Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Influenza

Liikmed
  • Postituste kogus

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    240 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Influenza'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 30.11.1988
  1. In America, you own everybody. In Soviet Russia, Everybody Owns you . In America, u troll the America. In Soviet Russia, U get trolled by Russia .
  2. Spede Pasanen on ühe soomlase nimi Nagu Kreisiraadio tegelane selline, on ka Spede Pasanen ... Soome ss Edu teile nende nimedega, kui Eestisse tulete
  3. Tänud teile Võid küll, ma pole vastu (:
  4. Henz (: Soovida , unistada ja loota ju võib (: Sullegi siis, et kõik mis sa teed, vedu võtaks
  5. Ma olen teinud umbes 2-3 aastat. Vahest.. väga vahest teen õe sõbrannadega pool suitsu. Maha jätsin kergelt, midagi ei tundnud ka. Lihtsalt enam ei viitsinud teha.. mõtetu .. ja pole probleeme ka olnud enam .
  6. Täpselt nii . Kõik, keda vihkate, on viimane aeg nad sinna tumedasse kohta saata* .. Kui see kõik läheb korda, maailmalõpp tuleb, siis pole mõtet alustada enam millegi uuega, parem hoida endale .
  7. Mina tahaksin praegusel hetkel, et kõikidel läheks hästi, midagi halba poleks maailmas ning keegi pole kunagi kurb millegi pärast... Et igaüks leikas selle oma õige.. Et ei oleks seda pahatahtlikkust, norimist, tülitsemist, ET KÕIK OLEKS VÕRDSED, nii finantsseisus, kui ka muudes... Et keegi ei oleks kunagi õnnetu, ega tunneks millegist väga vajalikust inimesest/asjast puudust. Et oleks inimesel olemas kõik, keda ja mida ta vajab .... Et ei eksisteeriks seda sõna meie ühiskonnas nagu kurbus, pahatahtlikkus jne .. Palun ,ärge tehke midagi, mida te hiljem võite kahetseda ... Elu on elamist väärt ning kui selle pekki keerad, pole sul enam, millest rõõmu tunda ! Elust tuleb võtta kõik, mis vähegi annab. Kui sul on võimalus õppida, saada häid hindeid - TEE SEDA . Küsid miks ? .. Kuna, praegu mõtled küll näiteks, miks sul mingit ainet vaja on õppida .. See on sinu enda pärast .. Et sul oleks võimalikult palju võimalusi, kuhu minna õppima, mida õppima minna jms .. Kui sind ajab vihale, et miks vanemad sunnivad kooli minema võinii, siis tea, et nad tahavad vaid parimat !! See moraalilugemine praegu võib teile tunduda mõtetu, kuid ma tänan, et selle läbi lugesid ning ma loodan, et said aru, mida sulle seletada tahtsin ...
  8. ON MÕTET TEHA ENESETAPPU ? küsin teilt kõigilt , kuna mul käib see mõte koguaeg peast läbi ning aina tihemini . Jah, te hakkate ütlema, et vanemad , sõbrad ja kui on siis lähedane inimene jäävad sind taga igatsema ja nutma .Aga, kui mul ei ole sõpru ? Ega sellist tüdrukut, kes mind taga nutaks .. Tegin ka mingi kiire netitesti masenduse teemal vms .. Sain tulemuseks Suure Masenduse.. Arsti juurde ise ei julge minna ega ka vanematele öelda. Mida peaksin tegema ? Võite mind sinna kohta ka saata... nii kui nii on pessimistlikke vastusi .
  9. On küll , E.C . Lihast ja luust inimesest ... Suht nõme ikkagist .. Nojah, igas heas asjas peab olema midagi halba, niiet jamh .. Sa ei taibanud, et seal midagi mäda oleks ? Liigagi "ilus" ja "korras" oli see server ..
  10. No igatahes mulle meeldib. Igal ühel oma maitse ning siis ei pea teisi sõimama hakkama, kui sulle ei meeldi .. Tolerast oled ...
  11. Skrillex Da Best ! Muidu kuulan ka Drumsteppi ning Eesti lemmik mul on Renet Järv - So Close Ja hea Drum& Bass tuleb ka Top Geari reklaamides
  12. Nirvana hea Ise fännan Nirvana - Smells Like Teen Spirit ( originaal kui ka dubstep remix (L) )
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.