Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Primaar

Kasutajad emaili kinnituse ootel
  • Postituste kogus

    1 034
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevad

    1
  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    250 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Primaar viimati võitis päeva 30. mai 2022

Primaar'l oli kõige rohkem reaktsioone saanud postitus

Reputatsioon

1 Neutral

2 Jälgijat

info Primaar'i kohta

  • Teised grupid VIP
  • Aste
    VIP
  • Sünnipäev 31.12.1989

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Runes saab teha kasutajaid ühe emailiga näiteks mikihiir@gmail.com, mikihiir+1@gmail.com, mikihiir+2@gmail.com, mikihiir+3@gmail.com jne, ise kah oman kasutajaid millel üks ja sama email. Infoks indiviididele.
  2. Notepad++ kirjutada pythoni script mis on muudetav ja jooksutada õiges failis ning unustatud probleem Võib teema sulgeda.
  3. Tere, .bat (batch) faili või mõne muu targa keele valdajad. Tööd oleks pakkuda ühekordsele kiirele näputööle: Mul on .txt fail või vajadusel kopeerin selle teksti teise formaati, aga seal failis on umbes 50-1000 numbrit mis on 1110 erinevate sümbolite ja tähekombinatsioonide vahel. Soovin asendada teksti ja sümbolite vahel olevad kõik 1110 numbrikombinatsioonid randomrange numbriga 1110-1180. Ehk kõik 50-1000 numbrit, oleneb failist, mis on algselt 1110 muutuks erinevateks numbriteks vahemikus 1110-1180. Google pole aidanud mind ja ise koodide keelt ei valda, kuigi olen mitmeid asju proovinud juba. Lisainfo ja näidisfaili jagan kindlale huvilisele. Huviline võiks olla foorumis piisavalt positiivse taustaga, aga vaatan üle ka tundmatud huvilised. Sobivusel leiame kompromissi kas osrs gp või Irl raha näol. Pädevale inimesele see raskust ei valmista ja üle 5 minuti ei lähe kindlasti Kirjuta PM või lisa discordi= Primaar#4448
  4. nojah saite räägitud omad küsimused:D pm korra nädalas pelan kolmapäeviti, nii et erilist progressi ei näe ja ffzi p2p lasen ära lõppeda ta jääb oma aega ootama v f2p funnimiseks. thats all superheatisin kulda kuni 87 ja 87-99 @ artisan workshop adamant ingot 3
  5. tänan geir7 mul ac3 ise poolepeal:) huvitavad tegelased olete ütlesin et sain abi juba aga te kogute ikka postcounti:D .. kommentaatoritel pole mängu endal olemaski.. ja ma ei loe mida ma kirjutan vahel loen aga mitte teiesuguste seas, et teil nutta oleks millegi üle:D
  6. ma tean kust cracke ja pätche saada lihtsalt installis küsis production keys aga need for sale:D not interested:D ja siis ei leidnud vastust tegin teema, äkki keegi arenenum siin aga ei:D kui välja tulevad siis pole lihtsalt vahel muud teha kui ise nokitsema hakata kui ei jõua oodata, aga kaua pole teinud lihtsalt intimeheks pole õppind aga siiani pole hätta jäänd,mainisin ma tean mis need kujutavad crackid ja pätchid oli 1hele vennale vastus. Ja olen uusi mänge tööle saand, lihtsalt hetkel pole normaalseid release ongi vastus, mingid faked skidrow release on prob kus cdkeyd küsis, aga ostma ei hakka. kui te keegi Hitman Absolutioni Dl kuskilt saate võite jagada:) rs on surnud lets play something else instead:D #hetkel panin uue tõmbamavähe usaldusväärsemalt vennalt ehk toidab ära:) keegi kellel võimu võib teema sulgeda:)
  7. assasins creed töötab mutliplayeri funkamist ootan hiljem aga hitman aboslutionile oleks igasugune abi teretulnud (kasvõi PM) torrentlink kus said olen crackid ja pätchind erinevaid mänge vähemalt 8 aastat ja MP ei huvita,võin singelplayerit pelada ja ma kirjutangi smiledega ja olen ise juurde kirjutanud failidele ja pm panin sims 2 tööle õe jaoks kui seevälja tulija midagi polnud veel vene foorumi abiga, aga ming huvitab kas kellegil töötab ja on jagada mingit abi? rohkem mind ei koti ma tean ise kah keyde ja crackide ja töölesaamiste(ohtude jne) kohta lihtsalt keegi vist ei mängi neid mänge v ei oska aidata ainult koguks ja koguks poste:D ja kirjutan nii nagu tahan ma ei kommenteeri teie teemasid et õppige kirjutama, ma ei viitsi lihtsalt lugeda, kes tahab oskab aidata see aitab ja kes ei see niisama ..
  8. soovitan lase farmi igapäev 1 ringvähemalt ja varsti keep aga vb lasekdi nii arukas sa oled küll, aga pm sul lebod skillid jäänd 99ni need tulevad kiirelt! paar kuud ja oled max cape vend! edu!
  9. ma olen neid ostuvärke jakõike uurind arvasin, et äkki kellegiltöötab ja tahab jagada abi:D key peab saama ilma ostmata kah ju? ntx et netti pole siis peab saam aktiveerida ikka ju? kõige odavam leht mis ostmisega leidsin oli mingi venelaste 18euri:D iseasi kas sinna krediitkaardiga saab teha:D ja venemaa no:D gatanteeritud ei ole midagi 1 sõnaga ikka küsin kas kellegil äkki key?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.