Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

sipsik1313

Liikmed
  • Postituste kogus

    48
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info sipsik1313'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 22.05.1992
  1. Nii pakkuge nüüd rune mille ka kasutaja vastu!! kiirelt vaja lahti saada!! ja 7-nda aprillini on member veel.
  2. ei hakanud teemat tegama, aga oskate öelda kas netis on kuskil pini sisestamise õpetust olemas ja kui ma pini ostan kas ma saan vaadata kas seda, et kas on kehtiv jms, et ma ei peaks sisestama seda? Ja kui ostan siis mis infot mul pini sisestamise jaoks üldse vaja on?
  3. aga kui ma sinna maa alla lähen ja tahan tolle tüübiga rääkima ütleb mulle, et gnome is chanting. Et milles probleem?
  4. Kuule äkki viitsid täpsemalt seletada, sest su postitusest küll midagi kasu polnud:D
  5. tere, tahaks teada, et kuidas ma endale crystal chime saaks? see mingi guesti värk? netist kah ei leinud eriti midagi.
  6. Nii tekkis küsimus, et kas mingi botiga on võimalik mingi 1m tunnis kah teenida? ja ei hakanud selle päerast uut teemat tegema, et tahaks teada kust ma crystal chime saaks? Kas see mingi guesti värk?
  7. võtsin arvesse! 11 euriga müüks kohe ära ja kuni kolmapäevani on aega pakkuda siis annan suurima pakkumise teinud isikule ära. ---------- Post added 06-03-11 at 17:07 ---------- Nii alandan hinda siis 10 euriga läheb kohe diiliks!!Mida kiiremini ostate seda rohkem membu aega on!
  8. ei ole huvitatud kuna endal pure olemas aga eure ei taha pakkuda?
  9. oleneb mille vastu vahetust pakud? aga pakkuge julgelt
  10. Nii tere, mõtlesin ühel päeval, et teen endale pure kõrvale ka stakeri, aga kui arenale jõudsin sain aru, et stakemine pole minu jaoks ning otsustasin kasutaja maha müüa ja nüüd panengi ta müüki. Bank on 0, aga mingi 500k võin peale jätta aga rohkem mitte ning põhiline on see, et kasutaja sai täna memberiks tehtud ning see on veel 30 päeva member, hea võimalus kohe arenale minna! Pildid: http://www.upload.ee/image/1171778/Untitled.png http://www.upload.ee/image/1171823/Untitled123.png Ega muid pilte ei osanudgi teha ning kasutajanimi on st4ked lol aga selle saab igaüks ära muuta:D Emaili annan alles siis kui kindel ostja ning recovereid, e-maili peal pole ja passworde on olnud ainult 1. Hinda tahaks saada eurodes ning hakake pakkuma, võtke ka teadmiseks, et 6 eurot läks membershipi peale.Mida kiiremini teete seda kauemaks memberi aega on!(:
  11. ei hakanud uut teemat tegema, et oleks vaja autotalkerit millel pole keyloggerit sees:D
  12. nii probleem jälle selline, et lööb ette key....disabled et mis värk on?
  13. aga mis arvate kui korda tehakse siis peab uuesti alla laadima või piisab, et paned uuesti install windows:D aga andke teada kui töötab jälle:D ---------- Post added 02-03-11 at 18:57 ---------- Nii värk jälle selline, et script not found:D et kuna korda saab? ja kas kellegil veel selline probleem?
  14. krt käivitan boti mis käivitub elu kaua ja siis ei hakka lambist ennast sisse logima, keegi oskab öelda milles viga?
  15. Nii 6m on banki väärtus jah? Et palju see hind tuleks siis ja kuidas wildis omab?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.