Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Originaal_Roleplay

Liikmed
  • Postituste kogus

    17
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Originaal_Roleplay'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 19.09.1990

Kontaktid

  • Veebileht
    http://originaalrp.forum.co.ee/forum.htm
  1. Serveri mahategemine põhjusetta? Pildid räägivad endiselt enda eest- Kuidas on screen teie tegemistest serveri mahategemine? Jagame paroole? Seda lolli aja kellegile teisele, see mis tegite oli puhas server.cfg mitte midagi muud. Miks siis teie serveri nimi screenilt "Eesti eliit on üle kolinud"oli? Minuarust vajaksite teie arengut rohkem, kui ainult reklaamimise ja petmisega suudate kasutajaid leida. BuStEd AgAiN
  2. Jääb ära, pole reklaamereid tarvis. Samas võid küsida Originaal RP omanikelt - neil nagunii need asjad juba ammu pähe tambitud.
  3. Ma võin väike laps olla, aga omateada olen ma sinust endiselt vanem. Ma polegi omanik- Lihtsalt vastavalt sellele mis toimunud on soovisin teha serverit tutvustava reklaami, Mis seal siis nii halba on? Screenid räägivad ju enda eest. Eliidi GM pole varastatud? Su sõber Skripter ise pani selle tuuri koos cars.cfg jne failidega- miks muidu Eliit ROleplays näiteks see roller haigla ees täpselt samal kohal on? "Minusuguseid" serveri kohta valetama...No kurat kui see on vale siis miks screenshotid väidavad muud? Näeb täitsa tõsine vale siis välja. Edu reklaamimistes & Hackimistes poisikesed, aga jätke Eliit rahule palun- Me saame mängijaid reklaamimata kah Tänud!
  4. Muidu servu ei saa ju rahvast, Ikka peab keerama käkke kokku ning kutsuma Hackereid. Neid meil õnneks jätkub- IGatahes: KÕIK OLETE OODATUD MEILE HACKIKURSUSTELE!!! Lisainfo: [email:1naf49w1]simo_06@hotmail.com[/email:1naf49w1] OLETE KÕIK OODATUD SERVERISSE JA LISAGE MSN KAH!!!
  5. Vaatasime et Hackerid käivad juba suvalistes serverites keeramas käkke ning mõtlesime teha endale uue servu. Originaal Roleplay on taas peal uue Ip-ga: 80.79.113.18:7777 Alguses varastasime Eeliidu varasema GM-i, aga eliidu omanikele see ei meeldinud. Nüüd oleme taas peal palju Buggisema GM-iga ning KÕIK hackerid on oodatud! Ise aktiivselt ajame rahvast kokku mõningate hackidega ning ka serveri nime vahetustega. Kõige aktiivsem reklaamija ning teiste serverite maha hackija on hetkel Aramis aka Brian_DeLance ehk IRL "Simo". Soovite tema hackimistaset ületada ja end tõestada? Tulge kohe meie serverisse ja näidake mis suudate! Screene meie põhitegevustest serveri nimevahetustest et hackereid kokku saada: 1. pilt: Hoiatame 6 minutit ette et hakkame reklaamima ja hackime eliidu maha 2. pilt: Tegutseme. Meie servu põhilause: Kui oled S0beitiga, Siis oled ka Originaaliga! Tulge juba täna! Tegelt oleme lihtsalt saamatud reklaamijad sest muidu me ju rahvast ei saa.
  6. Vastus kerge: Miks teha kui saab ka niisama korraliku GM i täieliikult tõlgitult?
  7. Täitsa võimalik et server kolib üle San Fierro-sse ning seda üpris kiiresti. Minule endale igatahes meeldib. Nagu näha kodulehel hääletusest (( http://originaalrp.forum.co.ee/teadaanded-f1/linnast-kolimine-sf-i-t116.htm )) siis on neid kellele meeldib veel päris palju
  8. Aga sa võid ju avaldada mu vanust siin, Kahtlen et tead. Lihtsalt saage üle juba, pole vaja ju niisama vinguda teise inimese servu kodukal et endale rohkem rahvast tuleks- see suht sarnane juba reklaamile """On ikka vahe, minul on LA-RPi peale tehtud, agasee on väga palju tuuningut saanud, see on minupealt lihtsalt maha teinud kõik. Aga ega ma siin ei viitsi vaielda, ega lihtsalt copyga head asja ei saa.""" Kui sa nüüd arvad et "sinu" serveril on mingi ülihea RP oskus...siis kahtlen. Päris äge oli vaadata... Pank on firmana müügis hinnaga 500 000- IRL sa saaksid selle eest korteri osta mitte firmat ( vaata panga maja kah korra...panga maja on juba väärt oma 5 000 000 mitte 500 000. Niiet asi on suht RP-st kaugel.
  9. Kuule minuteada see "sinu server"- Sa pole ju selle omanik isegi! Sa ei oska ju kurat skriptidagi! Mine nuta patja kui kurb meel mitte ära hakka siin ulguma!!!
  10. No maitea...Rahvast tuleks kindlasti juurde, aga paraku ise pooldan eesti serverites pelada Ja tegelt võiks teha kui vähegi raha jätkub teise servu juurde San Fierro GM-iga kuna tegelt seda pelatakse kah hea meelega.
  11. Oli soov teha Eesti serverit, välismaa serverites pole ma ise üldse mänginud Põhiline et servus kõik arusaadav ( eestikeelne ) ja IC palju naisi, siis normaalne server! Okei okei..RP oskus on kah meil tegelt hea
  12. Kui sa nüüd googlesse samp yamaguchi sisse trükid peab mainima et mitmes servus see. Leidsid ikka asja mille pärast nutta.
  13. Peab mainima...servu on mõtetu ja adminid haiged nRP jad. Kena pildike kuidas ise sobeitiga ringi lastakse...Edu teile selle servuga siis...
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.