Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Metal_boy

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Metal_boy'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 12.05.1993
  1. Magepure. Mida ma loen neid? Kui mõni on haige rsi pärast siis jas olla. Keegi ei käsi mängida. Kui ta hakkab mängima rsi siis ta peab teadma ,et võib sõltuvusse jääda. Ja oma viga kui on sõltuvuses. Siis pole keegi muu süüdi kui tema. Jagex tegi runescape mängu ,et paljudel oleks ajaviide ja muud sellist. Mitte ,et keegi läheks hulluks.
  2. Ikkagi. Keegi ei käsi mängida siis ei saa sõltuvust ka. Lihtne vms? Pole jälle jagexi süü nad ei käsi.
  3. Ei noh ma scämmisin ka. Ligi 200m vb isegi rohkem. Aga oli ju tõsist. Ta tunnistas ise ka ülesse. See on vähemalt tore ,et ta julges hiljem tunnistada ,et scämmis. Lihtsalt rahvas ajab mida te süüdistate modesi? nad võivad ka vabalt scämmida. Või te pole ikka aru saanud? Paljud moded scämminud ja te ei usu ikka veel. Vb jah paljud juhused nii ,et faked jne. Aga moded scämmivad ise ka. Ega nad pole püha inimesed:P Ja muide c0ld1c3. See polnud 3a tagasi see oli see suvi minu teada. Kui selle kohta saab ka öelda 3a tagasi siis võtke Plastikuhv0-lt bänn maha ta scämmis ka 3a tagasi.
  4. Ei taha nina alla hõõruda. Aga rolverts on scämminud. 12m lasi üle ja kui enam polnud lootust siis maksis tagasi. Kui oleks saanud edasi valetada siis poleks maksnud. Aga ei saanud valetada ja maksid tagasi. Nii ,et oled olnud scämmer ja võid väikeste summadega le tõmmata. Ma ei süüdi sind hetkel aga sa oled tõmmanud raha. Nüüd tuleb 100% bänned ka peale selles kindel.
  5. Te olete puudega ka ju:P Ma ei imesta jah ,et te oleks nii teinud. Tõsine hälve teil. Lapsed suremad rsi pärast irw. Loopiks aknaid ka sisse. No mida iganes. Äkki lasete maja ka juba õhku?
  6. Slowww. Kes käskis mille osta? Nii ,et paras sulle kui sa ostsid ja ei saa pure teha. Hea kui sa oleks 10000,- pannud rsi peale magama ma oleks naernud. ja veame kihla nad keeravad jubeda sita veel kokku. WIld võib tagasi tulla aga noh mitte nagu kunagine.
  7. rs2gp kui sulle rs tõesti nii meeldib siis mine spämmi omaette. Kui sa nutad ja spämmid ja näitad kui idi*ot oled siis ei pea teised spämmima.
  8. Ma hakkasin yhte asja mõtlema. Võtad tühja worldi. Lähed sõbraga party roomi faladori. Paned seal sinna kasti ja ootad kuni õhupallid ja taod katki ja korjad raha. Nii saaks ka. Aga teine on see ,et need pankurid kisavad:S
  9. Sa poleks midagi sealt saanud:D Jookseb kinni veel julm rahvas. tule w66 siin koguaeg dropid.
  10. w66 fala party roomis oli hetkel 5m drop. d axe,d boots,450k jne jama.
  11. Dipset what ever. Ei tahaks uskuda. Lähen vaatan ka.
  12. Eksisteerib:P aga mingi teatud koht:D Seal nagu teatud levelid piirid kus saab fightida:P
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.