Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Metal_boy

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Metal_boy poolt

  1. Magepure. Mida ma loen neid? Kui mõni on haige rsi pärast siis jas olla. Keegi ei käsi mängida. Kui ta hakkab mängima rsi siis ta peab teadma ,et võib sõltuvusse jääda. Ja oma viga kui on sõltuvuses. Siis pole keegi muu süüdi kui tema. Jagex tegi runescape mängu ,et paljudel oleks ajaviide ja muud sellist. Mitte ,et keegi läheks hulluks.
  2. Ikkagi. Keegi ei käsi mängida siis ei saa sõltuvust ka. Lihtne vms? Pole jälle jagexi süü nad ei käsi.
  3. Ei noh ma scämmisin ka. Ligi 200m vb isegi rohkem. Aga oli ju tõsist. Ta tunnistas ise ka ülesse. See on vähemalt tore ,et ta julges hiljem tunnistada ,et scämmis. Lihtsalt rahvas ajab mida te süüdistate modesi? nad võivad ka vabalt scämmida. Või te pole ikka aru saanud? Paljud moded scämminud ja te ei usu ikka veel. Vb jah paljud juhused nii ,et faked jne. Aga moded scämmivad ise ka. Ega nad pole püha inimesed:P Ja muide c0ld1c3. See polnud 3a tagasi see oli see suvi minu teada. Kui selle kohta saab ka öelda 3a tagasi siis võtke Plastikuhv0-lt bänn maha ta scämmis ka 3a tagasi.
  4. Ei taha nina alla hõõruda. Aga rolverts on scämminud. 12m lasi üle ja kui enam polnud lootust siis maksis tagasi. Kui oleks saanud edasi valetada siis poleks maksnud. Aga ei saanud valetada ja maksid tagasi. Nii ,et oled olnud scämmer ja võid väikeste summadega le tõmmata. Ma ei süüdi sind hetkel aga sa oled tõmmanud raha. Nüüd tuleb 100% bänned ka peale selles kindel.
  5. Te olete puudega ka ju:P Ma ei imesta jah ,et te oleks nii teinud. Tõsine hälve teil. Lapsed suremad rsi pärast irw. Loopiks aknaid ka sisse. No mida iganes. Äkki lasete maja ka juba õhku?
  6. Slowww. Kes käskis mille osta? Nii ,et paras sulle kui sa ostsid ja ei saa pure teha. Hea kui sa oleks 10000,- pannud rsi peale magama ma oleks naernud. ja veame kihla nad keeravad jubeda sita veel kokku. WIld võib tagasi tulla aga noh mitte nagu kunagine.
  7. rs2gp kui sulle rs tõesti nii meeldib siis mine spämmi omaette. Kui sa nutad ja spämmid ja näitad kui idi*ot oled siis ei pea teised spämmima.
  8. Ma hakkasin yhte asja mõtlema. Võtad tühja worldi. Lähed sõbraga party roomi faladori. Paned seal sinna kasti ja ootad kuni õhupallid ja taod katki ja korjad raha. Nii saaks ka. Aga teine on see ,et need pankurid kisavad:S
  9. Sa poleks midagi sealt saanud:D Jookseb kinni veel julm rahvas. tule w66 siin koguaeg dropid.
  10. w66 fala party roomis oli hetkel 5m drop. d axe,d boots,450k jne jama.
  11. Dipset what ever. Ei tahaks uskuda. Lähen vaatan ka.
  12. Eksisteerib:P aga mingi teatud koht:D Seal nagu teatud levelid piirid kus saab fightida:P
  13. Noh. Ja arvad ,et jagex läheb kohe miinustesse ,et peab laenusi võtma või mida iganes? Ta saab need mängijad tglt kiirelt tagasi. Liitub hulga peale. Ja ma arvan ,et uusi level 3mesi ei koti mingi duel arena vms? Või lähevad sinna oma bronze asju kaotama? O rly. Pc kadus. Ei muudetud tagasi. Arena kadus. Ei muudetud tagasi. Ja ma arvan ,et jagex ei muuda wildi ka tagasi. Muidu kestab see äri edasi. Aga noh minu arust mõtetu spämmida. See näitab kuidas te olete 5 aastased kes muud ei oska teha peale spämmi. Runescape mäng = Mäng Elu = Pole mäng. Ja mida te ähvardate ,et quitide. Quitige siis kohe. Mitte ei ähvarda. Ja kui jagex ei muuda wildi tagasi siis hakkate skillerdama. Ja ütlete. Ups me tegime aint nalja tahtsime näha mida jagex teeb.
  14. Ma ei saa aru need kes spämmivad või mida iganes worldides kas nad on Hullud? Kiimas rune järgi w? Omfg kuul pähe enam pkida ei saa. Ei saa siis ei saa. Lõpetage mängimine saate vabaaega. Ja kui te nutate ,et raiskasite aega ja raha siis keda kotib keegi ei sundinud teid. Lõpp kokkuvõte. Lõpetage mängimine kui ei meeldi ja ärge spämmige. Ma arvan ,et Jagex pole 5e aastane kes hakkab nutma kui mingi hulk rahvast quitib. alati võib peale rahvast tulla. ja ma arvan ,et ta nüüd pankroti ka ei lähe kui keegi seda väidab. Ise olin ka pker aga mis teha tehti siis tehti update.Meie süü ,et millide äri tegimine. Saime mis tahtsime. Nüüd järgmised kommid on nigunii ,et mine pu*si sita*ea või mida iganes sõimavad. Aga oma viga ,et oma aega raiskasite,raha või mida iganes.
  15. Ranged 89 def 57 att 41 str 38 prayer 52 mage 76 hp 78 cmb 83. Mees veel membu 3-4 päeva. Mõni quest tehtud jne. Pangas vb 600k eest stuffi. 130,- müün. Nimi th 1 i 0 o x Msnis annan rohkem infot. Saab kaasa 10 parooli 2*salaküsimused membu koodi b bini Hanza pank aint. Müün maha sest teen skilleri. Jätke oma msn. Pealkirja viga. Muutke ära. peab olema MÜÜN: Or M: panin kogemata M. Bump:p
  16. Mida te nutate? See on mäng. Kui raiskasite aega siis oleksite pidanud teadma ,et võib nii juhtuda. Alati halvima peale mõelnud. Tehke mainid ja laske levelid 99 ja süda rahu. Ma ei imesta kui mõni laseb end maha ka et pkida ei saa.
  17. kahjuks minu teada enam ei näe kui dropid mingi asja. Või kui hetkel näeb siis tehtakse see värk. Ja tradeda saab veel:)
  18. Tglt mis te nutate. 1) See on mäng. 2) Need kes lubavad quitida on praktselt ise selle taga. Nemad müüsid mille. Ja ma arvan ,et nad teadsid ka ,et nii juhtub. Aga oli vaja saada IRL Raha ja tegid neid trade. Nüüd said mis tahtsid. jas quitivad. Teevad skillerid or mida iganes. Ma teen purest skilleri ja arenen edasi. Suht suva paras tglt neile kes ei saa pkida or stakeda:) Mõni jah ei teinud seda äri vaid teenis raha ,et skillide peale panna. Aga suurem osa müüs.
  19. kes selles süüdi on tglt? Millide müüjad. Mitte jagex. Millide müüjad viisid asja nii kaugele.
  20. Järgmine update on nigunii ,et osta ka midagi ei saa pead ise tegema:P Jätan pure seisma arvatavasti.,
  21. Kunagi tegelesin sellega ja ikka veel:P Teen siis selliseid skille. Ranged 3gp per xp(p2p-s) f2ps tahan 4gp ea. Mage 3gp per xp(f2ps ning p2ps) kui telepordiga siis 2gp per xp ja alchiga ka 2gp per xp. Rc -d 4gp per xp. Slayer 2gp per xp( Dropid 50/50) Mining 3gp per xp+ored mulle. Fishing 2gp per xp+lobbyd mulle. wc 2gp per xp ja logsid mulle:) Teen ka queste kui soov:) Jätke siia oma msn ja mis levelit teha tahate. Raha ette or kasutame MMI:)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.