Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

RPS

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    60
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info RPS'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. Panin ka väikese pildi siis kokku! Ühe tegin veel!
  2. Oleks pakkuda cb 111 , pank 25m+ Ehk saaks messengeri?
  3. kasutaja, tuleta ennast meelde mulle! :D

  4. Ega ta muidu ei paneks ma usun? Ise proovin küll järgi
  5. Tõsi see on jah
  6. Endal ka X8 ja tahaks väga Play Poodi
  7. GM pole tõesti nullist kuna kui siim alustas kunagi ühte serverit milleks oli '' Angel Pine RP '' mis tal feilis aitasin mina temal toda GM tõlkida ning Sleven kui kellegile ütleb selline nimi midagi! Angel Pinge RP GM'i tõstis ta üle RC'se millest tuligi Nebulos RP
  8. Tere Lp Foorumlased! Ehk oskab öelda keegi kuidas eem aldada PhPbb foorumis seda, et kui inimene postitab siis ei pea moderaator seda postitust ära kontrollima? TÄNUD !
  9. Serverile lisatud uus map ning mängima saate juba täna õhtu, seniks kuni veel ehitame hoiame whitelisti peal!
  10. Enemy Territory Tutvustus Väga hea ja laialtlevinud multiplayer FPS, mis on tasuta saada! Mäng on Teise Maailmasõja teemaline ning oli alguses mõeldud lisapakina tasulisele mängule - Return To Castle Wolfenstein. Jookseb Quake III: Team Arena modifitseeritud mootoril. Mängus on väga palju varieeruvaid ülesandeid. Nt: tanki läbi viimine teatud kohtadest, tankitõrje relvade hävitamine, kulla varastamine, dokumentide varastamine. On olemas kaks tiimi Axis ning Allies. Allied peavad alati ülesandeid läbi viima ning Axised peavad neid takistama. Tavaliselt on aega iga mapi jaoks 25 minutit. Surnud Allied respawnivad iga 20 sekundi tagant ning Axised iga 30 sekundi tagant. Mängijad saavad teenida igal alal oskuse punkte ehk XP'd. Igal klassil on omad oskused ning "power bar" mis näitab, oskuse valmisolekut. Enemy Territoryl on mitmeid mode, millest tuntumad Noquarter, ETpro, ETpub. ETpro'd kasutatakse võistlustel. On viis klassi: Soldier: Saavad kasutada erinevaid relvu, erivõimeid nagu nt medicutel ja field opsidel pole. Medic: Suudavad "ellu äratada" just surnud tiimikaaslaseid ning ravida viga saanuid. Engineer: Suudavad parandada tanke, autosid; teha barjääre ning paigaldada miine ja dünamiiti. Field Ops: Saab kutsuda õhuvägesid, kes lasevad mürske alla, kannavad kaasas suurt kogust laskemoona, mida oma tiimikaaslastele anda. Covert Ops: Saavad kasutada snaiprirelva ning ära märkida kaardil miinide asukohti, et tiimikaaslased sinna peale ei astuks. MEIE SERVERIST Foorum: http://caupo.surnuaed.net/foorum/ Serveri IP: 46.22.208.115:27960 Mängu allalaadimine: ET (Windows) (2.60) ET_(Windows)_(2.60b) Server on tehtud 10.10.2012, hetkel on suletud kuid avame kas täna/ homme ( kindlasti) TULGE KÕIK!
  11. Kuidas saab olla kindel, et te ikka maksate raha?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.