Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Skillzor

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    177
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Skillzor poolt

  1. Sorry,noup.SkillzorAnimal olen >.> HuXy
  2. =D Ma ei tea,mis teil viga on..? Ma tean Kristiinat ühest teisest foorumist,kus ta on vanemmoderaaor,ja ta teeb enda tööd hästi Kui inimene on abivalmis ja aktiivne,siis miks mitte..? Aga Shadowcat ja Brian,ei tea veel. On teisi kes on seda staatust rohkem väärt.
  3. Danke,you got skills mate!=D Jaanus,welcome back o.O Just nagu kõik arvasid
  4. Ma olen maeitea , üle 200 serial numbri proovinud,ükski ei tööta :S Valisingi selle,ikka ei midagi... Keegi mingit muud programmi oskab soovitada siis..? :ty
  5. Uninstalli ja installi uuesti..? Vahel pead lihtsalt ootama.Proovi niikaua Windows Messengeriga (Windows XPga kaasas) või siis Ebuddyga.
  6. Thank you! EDIT// Err, Serial number ei tööta :S
  7. Pingu on kkena . Mis kell õhtul siis?=D
  8. Mm..Netist kusagil ei leia,otsisin aga kõik lingid aegunud/viiruseid täis jne. Et kas keegi saaks anda õige Keygeni lingi,või siis Serial code jms? :ty
  9. Sorry,typo ^, http://www.zybez.net/community/index.php?showtopic=1107877
  10. Mm...Mul pmst samasugune skiller;) Ainult rc 1.tehee Edu. 7p/10p.
  11. :eat: Aa jahm,seda ka et proovi nimi natukese suurem jne. Thankies.
  12. Tegin ka vist viiendas,aga mitte eriti palju. Umbes 30-45. Täpselt ei mäleta,õps igatahes kiitsi et hea/õige vms stiil,sain viie (aa).
  13. Mm,saaksid midagi teha?=) Suurus: 300x100 vms. Taust: must&punane Nimi: ~Viva~ Viitsid siis tee midagi , Danke!
  14. -Zybez Firefest- Introduction: Belgium has been getting some bad weather over the last couple of weeks and I felt the need to burn something down. But to avoid doing it in real life and being arrested, I figured it would be much better if I did it in Runescape. And while I was doing it in Runescape, I figured I might as well make a party out of it . Thanks for reading this totally redundant introduction. Date: 27th August ( Wednesday ) Time: 4PM EST (9PM GMT) Location: Falador World: 43 Note: You'll need to bring your own logs and tinderbox! If you don't bring some, you won't be able to attend this event. We'll be starting off in Falador, moving towards the Grand Exchange, Varrock, Lumbridge, Draynor and back to Falador.
  15. Suurus px: 300x100 Tausta värvid: Must & punane Renderi pilt: F2P skiller.[Midagi sarnast nagu see tüüp siin: http://dice.ee/sig/signatuur.php/punanemees/jenny79.png] Kiri peale: ~Viva~ Kirja stiil: Enam vähem tavaline. Kirja värvus: Valge. Raadmide paksus: Suht õhukesed,vaata ise. Raamide värv: Valge Guassian Blur: Huh?:? Varjud: Ainult nimele,thanks :cool: Lisaks: Ma ei tea,edu..? :ty
  16. Van asi , muidu ikka hea . Ei,tegelt Opel(aKa Foksel :D) suht normaalne masin ,
  17. Mm , maeriti ei tahaks uskuda et mõndadel sellised autod nagu räägivad , nojahm . Err , et kasuisal vms , 1998a Opel Omega(unversaal),manuaal&diisel . Ema kavatseb mingit uuemat tüüpi Wolkswagen Golfi osta , err ja kasuisal tööauto, Citroen Berlingo,2005 aasta oma(manuaal&bensiin ) Endal tulevikus plaanis arvatavasti Toyota Celica osta ( manuaal,bensiin ja 2000a) .
  18. Mmm , server offline praegu , owneril kes hostib telefon ka väljas jne , ei tea millal online Liituge foorumiga ja serveriga siis ..!
  19. Tanel , öösel oli jah mingi jama , nüüd kõik korras. Youtube video: http://youtube.com/watch?v=3HhYU7Ojf64 ^, Dvi ,liituge! Online.
  20. Server nüüd korras,uus home jne Ma probably co-owner täna/homme Dvi rahvas,liituge !?=)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.