Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

hkaar

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    42
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info hkaar'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 17.11.1979
  1. ostan 23 usd pp raha(hind kuni 0,6 eur/usd) msn: smets2@hotmail.com
  2. võtaks 55 usd, saada pm oma MSNiga
  3. Üritas ka mind üle lasta pp dollarite müügiga, õnneks kasutasin middleman-i ja siis tehing jäi katki ja tundus kahtlane... Kõik oli korras kuni ütles et kandke mulle otse, heh ise alguses oli middlemaniga nõus...
  4. -/+

    Sul on postkast täis ..

  5. Ostan 52 usd pp raha saatke PM oma MSN-iga!
  6. ja siis? savi mis keegi minust arvab see on lihtsalt teiste arvamus ja see mind ei koti
  7. hüppa ise! ja kao ise nahhui! sa jää üldse vait, mis topid oma nina sinna kuhu vaja pole sa oled ise debiilik ega see et ma sellist juttu ajan ei tähenda et ma loll olen netis võib räägida igaüks mis ta tahab siin on sõnavabadus ei saa ma mingit scammi, sa ise saad olgu sa neetud!!
  8. oeh, kahtlane vend siiski soovitaks sellistest eemale hoida alati on parem osta mujalt kui sellelt tüübilt ühesõnaga, te ise teate millega riskite... ainuke variant temalt osta oleks läbi middleman-i ja kui ta middleman-i ei võta vastu siis võib väga suure tõenäolisusega olla scammer Kuule mees mis seletad siin nii palju? Iga Paypali konto peale on lubatud ainult 1 IP, just helistasin ja küsisin klienditeenidusest järgi. Järelikult sa valetasid. Miks siis muidu rahvas nii palju limited saab? Oled vist scammer ja kõik! Nii et tõmba minema siit foorumist!
  9. vabanda, minuteada tal on otsas hetkel, müüs mulle eile oma viimased 85 usd ära
  10. Ostan 100 USD Paypal raha, hind soovitavalt kuni 0,65 eurot/usd saatke oma MSN PS-iga!
  11. Tean et Politsei annab mingi 2-3 trahvi ära, aga siis sellele juba järgneb arest, kuna isik ikka jätkab ju sama kuritegu. Ja kui ta võib saada aresti, siis see põhjustab teda raha tagasi maksma, sest ainult siis ta võib saada leebema karistuse! Arest on sisuliselt vabadusekaotus, usu mind ta ei taha seal arestimajas kaua istuda, seega saadabgi selle tühise summa tagasi, et väiksemat karistust saada.
  12. Kõik keda ta petnud on palun andke see isik menti! Andke kiirelt avaldus sisse. Las ta tunneb ka natuke valu! paragrahv 218 lg 1 järgi on võimalik saada trahvi 1200 eurot(max) ja 30 päeva aresti(max)
  13. See vend pettur ju siin Kurat bännige see lammas juba no kaua võib lasta mingitel jobudel lihtsalt petta rahvast moded palun bannige ta ära ja siis on asi ants!
  14. Proovi middleman abil! http://www.vahvel.net/showthread.php?133229-Middleman-Genius15-TURVALISUSE-UUS-TASE Vaata mis ta siis ütleb...
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.