Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

luhtanen555

Liikmed
  • Postituste kogus

    940
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    730 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud luhtanen555 poolt

  1. Breaking Benjamin-Blow Me Away.
  2. Pe***e küll,no kuradi venkud rikuvad nüüd nba ka ära,ise loodan,et keegi petab talt selle raha välja ja ta ei saa ei saa midagi osta.
  3. Et siis täna on mul sünnipäev.
  4. teistele paremini Varrock East Mine, halfway between the Northeast edge of the mine and the wall to the North
  5. teen küll,kui pini saan-ei osta vist proovin teha.
  6. tänan,4päeva veel p2p kohe tleb summ 37 pilt kaa ku neid proboscisse saaks.
  7. tegin siis summi 32 ja comb 115 p2ps
  8. munadesse või kõhtu
  9. nüüd kõik skillid haiskooris ja all stats 30+
  10. In the Regicide area, by the Hunting symbol directly above Tyras Camp. From Lletya, pass the tree, go west across the tripwire, south across the leaf pit, south-west then north-west and along the path until you see some sticks on the west side. Pass the sticks and carry on west, passing another set of leaves, until you see another set of sticks to the south. Pass those sticks and dig by the edge of the pond. A Saradomin wizard will attack. 01 degrees 24 minutes north, 08 degrees 05 minutes west seda otsi siit: Treasure Trails guide/Coordinates - The RuneScape Wiki - Skills, quests, guides, and more seal pilt ka.
  11. luhtanen555

    Seened

    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  12. mingi vana pilt ja siis hp 91
  13. ingame pilt?ntx hey siin manraynor ja müün seda acci,i scamm,i bann
  14. tegin summi nüüd summ 26 või 27
  15. ei aga see mingi lahe quest pole,pikk ja igav aga nüüd olen käinud korra avensistes vms ja noh sain mingi 150k ja nüüd summ 15 ja uuesti avensistesse fletch 83 ka sain avides def 84
  16. mitte päris,tahaks neljadele ja viitele õppida ja noh vahest ikka ruuni.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.