Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Paint

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Paint poolt

  1. Keegi RS Priva serveri SET-UP mõistab VPS'ile?
  2. See on hea, vaadake! //E: Devil, meil sama mõtlemine vist xd
  3. Endalgi tõmbas naeru suure hetkel :D Päris hea ikka 5+ autorile
  4. Ei ole veel siin foorumis paljudega tuttav ning suhtlenud kuid esmapilgul oleks vääriline kasutajale ''AceBass '' .
  5. Ääre värve saab teha samaks Igatahes ma hetkel T-kat eksamile, kui tulen hakkan proovima neid headeri muudatusi kuidas parem võiks jääda. Kena keskpäeva jätku!
  6. Kergelt teine header taha panna näiteks päike, meri, rand siis oleks vabsje harašoo taoline
  7. Mulle ei meeldinud see, et sellisel annetusel ei ole mingit kindlat vanuse piiri määratud. Sellises vanuses nagu 10+ kuni mingi 14 hakkatakse raha varastama vanemate tagant, et sellele HDTanelile annetada ning saada oma nimi kusagile videosse. Isiklikult olen lapsevanemaga täielikult samal meelel.
  8. Mul pole õnneks midagi kokku valetada. Perearsti poolt saadeti eelmine aasta taastusravile selgroo lüli pärast, kuhu ma muidugi ei läinud Pmst püsti või kummargil kohapeal olen mingi 5-10min tuleb selga selline valu, et pisar tuleb õkva silma
  9. 185cm
  10. Paint

    ----

    Tervitust! Ma suht kindel, et aku on katki. Mul endal oli sama probleem ning garantiist öeldi, et akul olid mingid mahlad välja jooksnud.
  11. Kes soovib Tartu kandist siis andke teada, kirjutage postkasti. Ja muidu ... - tagajärjed, sõbral juhtus sama enamvähem.
  12. Mdea, ma hakkan seda mõtlema kuidas ära sealt pääseda. No ei ole üldse huvi sellise asjaga tegeleda ja kokku puutuda. Parema meelega käin tööl.
  13. Ei no arvelevõtu kirja ma olen juba kätte saanud ammu aga lihtsalt tahtsin teada kuna ma seda kutset oodata võin
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.