Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Külaline blu

Häid retsepte!

Soovitatud postitused

VIP

what the fuck are "brownies" ?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Miks ei tohi ketsupit ja kuldseidääri mikrosse panna :O?

Sorry for Ot.


~~~SIGNATUUR EEMALDATUD~~~

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Miks ei tohi ketsupit ja kuldseidääri mikrosse panna :O?

Sorry for Ot.

 

Proovi järgi, saad teada.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

mõni ei tea ikka mitte midagi :D


OMGLOL.png

MSN : [email:ofxdw7mx]Pimpvend@hotmail.com[/email:ofxdw7mx]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Miks ei tohi ketsupit ja kuldseidääri mikrosse panna :O?

Sorry for Ot.

 

Sellepärast, et mikrolained ei salli kuldset äärt ja see keerab mikrolain ahju tuksi.

Pillub sädemeid jne...

Ketšupi kohta ma küll nüüd midagi ei oska öelda, sest ei ole sellest kuulnud.

Muna ka ei soovita. Võite järgi proovida kuid mina ei vastuta mis juhtub.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Nii-nii.

Lisan siia siis uunisaiade retsepti.

 

Võta 2 saia viilu, määri need kerge kihi võiga ja lõika peale juustu. Seejärel võta taldrik, kuhu need kaks saiaviilu ilusti põhja mahuvad. Pane uuni 2-3 minutit. Välja võttes peaksid üsna kõrbedad saiad olema. Kaunistuseks ja maitseks võib lisada kerge kihi ketshupit.

Head isu! :)


(L)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Nii-nii.

Lisan siia siis uunisaiade retsepti.

 

Võta 2 saia viilu, määri need kerge kihi võiga ja lõika peale juustu. Seejärel võta taldrik, kuhu need kaks saiaviilu ilusti põhja mahuvad. Pane uuni 2-3 minutit. Välja võttes peaksid üsna kõrbedad saiad olema. Kaunistuseks ja maitseks võib lisada kerge kihi ketshupit.

Head isu! :)

 

Ma sain neid maitsta vist umb nädal tagasi, igaljuhul see eit tegi kah selliseid:D

Päris head olid, soovitan soojalt süüa, mitte külmalt.:P

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Kiired Friikad :

Vaja :

Mikrouun , külm. friikad , sool , pipar , till

 

Paned külm. friikad taldrikule ja paned mingi nii kaua mikrosse kui soojad ,

peale raputad soola , pipart ja tilli , Head isu~!

 

Kui kaua on niikaua kui soojad tavaliselt?:D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

nii uda kergelt pizzat teha .

 

vaja läheb

klaas vett

pizza põhja pulber

juustu

vorsti

ketshup

 

algul valad pizza põhja pulbri kaussi , siis paned umbes klaas vett . siis paned selle taigna pannile ( mille said veest ja pizzapõhja pulbrist ) siis silud pannipeal laili . ja paned peale ketshupi , vorsti ja juustu .pane ahju . siis oota kuni juust sulama hakkab vms . loodan et saite natuke targemaks :D


501f2a549d18441.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Võileivad Roberti moodi.

Vaja : Võileivagrill, 4 viilu saia, vorsti, juustu, pitsa maitseainet, hiina kastet, või.

Kõigepealt määrid saiadele võid peale. Ühele poolele paned juustu, vorsti . Teisele paned maitseained ja kastme. Viskad grilli ja ootad mõne minuti, ja voila. Pitsamaitseaine+hiinakaste= (l)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Panni/ahju (kuidas kellegile) Pizza Tegemine:

 

Vajalikud asjad:Küpsetus ahi.

 

Toidu ained vaialikud:

Pizza jahu

Vesi

Ketzup:D(what ever)

Vorst

Juust

Maitse ained

 

Küpsetamine:

Esitex võta kauss.Pane pizza jahu sinna ja kalla 1,5-2 klaasi vett ja sega hoolikalt.

seni kuni tainas ca 15Min kerkib sea küpsetamis alus valmis(mul antud juhul pann)

Pane pannile õli nii ,et õhuke õlist kiht katab panni.

Nyyd tainas peaks olema valmis.

Nyyd laota tainas pannile.

Lõigu Vorst.

Riivi juust

VÕrsti lõikumine ja juustu riivimine taina kerkimise ajal

Nüüd on materjalid valmis

Hakkame Pihta siis:

Tainas laotatud pane ketsupit nii et tervele põhjale jääb ketzupi kiht.siis lisa vorst.Kui vorst lisatud siis pane paar peo täit juust.Siis pista ahju 10-15min 400-350 Kraadi juurde.

Maitse ained pange Ise nii palju kui tahate peale küpsetamist.

Head isu! :eat:

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Endal siis selline retsept:D teen seda paar tundi enne trenni tavaliselt, saab kõhu ilusti täis.

 

Vajalik: ahi, taldrik, söögiisu, söögiriistad

 

Toiduained: külmutatud friikartulid, viinerid, ketsup, kurk, jook (ise joon piima peale, võib ka mahla vms), sool, kartulimaitseaine

 

Nii , esmalt võta ahjust alus ja sahtlist küpsetuspaber. Pane ahi sooja umbes 220 kraadi juurde. Pane küpsetuspaber alusele ja viska friikad peale. Kokku lase friikatel olla ahjus umbes 18 minutit, kui 10 minutit on ära olnud, võta vinkud, lõika otsadele lõhe sisse , et nad ahjus ei puruneks:D Siis viska vinkud ahju ja oota kuni friikatel 18 minutit täis saab. Peale seda võta ahjust friikad ja vinkud välja , viska taldrikule. Siis viska friikatele veits soola ja kartulimaitseainet peale, lõika kurki taldrikule ja pane ketsupit ka, klaas piima kõrvale ja "muahh" deem , küll maitseb hästi!

 

Head isu!


[align=right:1we72gmq]250lev7.png[/align:1we72gmq]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Endal siis selline retsept:D teen seda paar tundi enne trenni tavaliselt, saab kõhu ilusti täis.

 

Vajalik: ahi, taldrik, söögiisu, söögiriistad

 

Toiduained: külmutatud friikartulid, viinerid, ketsup, kurk, jook (ise joon piima peale, võib ka mahla vms), sool, kartulimaitseaine

 

Nii , esmalt võta ahjust alus ja sahtlist küpsetuspaber. Pane ahi sooja umbes 220 kraadi juurde. Pane küpsetuspaber alusele ja viska friikad peale. Kokku lase friikatel olla ahjus umbes 18 minutit, kui 10 minutit on ära olnud, võta vinkud, lõika otsadele lõhe sisse , et nad ahjus ei puruneks:D Siis viska vinkud ahju ja oota kuni friikatel 18 minutit täis saab. Peale seda võta ahjust friikad ja vinkud välja , viska taldrikule. Siis viska friikatele veits soola ja kartulimaitseainet peale, lõika kurki taldrikule ja pane ketsupit ka, klaas piima kõrvale ja "muahh" deem , küll maitseb hästi!

 

Head isu!

 

Ossa perse. Täis kõhuga l2hed trenni?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Ossa perse. Täis kõhuga l2hed trenni?

 

30-90 (oleneb inimese ainevahetusest) minutit enne trenni ongi soovitatav süüa..

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Mind hakkas ka huvitama, miks ketšupit ei tohi mikrolaineahju panna?

Nende valmistatud pitsade vahel, mis poes müüakse, on ka ketšup, siiamaani mikrolain töötab?

 

Kui mina ise pitsat teen, siis läheb küll nii ketšupit kui tomatit rängalt vahele...

Pole aimugi siis, miks mitte. :D


Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

1.Vajalikud asjad : Ahi , saiad ( ükskõik kui palju :D ), mingid vinkud , Ketsup , juust (parem kui viilutatud).

 

Alustame nii , Võta sai, pane viiner peale , siis pane viinerile ketShuup ja siis juust ja pane ahju , Njämmaaa :D

 

2.Võta viiner ja sõõrik , pista viiner sõõrikust mingi 20-30 korda aeglaselt läbi ja valmis.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.