Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

se7en

Kasutajad emaili kinnituse ootel
  • Postituste kogus

    1 148
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    179 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud se7en poolt

  1. Võib vist öelda, et olen ka pea poole oma elust siin liige olnud ja ma ei ole kunagi adblocke kasutanud ja pole ka siin varem neid reklaame nii näinud, lisaks veel väga huvitav, et nt. täna pole neid reklaame enam.
  2. Pole nagu varem täheldanud, aga miks nii palju spam reklaame siia lehele visanud on? (Runescape foorumis nt.)
  3. se7en

    O: 2B 0.3 ea

    Ostan 2b .3 ea. PM, kui on pakkuda.
  4. ei tööta, mul vähemalt.
  5. 90-02 on nagu minu arust 1990 kuni 2002, aga ma ei ole moderaatorist targem kindlasti.
  6. thank you captain obivious
  7. UP! Saatke PM ka kes on lisanud, mul msn peksab segast suht tihti!
  8. Öelge keegi veel, et ta paneks suuremad pildid, muidu äkki ei saanud aru!
  9. Mis kuradi peaksid? See on iga inimese enda arvata ma usun. JA KUI sa lugeda oskad siis mul on selgelt kirjas, et pakkuge ise hinnad #facepalm.
  10. Quited. Mingid vanad accid seisavad, müün maha. Mingi limiit on peal seega ei saanud rohkem pilte postitada, igatahes kasutajatel on kõigil pangad 0 ning bm-s 0, osadel on meilid värgid peal, kuid need võtab tehingu käigus maha! Peaksin piisavalt usaldusväärne olema seega ette keegi ei saa. Kasutaja nr.1. Kasutaja nr.2. Kasutaja nr.3. Kasutaja nr.4. Pakkuge hinnad ise, ei ole kursis atm nendega. msn on signas. Nimi:Henri Elukoht: Tartu Maakond:Tartumaa
  11. Kas ma olen ainuke kes pilte ei näe?
  12. se7en

    M: 70M 0.42 ea.

    Pealkiri ütleb kõik. müün ainult korraga! Armanijeans@windowslive.com
  13. Otsustasin siis oma mingi väikese pure maha müüa, et keskenduda mainile! Sisselogimine: http://www.upload.ee/image/1960013/jea.bmp Statsid: http://www.upload.ee/image/1960016/Stats.bmp BM: http://www.upload.ee/image/1960018/Status.bmp Pangas on 0. Questpointsidest on ntks animal magnetism tehtud.. Hind: Paku Tehingu viis: RSGP Sinu andmed: Nimi:Henri Maakond:Tartumaa Linn:Tartu E-mail:armanijeans@windowslive.com Msn:armanijeans@windowslive.com
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.