Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Clihetol

Liikmed
  • Postituste kogus

    48
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    20 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Clihetol poolt

  1. Selles ulmefilmis on nii umbes 4-9 või 10 need tähtsamad osad, alguses tõestab ära lihtsalt et see 9/11 oli INSIDE JOB. Ulmefilmis on kõik suhteliselt hästi välja toodud, sõbrad räägivad et need 10-13 on juba mingid väga hulluks läinud, aga sealt saab nagu targemaks suht palju. Seal nagu kõrgemal peaksid olema need Rockefellerid jne. Rikkamad inimesed maailmas. Soovitan vaadata Ulmefilmi, kui 9/11 ei koti väga siis hüpata mingi neljandasse ossa, seal suht hakkab see ülemaailmne värk.
  2. Inimesed, rahunege see on juba üle aasta vana krdi teema.
  3. Einoh see on täiesti absurd ju, Kindlalt filmi seda, selline asi küll nüüd lubatud pole.
  4. Really? Mingi Abiellumise süsteem pandud? Mis kasu sellest on? Mingid väiksed lapsed saavad lõbu ?
  5. gamemode ehk mõtled? /gamemode 1
  6. Kena spawn, vaeva nähtud ja korralik. Soovin edu ka muu asjaga.
  7. Päris hea, Like ka minu poolt, kas kavatsed teha kogu suuruses mapi või ainult F2P osa? Edu.
  8. Kris.: Ma arvan et tean ikka öelda, käisin teie serveris korra ja nagu praegu ei näinud küll midagi erilist seal sees, samasugune nagu kõik teised serverid.
  9. Edu, aga tundub suht tavaline server nagu iga teinegi seega samahästi võiks inimesed mängida mujal, kus käib ka rohkem rahvast, soovitan tuua mängu väheke erilaadsust.
  10. Ise ka usud? See on ikkagi nime loata kasutamine, sest keegi ei ole lubanud teil seda nime kasutada ja omanikud küll samad kohe kindlalt pole, sest et viimased omanikud olid ZaveZMe, Jorksx ja F00zi3.
  11. Nii ja kes andis teile loa seda nime kasutada? Ja eriti veel siin teema all reklaamida?
  12. Clihetol

    Pluginad.

    @Karl-Erik, Minu arust on see kõige jubedam asi mida hosti pakkuja teha saab. Muidugi saab neid muuta aga ikkagi, Kõikidele samad pluginad grupid jne. Ei lähe väga.
  13. Clihetol

    Pluginad.

    No grief server sis LWC + Core protect soovitaksin ka
  14. Väga legit kraam!!! Soovitan soojalt, väga meeldiv oli äri ajada.
  15. Ei aga alguses ma olin jumala rahulik siis kui ta mind 2x ära tappis siis ütlesin alles ja pärast panin häki peale ja läksin griefima
  16. Nalja nina miks ma peaks kade olema? Mul endal esiteks ei ole serverit ja ma väga ei pela mc. Aga nagu käisin su serveris eks, siis tegin raha seal ja redstone leiutisi ja siis tuli mingi tont ja tappis ära mu. Läksin siis tagasi koju ja siis ta hakkas jälle peksma ja siis ma ütlesin sellele mY... 'le et see tapab siis see tont ütles et "Ah ma ei teadnud et pvp keelatud, ma uus siiin serveris" Ja siis see admin jättis selle sinna paika, tappis uuesti ära ja nii mitu korda ja ütlesin siis viimaks talle "T*ra küll pane ban talle see tont tapab mind ju krdi v*tune tont." Ja siis ma läksin selle tondi "baasi" häkiga muidugi ja siis panin chestid obsidianiga kinni ja siis ta tuli sisse ja siis tappis ära mu ja siis ma mölisesin adminiga ja sain kicki
  17. Võin sul alguse ära teha aga haldajaks ma vist ei jääks väga, vb vahel harva käiksin ka serveris.
  18. Ei soovita alla 12 Layeri kaevata muidu võib tulla LAava pähe: D
  19. Mul W7 Ja Saan pelada vabalt
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.