Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

danis

Liikmed
  • Postituste kogus

    242
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    86%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Postitused postitas danis


  1. kas jõutõmbe puhul saab rääkida üldse mingist sügavusest? sügavus pigem küki teema

     

     

    Muidugi ja tulebki rääkida.Sa tõmbad ju sirge seljaga seega puusad väljuvad sügavalt.


  2. Jep. Kuid mis mina proovisin talle selgeks teha, et mingi kordusvahemikuga ei saa just midagi kindlat teha (reljeef,mass,jõud), isegi kui ma teeks ka maksimum 6 kordust saaks ma ikkagi lihasmassi, ja kui oleks algaja, ehk isegi ka toonust.

    Kas ma rääkisin ,et saab kindlate kordustega midagi kindlat teha?Tõin välja ,et näiteks jõu tsükliga treenides sa saad rohkem jõudu,samas sa saad ka massi ja reljeefi, aga põhirõhk on ikkagist jõule ju.


  3. tegelt võiks nii teha, et kui midagi väidad, siis pane siia ka allikas, mille põhjal

    Issand , seda saab kasvõi fitness.ee lehel vaadata: http://www.fitness.ee/treeningkavad

    Seal sa näed ilusti :

    Tsükklitreening - Reljeefitsükkel

    Tsükklitreening - Massitsükkel

    Tsükklitreening - Jõutsükkel

    Vajuta iga ühe nendest ja uuri.


  4. On mõni kõva reljeefikava ka käsil või?

    Ma ei tea mida sa kõvaks pead ,aga reljeefi kava on alles kevadel.No siit see tuleb (kuu-kaks) ja siis vahetan teise vahemiku vastu.


  5. ... tõsta progresseeruvalt raskemaid raskusi.

    Edu sulle eluaeg 3x10 tehes.Kunagi äkki saad midagi fitnessist aru ,kui saad tuttavaks inimestega ,kes on teinud trenni 5+ aastat.Maini talle või neile ,et teed koguaeg 3x10 ,vaata kuidas sulle otsa vaadatakse ;)


  6. reljeeftreeningu all mõtled siis rasva põletamist või siis nagu lihase vormimist, mis pretty much impossible?

    Nimetan seda rasva põletamiseks ja treenitud lihase esile toomist , kõik võimalik.


  7. ... ja see reljeefi treenimine üldse bullshit mu arust. rohkem nagu lihase verd täis pumpamine vms

    Ma ei teagi kuidas te treenite ja muidugi 8-12 kordust annab sulle jõudu ka aga suurem rõhk on massile, jõu ja reljeefiga sama.Reljeefi treenid väikse raskusega ju mitte keskmise või suure raskusega.Muidugi kui teed 12-25 kordust suure või keskmise raskusega on puhas lihaste vägistamine ju.


  8. Selete mulle põhjalikult lahti, kuidas sa treenid massi, jõudu ja reljeefi eraldi?

    Selleks on kavad olemas, sa pole kunagi neid eraldi treeninud?Treenid koguaeg sama seeriatega ja kordustega? Nt:Massi treenitakse 8-12 kordust,jõudu 3-6 kordust,reljeefi 12-25 kordust ja nendel kõikidel on erinevad raskused.


  9. tere

    mul selline suht probleem :D et olen suhteliselt kondine

    hetkel olen käinud korralikult 3 kuud, tehtud kava treeneri poolt ja pingutan tõsiselt, söön ka korralikult

    ainuke asi mis viga on see, et tulemusi ei , minimaalne areng on, aga sellist pole mis nagu improviseeriks veel rohkem käima

    näen suht palju vaeva, aga kaalud on tõusnud väga vähe :D lihased on peale igat trenni küll meeletult valusad ja annavad tunda küll

    mis arvate

    Ma arvan ,et asi on kavas ,kas raskused suured sa pingutad üle või siis kava nii koostatud ,et 1 lihaste grupp mida treenid segab teisel lihasgruppil puhata mida treenisid eelmine päev.Samas oleneb mille jaoks kava koostatud ,kas mass,jõud või reljeef.


  10. Keegi välismaalt on tellinud lisandeid? Vaatasin, et mõnes kohas on hinnad ikka väga soodsad ning kui keegi veel huvitatud on siis saaks seal äkki mingit kraami sebitud.

    Olen tellinud mass.fi-st + shipping oli mingi 5 eur.Igastahes tuli poole odavam välja kui eestist ostes.


  11. Olen jõusaalis vist nüüd umbes 2 kuud käinud. Kahetsen seda, et alguses ei teinud nagu mingi kindla kava järgi. Alati olen teind seda mille isu on.. Täna proovisin siis kava järgi ja lihased annavad kohe tunda.

    Oleks siin LIKE nupp siis ma laikiks seda !Tean ,endal oli sama värk aasta tagasi :D


  12. Selline probleem siis, et kas keegi oskab nõu anda, kuidas rinnalt surumises nagu nn. "jõnksukohast" üle saaks. Lihtsalt, ma panen 70kg kangile ja tunnen, et kang on ikka ülikerge aga ei suuda lihtsalt teatud jõnksust üles poole suruda... Või on asi lihtsalt siiski selles, et ei jõua?

    Asi on selles ,et kui sa kangi rinnale lased tundub raskus kerge ,kui hakkad üles suruma siis tundub ikka kerge kuni tõstad umb 5-15cm kõrgusele rinnalt,peale seda tuleb mängu sinu treenitud lihased ja kui nemad ei suuda peale 5-15cm edasi suruda siis on asi raskuses.Soovitan surumist treenida rahulikus tempos ,maxi võid proovida jõnksuga.


  13. kui käin 4 korda nädalas kas oleks hea panna 2 päeva rinnalt surumist?

    On , näiteks esmaspäev raske päev(Suured raskused) ja neljapäev kerge päev(10% alla keskmise raskused) ,kolmapäev puhka.

     

    ---------- Post added 02-12-11 at 13:34 ----------

     

    Kohe kohe trenni siis, proovin 140kg tõmmata, värdjas jõutõmme. Täna mõtlesin selle peale, et miks üks vend must rohkem jõudu tõmbab (alustas 2 kuud tagasi trennis käimist, 10kg kaalub must rohke, kui eelnevaid jõutrenne pole tal olnud, 145kg tõmbab ta). Nimelt jõutõmme kaasab rohkem lihaseid kui isegi kükk, seega jõutõmme pigem näitab siis väga 'üldist' jõudu, mitte väga seda, mis trenniga saavutanud, e. siis 'geneetika' (H). Ta kükib 100kg, ma 145kg, ning surub 80kg, mina aga 100kg.

    Surumine ,kükk ja jõutõmme on põhilised harjutused ,mis annavad jõudu ja keha kaalu suurenemise.Endale väga meeldib jõutõmme ,eriti kui suured raskused maast tõusevad siis väga mõnus tunne. :) (Jõutõmmet tuleks teha 1 kord 2 nädala jooksul muidu ei jõua taastuda ,kui alustasin siis täiega meeldis ja tegin 2 korda nädalas kuid järgmised päevad ei jõudnud enam midagi teha)


  14. Pean kurvastusega tõdema ,et praegune areng on seisma jäänud ilusate ilmade tõttu ja samuti töö tõttu ,panin ka tähele ,et kaal hakkab vaikselt kahanema kuna soojaga ei taha ültse süüa.Suvel jõukas ei käi ja ei lähegi ,arvatavasti hakkan jõukas higistama septembrist.Suvel hoian vormis kätekõverduste ja bari workoudiga + on see ,et jõud on veel alles ja ei olegi plaanis seda kaotada , jaksan veel baril teha seda mida mõni jõusaali külastaja ei suuda. Suur austus nende ees ,kes ikka suudavad ja viitsivad suvel jõukas käia minul kahjuks seda viitsimist ei ole ja ka tegelikult aega ei ole.Soovin edu teile treenimisega ja hoidke vormi ! Arvan ,et suvel külastan harva seda teemat noh saate isegi aru :) Aga aktiivsem olen septembrist :D , kes pole näinud minu keha siis saate eespool olevatel lehtedel vaadata ja sixplacki teemas on ka mõni pilt.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.