Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Siiim

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    877
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    88%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Siiim poolt

  1. Sythes pmod accid ca 800USD isegi, kui lvl 3 jne.. Edu. ---------- Post added 26-02-11 at 23:11 ---------- uKenny, Vend, Joosep ja poisid, see on Teie võimalus!!
  2. See fighter 2 posti kõrgemal olemas, endal pole authe, aga ilgelt tahaks seda teist autifighterpro-d, mitte perfecticust, vaid teist, perf on aeglane pask.
  3. Kasuta speci lõpus k0 jaoks, knivede pealt, siis dbow omab ära..
  4. berserker helm, 40 craft, 40 wc ja 25 fletch vaja questiks ainult, bot tööle ja olemas.
  5. Mikkel, Siim olen. See foorum on sitaks vale koht selle advertisemiseks, sest siin on enamus 15 aastased jorsid, kes ostavad acce ja saavad nendega üle. Endal main sold, muidu liituks.
  6. Offical forums linki? Või kujutad ette endale seda lambist ja loodad et kõik usuvad=
  7. Siiim

    Lukku

    Irww ragequittttttttttttttt Ostsin pinni, käisin ette, soovitan.
  8. Irw norm, selles teemas kus arutatakse minu scammimist lubas mulle uksetaha tulla ja kolakat anda, sest ta ei salli selliseid vendi. Ehk siis, atm ta uputab ennast, sest ta on patune! Edu Eminem8980, loodan, et sul läheb hästi.
  9. Mõttetu acc ju, kedagi ei koti Su minevik.
  10. Pane bot käima ja olemas.
  11. Müün rollerit, ei näita ennem kui ära maksad, hind 5k eek. FUCKING GOOGLE IT!
  12. Siinkohal sooviks kõigile kodanikele head vabariigi aastapäeva. Lisaks tervitan Leninit. Ja kui ma juba postitan, siis tahaks soovilugu ka: Eminem - When im gone. Tänan.
  13. Hea nõrk oled, ma tegin 2 aasta ja 7 kuuga max totali, kokku 700m exp peaaegu, sa sured peale esimest ära juba. Kas sellist rsi tulevikku meil ongi eestile siis vaja?
  14. There will be a cake! Edu acciga.
  15. Ma teen 72 65 80 hetkel, ja siis neid statse 10 kaupa suuremaks.
  16. mis box stakes tajuda on, vahetad stiili kui vastane seda teeb ja loodad et hitid sisse, kui ei hiti, siis "You Just got Jagex'd". Pakun 5m
  17. Ma võin fighteri ära osta. Cookerit ei taha ja pole vaja, msn on scammerite teemas olemas, lisasin Su.
  18. Ju peale update on korras, muidu perfectfighteril on option, et agressive attack, et hakkab teisi attackima, kui 70% eludest dead, aga see hetkel paneb ühe hiti ühele, siis teisele, jne...
  19. Mul täpselt sama asi irw, dno.. Pakun et scriptid on vigased ja peale update töötab ilusti jälle, aga vähemalt töötab hetkel
  20. Seda tühikut peale Ei-d polnud vaja, et punkti panna.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.