Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

mmrk

Liikmed
  • Postituste kogus

    237
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info mmrk'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 17.07.1991
  1. Nõustun. Endal hetkel käsil IVANi ja GLive uue blogi tegemine (täiesti uus kood + kujundus Twitter bootstrap'i peale).
  2. Väga väga üksluine - ootaks midagi enamat, hetkel lihtsalt tuim tekst põhimõtteliselt..
  3. Kui laivis näha võimalik pole siis imselt enamus ei hakka ostma nö. lammast kotis - kus pole näha, kas asi toimib erinevate brauseritega.
  4. Kujundus tundub jube tuttav kuskilt aga jah. Värvivaliku võimalus võiks olla või isegi taustavahetus võimalus kasutajal endal, et kujundus ei tudnuks nii üksluine. Väike viga ka: Edit: Samuti ei meeldi ka see, et kui mingi teatud foorumi peale hiirega lähed ja keegi seda foorumit vaatab siis post vaatajate arv ja sellega seoses muutub antud div elemendi kõrgus, mis häirib kohati.
  5. Su väide nagu "Alati" oleks võimalik teha SQL injectioni (jah ilmselt tahtsid seda kirjutada) ei pea paika, kui Sa korralikult inglise keelt oskaks siis Sa loeks selle ka oma näitest välja. Samamoodi tahaks ma näha, kuidas Sa teeksid SQL incjectioni näiteks mõnele minu loodud logimis süsteemile (kasutab PDO) olen enamgi kindel, et Sa ilmselgelt põrud selle katsetamisel.
  6. Tule taevas appi ütles poliitik. Hetkel ta küsis abi kuidas parandada vigane SQL query, mitte seda kuidas seda viga saaks kasutada enda huvides. Faktid ja põhitõed on mul selged. Samuti ma tean, mida tähendab SQL ja hetkel valisid lihtsalt halva koha enda nö. oskuste tõestamiseks.
  7. Oled sa loll või mängid seda? Antud error näitab seda, et SQL query on valesti koostatud ja näitab mille ligidalt peaks seda viga otsima. SQL injection ei puutu antud olukorras küll asja. Väike näide mille puhul selline error tuleb: (nagu näed on puudu $lastname ja $date vahelt koma) $query = "INSERT INTO accounts (FirstName, LastName, LastLoginDate) VALUES ('".$firstname."', '".$lastname."' '".$date. "')"; Peaks olema: $query = "INSERT INTO accounts (FirstName, LastName, LastLoginDate) VALUES ('".$firstname."', '".$lastname."', '".$date. "')";
  8. Eksid, kuna kõigel või kõigil ei ole oma hinda.
  9. mmrk

    Kõrberollimäng

    Ma loodan, et see asi on turvaliselt lahendatud, kuid ma julgen selles kahelda.
  10. Kükke võid ka teha aga antud hetkel vihjasin sellele, et sinu tehtud kujundus ja stiil sellele lehele küll pole. Väike väljavõte ka: // Prazznik.eu lehel div#container h3.page_title { font-family: 'OstrichSansBlack'; margin-left:25px; font-size:35px; color:#fff; border-bottom:1px solid #fff; text-shadow:1px 1px 2px #185477; line-height:2; padding:5px 0 0px 0px } ul#navigation li a:link, ul#navigation li a:visited { text-decoration:none; font-family:'OstrichSansBlack', Arial, sans-serif; margin-bottom:1px; width:auto; font-size:20px; text-align:left; padding-left:10px !important; display:block; transition:all 200ms; -webkit-transition:all 200ms; -moz-transition:all 200ms; -o-transition:all 200ms; padding:5px 10px 5px 0 } // Githubi Gistis div#container h3.page_title { font-family: 'OstrichSansBlack'; margin-left:25px; font-size:35px; color:#fff; border-bottom:1px solid #fff; text-shadow:1px 1px 2px #185477; line-height:2; padding:5px 0 0px 0px } ul#navigation li a:link, ul#navigation li a:visited { text-decoration:none; font-family:'OstrichSansBlack', Arial, sans-serif; margin-bottom:1px; width:auto; font-size:20px; text-align:left; padding-left:10px !important; display:block; transition:all 200ms; -webkit-transition:all 200ms; -moz-transition:all 200ms; -o-transition:all 200ms; padding:5px 10px 5px 0 }
  11. Developer tools annab kaks 404 errorit piltidele. http://www.prazznik.eu/images/icons/bullet.jpg http://www.prazznik.eu/styles/images/bg/15.png Samuti sinu nö lehekülje stiilifail on täpsel sarnane sellega: https://gist.github.com/3286161
  12. Ise küll sellist paneeli ei tea, kuid ilmselt võin mingiaeg oma paneeli edasi arendada, mis on tehtud antctrl baasil. Hetkel on toetatud ühe serveri haldamine läbi oma tehtud kasutaja, kuid kui natuke asja muuta siis ilmselt on ka teostatav ka ühe kasutaja alt mitme serveri haldamine (kasutajad on salvestatud databaasi)
  13. Kunagi liikus GM ja see polnud kindlasti ehitatud nullist, mida väideti ka eelmises teemas - kuid see selleks. Stennu on normal ülejäänud suht tundmatud.
  14. Vabandust aga tasuta saab front-end framework (nagu näiteks Twitter Bootstrap, Zurb, G5), mis on kordades paremad kui Sinu tehtud disain. (vihjan sellele, et selliseid kujundusi tehti aastal 2002) Seega üks soovitus enne kui Enda tehtud tõid müüma hakkad: Tee endale selgeks disainimise põhitõed.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.