Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mr_SkaliBali

Liikmed
  • Postituste kogus

    79
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Mr_SkaliBali poolt

  1. Head vana aasta lõppu ja uue algus kõigile
  2. Karmid staked. Me like!
  3. Päris kena! Edu tuleviku Goalidega
  4. 184 cm pikk, 18 aastane.
  5. Sama meelt asjaga! aga meeldib väga hakkan vb isegi kuulama Präegu kuulan OnlyChillstep chanelis lugusid
  6. Pole probleeme olnud. Ise lasen dungi präegu
  7. Mine Noticeboard. Siis Achivements, Options Ja Näed sellise asja kui TUTORIAL ON. Vajuta seda ja saad minna ükskõik kuhu!
  8. Veel mitte. Paari kuu pärast siis kui uue kompuuteri ostan. Oasis: korpus on jamh sama sugune. Gtx 690 on päris karm asi Hiihi: Ei tea miks nii palju on aga saab ära ka vahetada enne ostmist kui vaja. Minu meelest on päris piisavalt mälu et ei pea pikka aega vahetama mingi uue teema vastu siis.
  9. Tervis. Plaanis oleks osta mängu arvuti korralik sihuke kuna mul mingi räpane MSI mängu läppakas millega pole eriti hea pelada. Vaatasin siis netis natike ringi ja leitsin sihukese mis pakkus vägagi palju huvi mulle:wub: aga küsimus oleks sihukene et kas osta yhe graafikakaardiga või kahe? Hind on ka päris magus sellel arvutil 2519 eurot. Siin oleks link ka aga arvan et eriti abi ei paku teile kuna soome keeles http://www.jimms.fi/tuote/JIMMS-MC3-DR-V2 Arvuti sisaldaks sihukesi juppe siis: Fractal Design Define R4 korpus 1000W toiteplokk (80 + kasutegur) MSI Military Class 3 klassi Z77 kiibistiku emaplaat (USB 3.0, SATA 6Gb / s) 2x MSI nVidia GeForce GTX680 (2GB GDDR5) videokaart (SLI) Intel Core i7 3770k (3.5GHz) protsessor Antec Kühler 620 vesijahutussüsteem protsessorille Kingston HyperX 16GB DDR3 mälu (1600MHz) 240Gb Kingston HyperX 3K SSD-ketas 2TB SATA kõvaketas Põletav Blu-ray . Windows 7 Home Premium (64b) Võite muidugi soovitada erinevaid juppe mida võiksin vahetada vms. Tänud abi eest!
  10. Endal on Galaxy Note, suht hea telefon netis surffamiseks jne. Soovitaksin kindlalt Note, Note2 või S3. Iphone suht Bullshit minu meelest...
  11. Päris kena:) Keep it Going!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.