Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Netsky

Liikmed
  • Postituste kogus

    6 905
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2,204 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Netsky poolt

  1. Tohoh, millised muutused. Täitsa teine maailm siin kohe.
  2. Tohoh, väga kihvt valik. 12k tundub kuidagi ebareaalselt vähe tho. Pole USA auto turuga küll absoluutselt kursis aga 2007 Porsche sellise raha eest on normaalne nähtus?
  3. Veljed all, siis üks ilus pilt please Võrdlus pilti tahaks ka, usa vs enne. Endiselt lemmik volvo
  4. Novot siis. Ma miskipärast mäletan, et Jagex keelas mousekeys ära mõnda aega tagasi. Mälupete I guess.
  5. Mousekeys & Ghostmouse on banable, ehk ei ole lubatud. Mousekeys oli kunagi lubatud, aga minu teada ei tohiks enam olla. Suht väike võimalus bani saada neid kasutades, kui muidu legit mängid tho. E: Lugesin nüüd välja, et OSBuddy fast drop, pole sellest kuulnud, aga kahtlen julgelt, et lubatud on.
  6. Keegi Heroes questi õhtupoole? Black arm gang olen.
  7. Kuule mul pakkuda 600€ eest E36 1.8 IS, kere on perfektses korras. Driftikas, kerib asfaldi peal kuiva ilmaga külge küll. Sportvedrustus, sport sidur, jutud värgid. Kupee ja müüme esimesele inimesele kes osta tahab, nii et kui on huvi, siis saaksid head diili omale.
  8. E34/E36 Bmw. Tihkelt varuosi igalpool, enamvähem korraliku saab odavalt kätte kuna neid nii palju.
  9. Sisu on väga tuim või siuke enamvähem? Mis maksid kui saladus pole(PM)? Audide vastu jõhker nõrkus, järgmise aasta eesmärk on olemas(ükskõik milline uuem Audi siis).
  10. Nii kade, et vastik vaadata... RS5 lemmik auto.
  11. This is my return to Runescape! Oot, sain õigesti aru, et Ultimate IM ei saa bankida?
  12. Endale üldse ei meeldi sellised bemmid, aga kui kere ära värvida ja üldine välimus viisakamaks teha, siis oleks isegi okei. Antitiib on selle auto juures kõige jubedam. Muidu pole paha, nokitsemist jätkub.
  13. Paneb endalegi tahtmise midagi ilusat ehitada. Kellegi Volvo GL 66 seisab servise ees, loodan et äkki on nõus maha müüma mulle selle pilli. Pidi kümme aastat seisnud olema ja nüüd toodi siia.
  14. Mängi pigem 07. Kas keegi muidu teab, kas kuskilt clan chatist vms oleks võimalik osta quest sette? Vajalikud itemid mingi questi jaoks siis korraga.
  15. Täielik mõnitamine on see 50 kirja limiit. -.-

  16. Netsky

    100M - 0.2 ea

    0.18 vb müüks veel kogu stocki. OTSAS. Ei saa mingil põhjusel poste muuta.
  17. Netsky

    100M - 0.2 ea

    Kulla kogus: 100M Hind: 20€ Tehingu viis: Swed soovitavalt. Sinu andmed: Sinu nimi: Hendrik Maakond: Harju Linn: Tallinn E-mail: - Msn: hennu31@hotmail.com
  18. Netsky

    Üldine LoL

    L0L, mine rage rohkem. See et sa mängimise asemel ragema hakkasid ei ole küll minu süü. Tüüpiline elohelli nolk, süüdistad teisi kui ise hakkama ei saa.
  19. Ma istusin ta nina all järelvastamises, kui ta korraks teise õpilasega rääkis, lükkasin õpiku lahti ja panin ühtteist kirja. Viimane KT joppas kuidagi eriti haigelt, ma mingi valemiga oskasin toda. Mingi molaarmass ja dissotatsioon(?) or whatever. Ja need ülejäänud hinded olid iseseisev töö mille pinginaabrilt üks ühele maha tegin. Täpselt selline võlukunst. Perioodi algul ma muretsesin, et ma ei saa keemiat never ever kolme.
  20. L0L, mis kuradi võlukunst see veel on. [TABLE=class: data_table w_100] [TR] [TD]Keemia[/TD] [TD]4 4 A A 4 4- perioodi hinne: [/TD] [TD]4[/TD] [/TR] [/TABLE] Vene keel O 5 A 4 4 - perioodi hinne: 4 Vene keel on mul kuuendast klassist üks olnud. Keemias ma ei oska laenguidki paika panna. Pole selle üle just uhke, aga dafuck Kellu kool. E: Whaaaaat, mis moodi mul täiesti lambist see keemia kast sinna tuli.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.