Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Negaal

Liikmed
  • Postituste kogus

    65
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,080 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Negaal'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 14.08.1991
  1. Ei, kokku jooksis midagi. proovi uuesti laadida, mul laadis 3-4 minutilise video paari minutiga ülesse.
  2. Sama, aga tal ei ole selle jaoks eriti aega ma arvan.
  3. Võib ka veel seda arvestada, et recoverid kuskil 2006'st aastast(st, et kasutajat pole kunagi sharetud, vä 1 kord, kui lasin sõbral miningut teha kuskil tund aega, siis kui ta oli mingi cmb 60, ma samal ajal tegin d slayerit talle.). Recoverid ja panga pini võin veel maha võtta. Panga väärtus on kuskil 33 - 35m kindlalt kui täitsa tühjaks teha. Ja summoning on tegelt 55 mitte 47 nagu pildi pealt paistab. Kasutajal peaks olema ka suhteliselt hea maine.(Kui Hero müüs mille, tegi "sõber" mulle ettepaneku 5 või 4 sarat mulle visata kuna tal polnud high level accounti, sellest sain mina ühe seti endale(hoidmise eest, mingi 4 päeva:D), hiljem läksid sarad vist sellisele kasutajale nagu kapa 112 vms.) See on ka ainuke kord kui mingis scammimises osalus oli. Lihtsalt mainisin et pärast mingit ütlemist kellegil poleks. Edit: Tänud tagasiside eest:), ootan veel kommentaare. Edit2: Black marke on 0 muideks. Edit3: Ja attack on 98, 150k xp'ed veel. Ülllatus on tegelt suht suur, ma arvasin et pakutakse mingi ~600.- jne, sellise hinna eest ei müüks kohe kindlalt, enne jätaks seisma accoundi, suht palju aega on pandud siia sisse.
  4. Tere, teen siis hinnapäringu siia ja sooviks teada palju keegi sellise kasutaja eest oleks nõus välja käima, hetkel ei müü seda. RsN: Negaal Tegin ka väga palju ütleva pildi. http://neg.pri.ee/img/rs_stats&cmb&qp.bmp - see laeb aeglasemalt aga numbrid paremini näha Niiet ütelege mulle palju see umbes väärt võiks olla, Tänud.
  5. Ise ka suht umbes mäletan, nagu arvata on, on tegu questiga. See mingi 1,5 aastat või rohkem vana pilt.
  6. 3?! Ma tegin mingi 12-15 ja mitte emmigi. Ja see täiesti tavaline minu jaoks. Ja kasutaja eluaeg minu käes olnud. =/ kunagi pole barrowsist saanud midagi. mingi 30 trippi olen kokku teinud.
  7. Track 1 (ei tegelt kaa, ei tea nime) Aga doktor spiele on üle kõige
  8. See video kus olid mingid ghostid, demoni jms, oli kõik suht seletatav ma arvan. neid vaimud olid vb edited ja igast liikuvatele mööblitükkidele olid lihtsalt niidid külge pandud. xD Kasutajanime peaks olema võimalik vbulletinis vahetada. küsi rapidloadilt?
  9. Ega mulle vB meeldib aga eriti heategevust ei tee =/ PhpBb oleks ka alternatiiv?
  10. Võiks jah öelda et nad pole samad inimesed, Desteny jutt veits intelligentsem ka.
  11. Mh, selge, kahju et telefonidega proxida ei saa
  12. Kas fire cape on tehtud?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.