Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

v6lurpoiss36

Liikmed
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info v6lurpoiss36'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 06.11.1994
  1. Ja kasutaja on nüüd ka member...Raha hetkel peaks olema niisama aint 600k+ ,aga asjades ka veel..
  2. Kättesaamisega põhimõtteliselt raskusi pole kui tahaks..
  3. Näide: Lähed paari sõbraga avalikku interneti punkti kus ostja ootab.Siis lepite kokku, et anna nüüd pool raha ära, et saad parooli ja kui parooli andsid ning ostja sai sisse logitud siis annab ülejäänud,seda annab omavahel leppida..Ja ega ta enam üle ei lase kui kohal oled ju? Ja jooksu ta vaevalt paneb. (Ka oma tuttavaid ei tasu alati palju usaldada,mina jäin sõbrale lootma, et see kellele ta minu kasutaja müüb olevat tema kasutaja ära ostnud,kuid mina jäin kasutajast ilma aga õnneks olid recoverid peal.)
  4. 7. klass Inglise keel 5 Kehaline kasvatus 5 Matemaatika 3 ülejäänud tuli neljad Käitumine ja hoolsus rahuldav
  5. eem,Muidu ma pole see djkumm.Tegin siia kasutaja, et rs accounti maha müüa aga nüüd käin siin niisama ka ja postitan enda tarkusi siia igalepoole . Ja miks uued kasutajad ka ei võiks teha?? Järelikult olen mina erinev
  6. Mul suur arvuti ültse katki,õe läpakas olen:D
  7. 60m aeg 9.0 (13a) 100m aega ei tea!
  8. Väike abi kuidas vähem võimalust on scammi saada.! * kõige parem on alati tehing käest kätte teha,siis on kindel, et ei saa scammi! * kui kellegil on soov kasutajat osta ja nõustub ainult nii, et enne kasutaja ja siis raha.Kui te hakkate tehingut tegema,veenduge enne, et teil on pank bin ja recoverid peal(JA ET MÄLETAKSITE IKKA RECOVEREID!) ja seljas poleks midagi väärtuslikku.Et kui scammer on saate alati tagasi võtta. Ning kui raha on üle tulnud andke kasutaja ja parool! *Kui ta hakkab kahtlast juttu rääkima,näide:a kle ma kannan homme sulle papi üle, et täna pangad suletud (kell on 22:00) anna kasutaja ja parool.Seda ärge tehke! *põhimõtteliselt ikkagi peate ise aru saama kui mingi imelik jutt ja enne müümist veenduge, et ei scammi! Maitea kui palju minust abi on aga püüan aidata,Siia postitage küsimused kui keegi soovib teilt kasutajat osta/müüa ja te ei tea mida teha,siis ma üritan teid aidata! Head müügi ja ostu edu.
  9. Online mäng,sõjateemaline.On mängus sees erinevaid versioone kus pead pommi panema ja kaitsema, et vaenlane seda kahjutuks ei tee,või siis teine variant hävita kõik vaenlased.saab ka et igaüks enda eest.On ka suuri maailmu kus saab lennukitega ja tankidega sõita.Mängus on ka lvlid,iga mänguga areneb su level ja kui 100% täis saab siis saad järgmiseks leveliks. .Mõtlesin, et kirjutan natuke sellest aga eks te täpsema info saate seda mängides.. Ametlik mängulehekülg kust mängu downloadida saab: http://warrock.gamersfirst.com/ Mõni pilt ka siis sellest:
  10. Ma ka mänginud,aga xbox360-l.. 10 palli süsteemis 7.Päris hea mäng on,noh pildid on alati kõige vingemad,nende järgi päris otsustada ei saa... Ootan ka juba, et arvutisse tõmmata saaks
  11. peaks olema kuskil 2m väärtuses asju küll.!! kui mitte rohkem !,
  12. http://upload.vahvel.net/pildid/pildu.jpg[/img]]
  13. Eioska pilti valmis lõigata,lõikasin aga jäi pisike...
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.