Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Le Borne

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Le Borne poolt

  1. [url]http://www.upload.ee/image/2554647/Nimeta.png[/url]
  2. Täpsemalt palun , kirjutan start selle , hoian nuppe all vms ?
  3. Keegi saaks abi pakkuda natuke ? http://www.edugeek.net/forums/gaming/39417-fix-steam-thinks-its-running-compatibility-mode.html selle lehe asjus.. ütleb et avada regedit , arvuti on mul eesti keelne mis oleks selle programmi nimi siis.
  4. ma olen puhastanud tolmust ainult , need kohaliku arvuti paranduse geeniused ütlevad , et ei ole midagi viga ,et nende arust ei kuumene üle.
  5. mul arvutiga sama jama , keegi teaks sellele vastust ? cpu on 81 kraadi peal arvuti on uues 2011 aastal ostetud.
  6. Estrella Sourcream and Onion Party Pack.
  7. Ei tea kuida suurt pilti siia panna.. Le Borne - [url]http://www.upload.ee/image/2554028/signature_1.png[/url] Järgmise nädala soovitud teema: Jalgpall //ei osale, isik on banned ning signatuur ei vasta nõuetele - N2pster
  8. Äike on praegu pärnu kandis.. elan täpselt mereääres , jube tuul on siin , puhub liiva mööda teid ja 2 korda ilma pauguta sähvatanud.
  9. Le Borne

    Bull3t Gaming

    5 aasta tagune bull3t offical server , oli esimene serv mida pelama hakkasin ja olid tool ajal väga hea seltskond seal. Pange Hns/Offical ülesse tuleb palju rohkem kui mingi karvane zombie jama.
  10. lähed sõprade juurde annad kannaga pähe ja küsid kas nad võtsid ?
  11. Ta proovis ainult mõistlik olla , Pole vaja kohe mölisema hakata.
  12. Tõmbad isohunt.com endale Fifa 12 , ostad kohalikust poest endale controlleri mis on arvutile mõeldud ongi korras.
  13. Topsik on päris pasane ma vaatan.
  14. Väga kogenud oled ma vaatan , kas sa tellimuse peale signa teeksid ?
  15. Esimene kasutaja: Nimi - Nike5656 Müüa Email - kasutajatevahendamine@live.com Tehinguviis - Paypal Alghind - 3€ / Ostakohe - 5€ Info - Pangas on veel Full Melee Void ja whip + 600kgp. Tehtud on ka monkey madness. Lähem Vaade pildist - http://www.upload.ee/image/2550137/Nike5656_Stats..png Teine kasutaja: Nimi - dj miilits Müüa Email - kasutajatevahendamine@live.com Tehinguviis - Paypal Alghind - 3€ / Ostakohe - 5€ Info- Kasutaja panga väärtus ulatub 800kni, queste pole eriti tehtud. Lähem vaade pildist - http://www.upload.ee/image/2550148/dj_miilits_Stats..png
  16. Mina arvan , et on liiga suur ja võiks ka rohkem keskel olla , aga pilt mulle isiklikult meeldib. 7/10
  17. Väga ammu on õnne olnud. viimane võit oligi 2007 kui ma mäletan ja jäi alla 1 kilo ja peale seda vaikselt quitisin kõik need õnnemängud.
  18. Ma ka ei saa eriti pihta , kuidas see legit olla saab. Viskasin kohe oma kasutaja linki kõigile msni , 7 tükki vaatasid ka ja ikka 0 points ?
  19. Teed p2piks , siis trade limit läinud.
  20. Tahad koos multiplayeriga ? vot sulle nalja - http://www.upload.ee/files/2520233/Minecraft.exe.html
  21. Vestlen ja sõbrunen , mitte nii palju et liikuda Sõbra Tsooni aga viimase piirini kus mõlema tunded üksteise vastu on head. ja siis teen otsustava liigutuse ja ütlen kuidas ennast tema vastu tunnen.
  22. Zlatan Ibrahimović on minu iidol.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.