Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

illusion

Liikmed
  • Postituste kogus

    15
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info illusion'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 02.06.1994

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Autode kogumine pole ju mingi nolifimine, mulle lihtsalt on kogunenud neid aastate jooksul nii palju ja ladusin lihtsalt riiulisse. See mis Ollu teeb, vot see on raske ja aeganõudev töö (garaažide ehitamine, mudelite ümber ehitamine jne.)
  2. Hmm, ei tea aga võid ju proovida. Paned kellegi teise aadressi ja tullakse talle ukse taha:D Kui paned mingi USA aadressi siis otsi mõni Detroiti aadress, sest Detroitis enamus maju maha jäetud ja enamud linna hoonetest on tühjad seega võimalus kellegi teise aadressi panna on väiksem:D:D
  3. Kas seadus mõtleb laste all kuni 18 aastaseid isikuid, öeldes et oluline muudatus on ka see et enam ei tohi LAPSED rolleritega sõita? Sest rolleritega sõidavadki enamjaolt ju alaealised.
  4. Sa pead panema sinna aadressid mis päriselt ka eksisteerivad. Sa panid et United States, Alabama ja aadressid mingi nuub ja heldri, programm kontrollis ära, et selliseid aadresse USA-s ei eksisteeri ja andis errori. (see on minu arvamus:D )
  5. Sain selle aasta suvel sünnipäeva kingiks siis sellise asja: Gilera Runner SP50 Kõik piirajad maas ja välja läheb umbes 95km/h. Tehniliselt poolelt pole eriti midagi tehtud peale sportsumpa ja veel mõne asja. Mootorit enam tuunida polegi plaanis, kuna läheb juba niigi hästi edasi, kui hakkan tuunima siis ainult välimust. Praegu välimuselt ainult tagant porilaud ja numbrimärgi koht ära võetud. Siin ka natuke tehniliselt poolelt kirjas ---> Gilera - AP Motors Baltic OÜ Pildid ka: (klõpsa et näha suuremana)
  6. Tänud:D Eriti aktiivselt enam ei kogu ka aga eks paari-kolme kuuga mõni mudel ikka lisandub. Kui viitsid võid saata pildi oma kogust, ehk ostan isegi.
  7. Gilera Runner SP50,(lippab suht hästi). Selline siis:
  8. Sai kunagi soetatud jh üks auto, enam eriti ei tegele kuna mingi kamm on sees tal elktrisüsteemis ja kui aku täis laed siis saab mingi 10minti aint sõita. Aga muidu on suht hea auto, kahjuks ple bensiinimootoriga aga läheb ~60km/h välja ja 4 ratta veoga. Välja näeb selline:
  9. illusion

    Tossud !

    Selliseid siis: Ja selliseid:
  10. Tekkis väike probleem mängu käivitamisel, viskab mingi errori ette, proovisin kõik need variandid läbi mis ta seal errori all pakkus aga ikka ei midagi. Keegi oskab öelda milles asi?
  11. Sony Ericsson S500i
  12. no ma siiski arvan, et millegi kogumiseks ei ole mingit vanusepiiri ja ega see kogumine mingi nolifimine pole, nädalas või kuus ostad mõne mudeli juurde paned riiulile ja kõik. No nagu näed siis annab koguda küll:) Kindlat summat ei oska öelda aga ma arvan, et mingi 4-5 tuhat on kindlasti läinud. Ja selle raha saab tulevikus mitme kordselt tagasi teenida, ebays on palju 30-40 aastat vanu mudeleid müügil oma 300-400 krooni tükk.
  13. Ega see tolmu pühkimine ka eriti lihtne ei ole, suht tüütu:D ühe korra olen pühkinud rohkem pole viitsinud või pole aega olnud.
  14. Koguma hakkasin umbes 9 aastat tagasi, kuid vahepeal oli mingi 2-3 aastane paus millal ma ühtegi mudelit juurde ei ostnud, nüüd hakkasin uuesti juurde ostma. Niiet siis mingi 6-7 aastat. Uut riiulit oleks ka vaja:D mingi ~150 autot on kastides.
  15. Sooviks lihtsalt näidata oma mudelikogu, mudelite suurused 1:72 - 1:18. :ty vaatamast. *kui mõni pilt ei avane, siis paremklõps ja show picture.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.