Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Gangsta

Liikmed
  • Postituste kogus

    86
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    2,080 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Gangsta poolt

  1. 2aastat sai tehtud, sai ka maha jäetud. Nüüdsest juba 9 päeva puhas poiss, pole isu ka.
  2. Kindlasti mitte, kardan ise, et protsessor jääb nõrgaks? Arvutitarkurid, vastake palun.
  3. Nkn vajub lähiajal ära jälle.
  4. Sai ostetud videokaart ja sai lastud kõige uuemad videodraiverid peale. Peaks tulema kõige uuemad draiverid peale ju kui NVidia lehelt tõmbad..
  5. http://vahvel.net/showthread.php?152452-Probleem-m%E4ngudega&p=2192862#post2192862 aidake kutid..
  6. Mäng ära pole surnud? Enamus hackerid ka seal..
  7. Tervist väikene küsimus siis. Kuna minu andmete järgi peaks enamus vanad mängud korralikult välja jooksma kuid ma ei saa aru, isegi GTA SAN jookseb Min graafikaga lagiga, kõikide mängudega on nii. MSNID, möllud kõik on kinni. Tehtud ka nii, et kui arvuti käivitub siis ei avane ebavajalikud programmid ja updated. Prose kohta: Intel Celeron 3.06GHz, 1 tuum.
  8. Parim toit peale jõusaali? Tean, et valgurikas. Tavaliselt söön ise praemuna ja kohupiima, pakkuge veel midagi?
  9. LM, Winston ja LD.
  10. Ei viitsinud hommikul vahvlisse ronida ning panin su nime kogematta 3'me z'iga , loodan, et sa pahaks ei pane .
  11. 2GB'ga kannatab mängida küll kuid jah, see pole päris hea variant. RAM'i saad samamoodi internetipoodides või lähed kohapeale. Või kui sul on rahadega kitsas või soovid kokku hoida mõne muu asja jaoks siis küsi lihtsalt sõpradelt, et ega neil ei ole müüja RAMI sulle. Veits parem ülevaade sulle, millised need välja näevad ja kuidas need paigaldatud on: Oletame, et sul on DDR2 - http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=KOMP&IC=1200&ItemID=1200-1378 Või kui on DDR3 siis - http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=KOMP&IC=1200&ItemID=1200-1531 Hinnavahe on kõigest paar eurot.
  12. Canyourunit näitab väga valesti. Proovisin sealt, kas ema läpparist läheb Dirt 3 tööle. Näitas, et isegi miinimumi ei vea välja kuid sain peaaegu MAX graafikaga no-lag lasta . Võta enda arvuti statsid ja hakka võrdlema: Minimum requirements for Battlefield 3 OS: Windows Vista or Windows 7 Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz RAM: 2GB Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher. Graphics card memory: 512 MB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version Recommended system requirements for Battlefield 3 OS: Windows 7 64-bit Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version Videogaarti saad väga odavalt netilehelt: http://www.ordi.ee
  13. 50Krooni, Ema oleks võitnud viking lotoga 15k kuid üks pall jäi puudu ja sai hoopis mingi 1k ja peale.
  14. Ise hetkel pool-kaitseliitlane, olen Kaitseliidu organasitsioonis ning plaan astuda järgmisest aastast Kaitseliitu. Sõjaväkke pooldan kindlasti minna, mitte mingil juhul ei hiili mööda.
  15. Reaalained on jah esimene kursus põhiline, siis need suhteliselt kaovad.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.