Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Blaz

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    449
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Blaz poolt

  1. Kliki mu sigas olevat kirja , Seal tasuta
  2. Palun War3FT Server ! OStaks admin ! xD
  3. Keegi sai scammi selle acciga !!!! EI soovita !
  4. Rofl mis nuubide teamiga ta on .... Sara's ja resotores @ Bandos ? lol . Sul food seal otsas juba , kui mul sitaks hea teamiga oli kc 50 ja 1 inimene oli out ( tanker , jagasime talle siis foodi ) ja tegime 75 kc vist . Edu ... Liitu Houmiid Bandos Clanniga .
  5. Kui Ta Lubas Siis Ta Ei Lähe Kuhugile Peole ! 1 Hale Emo Rsk !
  6. Wot m.u.n.n RSK ! Mitte keegi ei uskunud mind ? Saate nyyd rsk .. To Siim ! - Sa oled üks eesti õige paks emo !
  7. Tüübil on vikat juuh . Mage mingi 60 ? muu 1 ? Sheerime Kama
  8. Miks sul neid ültse vaja ? Oled kõva enda arust kui sul 1K poste on ? - Moded võiks postituste arvu ültse maha võtta .
  9. Ei ole tglt , Aint scripti ümber kirjutamine . Ja tee 2 tükki eks ? ma ei taha mingi okse modelitega .
  10. CLEANING COMPLETE - (57.683 secs) ------------------------------------------------------------------------------------------ 104,4MB removed. ------------------------------------------------------------------------------------------ - I'm good .
  11. Waua wiiwau :% Meisterda mulle ka kunagi siuke Ilus töö .
  12. Blaz

    Net Neutrality...

    See pilt on nata sitt vms , 300 eek mingi google eest ? mkm... Hinnad vb jäävad ikka 3 eek google vms
  13. Sa hakkasid kyll enda 500 eegi pärast pillima - Mul suht pohhui juba kas saan selle raha tagasi vms aga siim me k6ik ei ole nii rikkad nagu sina .
  14. pool rahast j2i puudu juuh , Siim sa oled siim aka siim hallimäe , Ja nahhui sa eitad seda ? Mis " põhjusega " sa mulle ültse rääkisid siis , et sa mulle raha saadad ? selle taga oli scamm ja sa teadsid seda ja sa lubasid raha tagasi saata , Kõik hakkas siis k2ima kui sa kuu aega tagasi msni tulid juhuslikult mult blocki maah võttes ja ütlesid , et lähen tööle ja saadan raha tagasi , siis olid 2 p2eva sees v2 ja siis kadunud j2lle kuuks ajaks , ja siis tulid #houmiid chati kus k6ik kinnitavad et sa oled ka Siim Hallimäe ,ja sa valetad kogu enda kuradima elu rsk , * Sa olevad töötanud juuh mingi kalliskivi kohas vms , puhastanud neid vms ja saanud 12K kuus palka ? , on raske maksta ? , viimased 2 kuud nolad sa Houmiid 20 tundi p2evas rsi , koos enda vibunibuga mis on nüütseks ei tea kuhu l2inud , * Sa näitasid mulle Imeliku aka Jõgevaskilli pilti kus sa saatsid talle 500 EEK'i , mingi kamm teil igatahes oli . * Houmiid kinnitab ka veel seda , et sa lubasid mulle raha tagasi maksta aga seda sa paks emo ei teinud . - Raha tagasi nagu ma näen ei maksa nii , et Põle põrgus vms või sure ültse ära . --- Tekib kellegiga veel probleeme tõstan ma teemat igatahes .
  15. Putsi ma ei mäleta mis su sõber pank oli . Kohe otsin uuesti . Igatahes nahhui sa emo paugud , Panen PMi jutud ka yles siia ? Lubaduse mees aka emo . /// Edit : Ennem l2ks sassi kuna m2letasin seda , et scamm oli septermber - detsember ja Nimi oli Tanel ( siimu kullakallis sõber kes omas hanza ) Kui sa mulle midagi sees ei oleks , aka kui MINA poleks sulle " sinu jutu j2rgi " midagi saatnud miks sa siis lubad mulle raha saada ? ja nüüd jälle scammima hakkad / sõnad tagasi võtad ? Msni Chati mul pole kuna olen mitu C formatit teinud ja siis on need kustunud , igatahes jutt oli siuke , et tahtsin osta , aga tema leidis mingi vabanduse , et tema panka ei saa saata jne ja siis helisas sõbrale kellel hanza oli ja ütles mulle , et saada sinna ja saad enda millid , saatsin sinna aga tema väitis , et ta " sõber " scammas talt , et ei võta vastu jne . Siis pani msnis blocki ka . selles piisas , et tegu oli scammiga . Anna mulle siia Tanel Oru Detsembri kuu väljavõte thx . Te nii suured sõbrad juuh ei peaks olema probleem . ----------------------------------------------------- Miks Halloo eitab , et ta ei ole Siim Hallimäe ? - Scammer http://www.vahvel.net/showthread.php?t=19140&page=7 - Leiata jOkeri postituse , siis kui ta mult raha üle lasi .
  16. Tsau rahvas , Pohhui teen teema siis , Kui Haloool " Koolis & kodus " probleemid olid hakkas ta scammima , Müües Odavalt mille ja kasutajaid . Mina olin üks kes talt siis scammi sai. - Tanel Kolga aka tema sõber kuna tema " pank oli kinni " - Rohkem tõendeid mul kahjuks ei ole kuna kasutaja Happy mis mul sügisel oli on banned ja see kasutaja on kustutatud ja temaga koos l2ksid ka teemad vist . Igatahes . Bye nerd .
  17. Halooo on scammer , Ta on Siim kui keegi ei tea veel , Scammis siin sügiel päris paljudel taskud tühjaks kaasa arvatud mina . Siia maani 250 eek sees , lubab kuu aega juba maksta aga alati leiab " mingi " vabanduse . Atm Eile r22kis , et tal mandlid perses ja l2heb opile ... Igatahes minu arust on ta muutunud , ja loodame , et annab sulle pinni mis ta pidi sulle andama . Ta nimi on muide Siim Hallimäe .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.