja saab ikka kõvasti..

 

Aga ei soovitaks jah kellegil väga tihti seda teha. Võib-olla paar korda kuus, 1 keskmine bongitäis, aitab küll, rohkem pole vaja. Ja kindel asi on see, et ei tohiks midagi teist proovidagi. Isegi kui mõtled, et ei tee midagi. Teeb ikka küll ja päris paljudele. Ärge isegi hakake "katsetama" kangemate narkootikumidega, et näha, mis juhtub. Siis peaks kõik korras olema. Enam-vähem :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Teile on kingitud elu , milleks seda rikkuda ?

EI NARKOLE !

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Olen ise nüüd paar korda teind kanepit...

Kanep imo 5++ , see , et sa ülekontrollid oma keha see nagu super . :D

Aga jah , kanep on kallis lõbu .

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.