Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

¤Mark¤

Liikmed
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info ¤Mark¤'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 25.04.1995
  1. Ma olen vägagi kindel, et minu rollimängu kogemused on laiemad, kui sinu endi, kuna ka staaž on tunduvalt pikem, kuid see ei muuda mind kindlasti paremaks. LSRP puhul on RP tase kindlasti kõrgemal, kuid seda on soosinud ka script. Miks? Materiaalne vara on muudetud inimesele kättesaadavaks ning mängija ei pea rügama mitu päeva oma auto või väiksema korteri ostmiseks, vaid asjad on väga odavad. RP juurde minnes, on välismaine rollimäng detailsem ning reaalsem. Kuidas? RP'takse kõiki pisiasju, et enda RP'd rikastada. Grupeeringud ei tegele ainult illegaalsusega ning karakteritel on oma eraelu. Ei elata mingi grupi, kui sellise jaoks, aga arendatakse oma karakterit. Samuti on ka erinevate karakterite arv suurem ehk kõik ei ole gängsterid või politseinikud, vaid leidub ka igast sotsiaalsest kihist tegelasi. See kahe mängijaga RP kaotab oma võlu, kui sa teed seda terve päev. Selle pärast ongi põnevam mängida serveris, kus oodetakse mängijalt juba suuremat rollimängu tajumist ning RP on vaheldusrikkam. Linn areneb koos mängijaskonnaga ja suure mängijaskonnaga serveris on elu poole reaalsem, kui sinu naise sebimine kuskil Vinewoodi villas.
  2. LSRP keskmine mängijaskond serveris on 300-400 inimest. Saan aru, et RP tase on liiga kõrge, kuid ei maksa kohe maha teha. Korralikku RP'd on seal küllaga, isegi rohkem kui sinu 20+ serverites, kus kohalik tase ei küündi isegi kritiseerimiseks.
  3. Täiesti arusaadav, et tavaline eesti SAMPlane, kui nii öelda, ei suuda harjuda sellise fenomenaalse serveriga, nagu seda on LSRP. Ilmselgelt astusid sa vale jalaga valele tänavale ja jäid valede inimeste juurde. Lugedes ka sinu teisi kirjutisi, võin öelda, et SAMP kui selline on sinu jaoks veel tundmatu. Rollimängu kohta ei oska kosta, kuid ilmselgelt jääb väheseks, kui ei suudeta LSRP's isegi õiget rollimängu leida.
  4. Sa mängid siis küll teises serveris, kui adminid sõimavad ja jailivad sind. PubGamers server pole hetkel ülevalgi..
  5. Kas siin serveris saab draamat ka näha?
  6. Tundub, et need eesti SAMP serverid on juba nii tavalised ja igavad ning tuleks üle kolida MTA'sse. Kaen üle.
  7. Original Roleplay pani SinCity Roleplayle Smackoutil ära
  8. Mu persest tuleb ka paremat teemat välja
  9. Sa oled lihtsalt kade, et endal servut pole, Nova rääkis mulle. Muidu edu serveriga, tundub, et isegi mõnest pubist parem hetkel, kuigi vähe inimesi mängib alles.
  10. Tänan signa eest snoop ;D
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.