Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ohutuskeskus

Liikmed
  • Postituste kogus

    864
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    767 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud ohutuskeskus poolt

  1. lukku
  2. Otsin kedagi kes teeks thief 58-66 võimalikult kiiresti. PM enda skype v mingi kontakt või jätke siia teema alla koos hinnaga.
  3. B gloves , torso , fcape ja vajalikud questid done. Tee oma pakkumine siia või PM . Pole väga aktiivne siin foorumis enam email tuleb kaasa ja olen teine omanik. Kasutaja seisnud aasta vb isegi 2.
  4. Võite pakkuda kõiki ranke ja pole vahet kumb server. Saatke pakkumised KOOS hinnaga postkasti või siia teemasse
  5. Lukku. Jätan alles.
  6. lukku
  7. Üles
  8. ohutuskeskus

    Delete

    Lukku. Ei müü seda kopika eest. Võib teema kustutada/lukku panna
  9. Cb 122 veel alles? Mis hinda kysid?

  10. Pakun 10 eur eune acci eest. Skype:speedy6842

  11. Tsau saada oma number postkasti. Teeks ss homme tartus diili ära

  12. su postkast jälle täis. aga ma otsin mingit acci god warsi jaoks ehk siis mingi 90 stat combatis ei teeks paha. mingit 70at str def accist pole väga huvitatud

  13. Su postkast on täis, aga eelmise PM'i vastuseks.. Alghinnaks panin 20euri

  14. Hehe:D Sa ka 07s. Kle mai teagi neid hindu, sp tahaksi igast pakkumisi, vaataks mis odavam variant on
  15. Nagu pealkiri ütleb, oleks vaja teha 51-60 attack. Pakkumised jätke kas eurodes või 07 rahas siia teemase koos msniga.
  16. Ostsin membux. Väga 5+ tehing :D Igatahes soovitan soojalt
  17. Jätke siis hind teemasse.​ Hind: Offer (soovitud hind) Tehingu viis: Swed (Hanspangaga, ühispangaga, mingi muu) Sinu andmed: Nimi: Nils P Maakond: Tartu Linn: Tartu E-mail: (Vabatahtlik) Msn: PM / Post
  18. Season 3 meta - Team with more BC's win..
  19. Mängisin veits ja elo nüüd 1381.
  20. Üritasin siis ühele pildile nii palju ära mahutada kui võimalik. Kasutajast siis veel nii palju et 1 Refund on alles. Saab kas 475RP või 6300IP champi ära refundida. Rune page'si on 2. Skinne väga ei ole , mingi hextech singed ja leona skin vist oli (riot ali ja trist ka). Kontakti saab minuga msni kaudu. Võite ka kirja postkasti jätta. Msn: mahlanetussu@hotmail.com
  21. Proovisin just smurfida EUNE oma uue lvl 30'ga. Ja pean ütlema, et võrreldes westiga on tase hoopis teine. 3-0 olen hetkel aga kõikides mängudes oli nii vastastel feeder, kui ka minu tiimis. Kolmas pela oli vapsjee, no jungle, no ad carry ja no support... Lihtsalt random champs - sealt ma dodge'sin.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.