Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Külaline blu

Häid retsepte!

Soovitatud postitused

Külaline blu

Teeks ühe teema, kus kõigil saaks suu magusaks ja kõht täis.

Lisage ENDA lemmikuid võileibade tegemisviise ja kõike muud, hiljem lisame need kõik korralikult kokku, et oleks hea vaadata ja neid kasutada.

 

=)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kiire Pizza. [ Kunagi sõin seda kui asjad olid olemas ]

 

Asju vaja ;

 

Pizza põhi.

Pizza maitseaine.

Ketšup.

7-8 Viinerit.

Riivitud juust. ~100g

 

Kuidas teha ?

 

Võta pizzapõhi endale lauapeal ette, lase üks törts ketšupit ja määri see laiali ;

Koori viinerid ära ja lõika need neljaks.

Pane viineri tükid pizza põhjale peale.

Nüüd võta juust ja pane seda peotäis või rohkem peale.

Nüüd on aeg parima asja jaoks (imo), raputa niipalju pizzamaitse ainet kui tahad, ise panen tavaliselt ohtralt, kuna see eriti hea (imo).

 

Nüüd pane Pizza mikroahju ja las ta olla seal 3-4 minutit ja vóila !

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Nonii, nonii, nonii.

Ootasin juba terve igaviku, et selline teema tehtaks ja saaksin retsepte avaldada.

 

Retsept numer 1

 

Vajad:

1 Kuldne röstsai

1 Juustuviil

Nats võid

Valmistamine:

Võta sai, rösti see ära, kanna peale või. Lisa juustuviil. Söö.

 

 

Kopiraisk 2008 SOIN

 

 

 

Edasijõudnutele:

 

Retsept numer 2

 

Vajad:

1 dl suhkrut

4 muna

2 dl kuivatatud puuvilju

1 tl soola

4 spl sidrunimahla

pähkleid

2 liitrit viskit

 

Valmistamine:

Võta keskmise suurusega kauss.

Kontrolli viski kvaliteeti seda maitstes.

 

Vala viski detsiliitrimõõdunõusse ja joo. Korda.

Pane elektrimikser tööle.

 

Proovi uuesti kas viski on ikka veel kvaliteetne.

 

Sega 1 dl võid ühte suurde kaussi, lisa 1 spl suhkrut ja vahusta jälle.

 

Maitse kas viski on ikka veel hea, joo veel üks mõõt.

 

Lhüllita mikser välja.

Toksi kaks kanamuna ja valla kaushshi, koos kuivatatunud puruviljadegaa...

Käivvitta mikser jälle... Kui need viljjad kuivutunud jäävad kaushshi külje kinni, tiri lahti kruffikeerajja abil.

 

Maitshe shiis kas viski on ikka veel kõlbbulik.

 

Sciish scha lischad 2 dl soola või mischkit taolisht. Shee polle

nii tähtish.

 

Ploovi whischkyt.

 

Lisha shidronimahhl, lisha üks... õõks shupi... lushikas... shukruth, või midagi, äsch... mida kuradit...

Määri ahju.

Keri ahhjuvorrm 220 kraadhi pääle, ära unusta miksherit vällja

lhülittadda.

Vishka kaushsh aknast väljja ja ...

 

niishiish proovi sheda whischyt mish on veel järgi jäänud shinna paganama pudhelishe.

 

Mine maggama... Kesh kurat tahab sheda puuviljakookhi...?

 

(autor teadmata)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Aeglane kuid lihtne maasikamoos:D

 

vaja siis

 

1,Mets või Aedmaasikaid

2.Suurt või väikest kaussi

3.Kahvel või lusikas (purustamiseks)

4.Suhkur

 

Valmistamine.

 

Võta siis mets või aedmaasikad.Pane nad kaussi mille välja valisid, siis võta kahvel , või lusikas ja purusta neid niikaua kuni nad on vedelaks läinud (:D)..

Siis võta suhkru tops või nh võta suhkrut ja pane moosi sisse siis sega natuke ja valmis..

 

Nb!! Ära pane liigapalju suhkurt muidu läheb asi rõvedalt magusaks :D

 

Alati pane moosi päripäeva siis on see parem...

 

 


sig1.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

kuidas teha rummikooki ::

1 tl suhkrut,

1 või

2 pud. rummi,

1 dl kuivat puuvilju,

pruuni suhkrut,

1 tl soodat,

100 g võid,

2 muna,

3 sidrunit,

1 kl jahu,

1 dl pähkleid

Alustuseks proovi rummi. Mmm, hea, kas pole? Võid alustada.

 

Võta suur kauss, mõõduklaas jne

 

Proovi uuesti rummi. Veendumaks, kas rumm on piisavalt hea,

vala 1 dl klaasi ja joo nii kiiresti kui saad. Korda.

Klopi mikseriga või suures kausis.... lisa 1 tl suhkrut ja

vahusta veel.

Kontororolli, kas rumm on OK.......

 

Võta veel klaasike. Ava teine pudel kui vaja............

Liza munad, kuivatatadud puuvljad.... peksa vahule.....

Kui nad kitivad mikseri kinni, kasuta kruvikeeraja abi....

Maitse rummi, et kontrollida konsis..konssisitensistentsi...

lisa 3 dl soola või pipart või ..... vahet pole.......

Proovi rummi.

Bressi 1 sidururuni mahl ........ lisa 1 tl pruuni või miskit

värvi

suhhurt....

vahet pole.........Sega.......

 

Määri ahi võiga, keera koogivorm 350 kraadi peale, keera tainas

ahju..........

 

Maitse veel rummi, mine magama.......

 

 

(Someoneinhell- see on midagi sarnast)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kuidas teha pontsikuid???

 

Võta 0,4 liitrit mineraalvett

2 muna

2 spl suhkrut

1 tee lusikatäis soola

Natuke pärmi.

ja jahu olenevalt kogusest veest muidu mingi 2 tassi täit see järel sega see kõik miksriga või kahvliga.

Nüüd aja pliidi raud kuumaks vali mõni metallist kauss ja pane see pliidile ja oota et kuumaks läheks siis lisa vaikselt õli sinna umbes 0,4 liitrit ja siis võta spl tainast ja pane see kausi kui õli KUUM. pane nii palju kui kaussi mahub aga et veits ruumi ka oleks.Vahebeal keera neid .Siis kui näed et pontsikud on kuld pruunid või pruunid siis tõsta nad kahvli või muu sellisega nad välja.

Nüüd ota et nad natuke jahtuks . Võta väike kauss või mingi asi kuhu saad suhkrut panna . Riputa nüüd suhkrut ja popsuta enda pontsikuid seal ja / Head isu! / Võid ka moosi või midagi sellist kasutada!


[sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Bacardy rumm + koola + laim = (Y) Lollidemaa , here i come.


Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Mu lemmik võileivad.

Vaja läheb, saia, võid, tomatit ja sidrunipipart, võib ka kasutada juustu.

Võtad saia, määrid või peale, kui tahad lõikad juustu ka peale, sisi lõikad tomativiilud

ja lõpuks raputad peale sidrunipipard, kogus oleneb endast, palju meeldib.

 

Saia asemel võib kasutada ka rukkipala vms.


"Kabjad löövad meile musta pori näkku, aga tee ei lõpe otsa sõit ei saa."

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Mu lemmik võileivad.

Vaja läheb, saia, võid, tomatit ja sidrunipipart, võib ka kasutada juustu.

Võtad saia, määrid või peale, kui tahad lõikad juustu ka peale, sisi lõikad tomativiilud

ja lõpuks raputad peale sidrunipipard, kogus oleneb endast, palju meeldib.

 

Saia asemel võib kasutada ka rukkipala vms.

 

Mmm..

Ma söön samamoodi.

Tavaliselt leivaga :eat:


 

 

 

On jälle aeg, selg sirgu lüüa![sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Mmm..

Ma söön samamoodi.

Tavaliselt leivaga :eat:

 

Loodetavasti pole ka kreisi, kuid panen põhimõtteliselt igalepoole kuhu kannatab Sidrunipipart ja tavalist pipart ;)


Miski pole eales nii halb, et ei saaks halvemaks minna. - Murphy.

- - -

MaSu on läbi, nüüd on TäPe (täitsa piixus), varsti on PuPu (puhta piixus>)

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Hmm ..

Viinerid juustus . (H)

Vaja läheb : Viinereid (ükskõik missugused) , juustu .

Mida teha nendega ? Ok : Algul riivid juustu ära , siis asetad viinerid taldrikule , siis puistad viineritele juustu peal ja paned mikrolainahju . Umbes 1 min . :D

Pärast lase hea maitsta . :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

no , teate kaupsi '' pikukesi '' need pikad juustuga (L)

ostad LAHJAT sinepit , võid ka kanget osta .. aga lahjaga parem imo.

ja paned seda siinna , karmilt hea minuarvates :)

 

Viin + Piim = lol , vahepeal sai joodud :D

keefriga ka hea..

 

 

aga see ka hea , suht jogurt vms - Paned Tassi , anumasse keefrit & lisad moosi .. segad veits & maru hea imo


aop2df.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

No mina ostan neid kukleid Pagarist (Päris pikad), võtan Rakvere viinereid ~10tk, viilutan ära (Nendest peaks alati välja tulema), siis võtan hapukurki viilutan samamoodi väikesteks kuubikuteks. Siis võtan majoneesi, hapukoort ja ketšupit, segan kokku majoneesi ja hapukoore ja lisan vähesel määral ketšupit kastme värvi pärast just. Siis lisan kastmesse viinerid ja hapukurgi (võite proovida ka muid lisandeid).

Ja täidan saia selle möksiga.

Ennem võiks muidugi ka saia soojaks lasta mikros või kuskil, eeldusel, et sai on värske ja ei kuiva sul kohe ära. Sai peab jääma mõnusalt pehme ja väljast krõbe.

Sai valmis, pane kohe täidis sisse ja hakka sööma :kiss:

 

Teine asi, mida ma vahest teen on singi-juustu kartulid.

Võta ca ~1kg tooreid kartuleid, koorid ära jne, pesed ära, siis võtad liua, kuhu kõik see kraam ilusti ära mahuks, lõikad kartulilt kaabu ära ca 1-1.5cm paksu ja jätad meelde, kuhu jäi mingi kindla kartuli kaabu (see selle pärast, et asi kõrbema ei läheks).

Siis pmst võtad maasinki, võib ka natuke rasvasem pekk olla mahlasuse pärast, lõikad niisugused viilud, et kartulile peale mahuks, lõikad kõikidele kartulitele peale viilud ja viilude peale paned tagasi kaabud. Seejärel võtad juustu ja lõikad igale kartulile paksu viilu juustu peale.

Singi ja kartuli vahele pead panema ka pipart & soola muidugi. Võid ka muid maitseaineid proovida.

Ja asi ahju ;)

Kui vaatad, et asi hakkab valmis saama juba, libistad ahjus oleva kandiku välja ja paned igale kartulile eelnevalt valmis lõigatud paksud juustuviilud peale ja ahju ja nii ootad nii 10min, et juust ilusti ära sulaks ja kartulid saaksid kaetud juustuga.

Seda asja peate ise vaatama, kui palju te Sinki ja juustu panete.


Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kahjuks ma ei viitsi siit midagi järgi teha, küll pole ühte asja kodus, küll pole teist :S


OMGLOL.png

MSN : [email:ofxdw7mx]Pimpvend@hotmail.com[/email:ofxdw7mx]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Kahjuks ma ei viitsi siit midagi järgi teha, küll pole ühte asja kodus, küll pole teist :S

 

See oli nii vajalik info meie jaoks :eat:


Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Loodetavasti pole ka kreisi, kuid panen põhimõtteliselt igalepoole kuhu kannatab Sidrunipipart ja tavalist pipart ;)

+1:D sama asi panen ka igalepoole sidrunipipart kuhu vähegi annab panna:D


"Kabjad löövad meile musta pori näkku, aga tee ei lõpe otsa sõit ei saa."

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Hmm ..

Viinerid juustus . (H)

Vaja läheb : Viinereid (ükskõik missugused) , juustu .

Mida teha nendega ? Ok : Algul riivid juustu ära , siis asetad viinerid taldrikule , siis puistad viineritele juustu peal ja paned mikrolainahju . Umbes 1 min . :D

Pärast lase hea maitsta . :D

 

Ma teen samamoodi ainult et sea- või kanalihaga.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Eks ma siis ütlen ka ühe enda lemmiku :P

 

Vajaminevad asjad: Võileivagrill, saia (4),juust, tomat, pipar, sool .

 

Okei, algul võtad 4 viilu saia, paned kahe saia peale juustu viilud (võib ka riivitud, kuidas ise tahad), ning paned teised kaks saia nende saiade peale.

 

Nüüd sul on nagu 2 burgerit .

 

Viskad saiad võileivagrilli, ootad oma aja ära ning võta grillist saiad välja. Tee mõlemad saiad keskelt pooleks. Sul on nüüd 4 grillitud juustusaia.

 

Lõikad tomativiilud ning viskad saiade peale.

 

Lisada võid ka pipart ning soola, mis on väga hea kui lisada imo. :P

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Inglise keeles

Perfect Cannabutter

 

WHAT YOU NEED

2 Sticks of Margarine

1 Box of Brownies

1 Cheese Cloth package (available at all supermarkets)

1 Plant material or Buds

2 Large cooking Pot's

1 Egg

1 Strainer

1 Bag of M&M's (optional)

 

***The Basic Principle***

For this method we are going to use water. There is no sauting of the green. That method can lead to burning off THC and most importantly makes the taste unbearable.

 

STEP 1

-Take the large cooking pot and fill with water and bring to a boil. Look at the amount of scraps/buds you have. I find you generally won't need much more then 8-12 cups of water. But the amount of water really doesn't matter... Too much is better then too little.

 

STEP 2

-Once the water is boiling add your 2 sticks of margarine. For the purpose of cooking I have come to the conclusion that margarine is superior to butter.

 

STEP 3

-Now you can add your plant scraps/buds. I only use plant scraps so it is hard for me to say just how many buds you would add. I would make an estimation. Try it with a quarter first, then add more if potency isn't what you would like.

 

STEP 4

-Turn the temperature to a low boil and put a lid half on to allow the water to evaporate.

 

STEP 5

-This is the best step. Simply mix around the solution every 15 minutes. Smoke a bow while you wait. Let it boil till most of the water is gone. I find the approximate time at 1-1.5 hrs. However, I have let it go as long as 4 before.

 

STEP 6

-Remove the pot from the stove and allow it to cool off for a little while, so the mixture isn't too hot.

 

STEP 7

-Get the other pot and put the strainer on top of the 2nd pot. Drape the cheesecloth over the strainer.

 

STEP 8

-Pour the mixture onto the cheesecloth slowly. Let the mixture run through into the other pot below. Eventually let everything come out of the pot and fall onto the cheesecloth. Scrape the pot with a spatula and put the remaining matter on the cheesecloth too.

 

STEP 9

-You made gloves for this part. Grab the edge of the cheesecloth and fold up so it looks like your holding the top of a hershey kiss. Either squeeze in a downward motion or keep spinning the ball till all the rest of the margarine comes out of the scraps. Throw the cheesecloth scrap ball away

 

STEP 10

-Now you remove the strainer. You have the lower pot which will have the solution with all of the scraps pulled out. It will be very dark in color and is almost done. Put the pot into the fridge overnight.

 

STEP 11

-The next day you will have pure butter. The margarine will have hardened and will look like a giant flourescent green frisbee. Take a knife to the edges and slowly remove the disk. Take the disk and use a strainer to remove any other crud or sludge looking material that will try and stick to the bottom.

 

STEP 12

-You now have pure Cannabutter. There will be virtually no taste and the potency should knock you on your a$$. You can throw away any of the remaining material that was in the pot from the fridge. Take the disk and break it up into a cup and microwave it.

 

STEP 13

This is your melted pure cannabutter that you can do whatever you wish with. Make grilled cheese, brownies, use for garlic bread, etc. So many choices. For this tutorial I chose to make brownies. And I like mine potent so I will use all of the butter we just made, should be around a cup. So get all your ingredients to make brownies. Mixing bowl, brownie mix, egg, cannabutter, water, and M&M's.

 

STEP 14

-Put the melted cannabutter into the mixing bowl.. Add an egg to it. Mix the two together. Next add the mix. I find that I don't need too much water since I use a lot of butter. Add water to the mixture as you need too. Mix vigorously until smooth.

 

STEP 15

-Grease the pan a little and add the mixture. I pour M&M's over the top. I didn't used too. But I added it once on a whim and I have found it makes the taste amazing. I don't even like M&M's normally. But when I add them on the top of brownies they are great. My friends insist I keep the M&M's everytime i make it now.

 

STEP 16

-Put in the oven which has been preheated to 350 for 20-30 minutes. Check the brownies every few minutes starting at 20 mins. You know when their done by using a knife. Stab the middle of the brownies, if their is batter on the knife they are not done yet. When it stops sticking or is thick pieces you are all set. Remove from the oven and let it cool.

 

STEP 17

-Cut the brownies into 15 pieces. I found this was the best number from a single batch of brownies. And then enjoy

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

See ka hea imo :*

Saia , soovitavalt vähemalt 2 tk .

Juustu [kasvõi riivitult]

Ketšup

Lastevorst/Doktorivorst/Keeduvorst

Ahi/Võileivagrill/Mikrouun

 

Sai , peale vorst , lased ketšupi ka peale , siis juustu , sai peale uuesti , lased tal parajalt olla , võtad välja , lased c.a 1min jahtuda , jood karastusjooki kõrvale , priima


sig.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
See ka hea imo :*

Saia , soovitavalt vähemalt 2 tk .

Juustu [kasvõi riivitult]

Ketšup

Lastevorst/Doktorivorst/Keeduvorst

Ahi/Võileivagrill/Mikrouun

 

Sai , peale vorst , lased ketšupi ka peale , siis juustu , sai peale uuesti , lased tal parajalt olla , võtad välja , lased c.a 1min jahtuda , jood karastusjooki kõrvale , priima

 

A sa muidu seda tead et Mikrokasse ei tohi ketsupit panna?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
See ka hea imo :*

Saia , soovitavalt vähemalt 2 tk .

Juustu [kasvõi riivitult]

Ketšup

Lastevorst/Doktorivorst/Keeduvorst

Ahi/Võileivagrill/Mikrouun

 

Sai , peale vorst , lased ketšupi ka peale , siis juustu , sai peale uuesti , lased tal parajalt olla , võtad välja , lased c.a 1min jahtuda , jood karastusjooki kõrvale , priima

 

aare, ma teen ka ise nii, mnjämm, hää :D


OMGLOL.png

MSN : [email:ofxdw7mx]Pimpvend@hotmail.com[/email:ofxdw7mx]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.