Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Aprest

Liikmed
  • Postituste kogus

    419
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Aprest poolt

  1. Ta soovib osta ruuterit ja selle raha peaks ammu juba koos olema arvestades palju talle on annetatud.
  2. Sooviks näha mis tanel selle peale kostab Aga jah ma ei tea tal vist ei tiksu raha peale, et osta asju endale ise.
  3. Äkki siis teed korda, ja siis annad jorksile? Miks sa pead vinguma, vähemalt inimene kes teeb ja soovib arendada ennast.
  4. Vaheta patarei ära ja korras. Vähemalt peaks olema. Huvitav kas keegi pole veel mõlenud mingi generaatorit välja mis laeks patarei täis kui arvuti töötaks ? Imelik, et tehnika pole niikaugele veel arenenud.
  5. Et kas keegi tuleb kohale ja värki või midagi ? Ise lähen kohale ning äkki keegi soovib kokku saada or smth like that?. Ma usun küll, et siin kommuunis on MÕNIGI inimene kes tegeleb näitlemisega or what?
  6. Mina sain uue Ip kui vahetasin ruuteri ära. Läks läbi välguga ja ostsime uue.
  7. Graafikakaart läks läbi ?
  8. Ja probleem on jälle tagasi. Vahepeal oli korras idk mis nüüd tal häda on... Enamus ajast juhtub seda LOLI pelades või CSi mõnikord ka netis kuid harva. Olen proovnud mingeid power settinguid muutnud ja asju aga ikka sama jama... help ? Someone ? Pmts teine hiir hakkas ka nüüd samamoodi jampsiba seega peab olema viga arvuti sätetes keegi äkki tajub midagi ???
  9. http://www.upload.ee/image/3038460/1254.png --- Huvitav kui ma panin selle firmware asja tööle siis ta sai draviverid ja ütles, et USB COntroller installed succesfully ja värki ? EDIT:: Nüüd enam pole Unknown devicei manage all.
  10. Nii pmts saan nüü hiire nii tööle kui alguses siis kui windows loadib siis plõksin sõna otsesest mõttes mouse1hte. Teiste arvutite taga hiir töötab nii perfektselt ,et jube kohe... Ja see tundmatu seade on pmts siis kui aint hiir taga on ehk siis see peab olema hiirega kui teine hiir taga siis pole midagi aint kinzu v2hega
  11. Keegi kellel on vip ja teeks ühe teene ? Sooviks alumiinimu referaati vms mis sealt saada. Oleks väga tänulik http://www.annaabi.com/Alumiiniumi-referaat-m4529.html Sooviks täna! AGA ÄITÄH ETTE ÄRA JUBA!
  12. EI olnud kaasas siuekst asja. Hetkel sain asjakorda kuni järgmise RRini
  13. Tervist, Nimelt on probleem selles, et Win 7 jampsib midagi näkku ei lase hiirt tööle nagu, et punaseks läheb ja värki. Vahepeal kui saan tööle see on ka siis kui koguaeg võtan välja USB auguśt ja panen sisse jne siis kuidagi lõpuks läheb tööle. Alati kui arvuti panen tööle tuleb siuke asi Olen proovinud küll jah update drivers ja värki aga ta ei leia või siis ütleb, et on juba uued driverid peal. Jaaa device manageri all on UNKNOWN DEVICE
  14. First time shaco. First time duo Blinkiga ja win So easy. Täna veel mänge teinud, aga need enamus kotti saanud täiesti retarded kutid on olemas-.-
  15. IG Nimi: APREST EUW ELO: 1257 ( kõigub koguaeg 1270 ja üle ei saa enam ) Sooviks elo: 1500 Tahaks siis see season oma 1500 kunagi kokku saada Aga, et siis hakkan ka päevikut pidama vaatame mida tulevik toob Otsin siis duo partnerit kellega sellest jamast äkki välja carryda. Võin kõike rolle pelada aga pmts Zyra mid ma arvan, et oleks hetkel eelistatud Samuti ADC ülejäänud ei paku pinget. Champid:
  16. Aprest

    Ühisprojekt

    Mees sa ei taju biiti. Ega sa ei hakka siin SA-MP serverit tegema Väga naerukates olen hetkel. Just sayn pawniga sa siin küll midagi teha ei saa kuna nad soovivad mingit veebi valmis teha või mis iganes.
  17. Maokai ftw.
  18. No siis tuleks mingi kaitse peale teha või mis ? Nimodi kaotada kliente on vähe pask või nii ju ?
  19. ALustaks sannust sellepärast, et kõige abivalmim ja värki. Mõistab oma tööd... Hidden Ninja või mis iganes laksab küll mulle vähemalt lambist hoiatuse kui ma räägin tõtt ja räägin teemaga seoses asju ... so laidan ninjat ja kiidan sandrit.
  20. Mees plz ära aja paska, et sa oled 5 AASTAT tegelenud pawnoga. Miks sind pole siis kuskil arendajana nähtud ? Kui sa 5 aastat oleks tegelenud siis siin sa tööd ei otsiks vaid Samp foorumist kust võib leida nii mõningaid tööotsasid mis on lihtsad ja kerged SINU JAOKS kui sa oled 5 aastat arendanud :D:D Aga noh ma võin öelda sulle ,et sa oled next copy paster vend kes lihtsalt üritab tarka panna nagu see Seriouse kutt. Ja äkki näitab paari näidistööd mis oled 5 aasta jooksul teinud ? Vb tellib kunagi midagi ( vaevalt, kuna ma oskan ise ka scriptida ).
  21. Steelseries siberia v2d, Steelseries 6G v2, Guessi kampsuni siis millioni lõhnaõli, adidase mingi hügieeni komplekti, geeli juustele , 15 €, twisteri, paukse sitaauguni siis veel kommi jne. See aasta parimad jõulud. ahjaa Tomi kampsuni ka ja mingi T-Särgi vms.
  22. Kus serveris sa siis arendanud oled kui sa nii " PRO " oled? Kust ma saan sind usaldada üldse, et sa teed mulle SKripti valmis ja teed ise mitte ei copy? Suht lambi kutt oled vähemalt minumeelest... Aga noh suht mõtetu on midagi siukest tellida kuna arendaja ei võta mingi ridade järgi sul raha kuna põhiline on see, et SÜSTEEEEM on tehtud ja töökorras ja täidab oma ettenähtud funktsiooni. Kui ridade järgi võtta siis sa võid venitada seda värki niikaugele, et mõni loll jääbki selle õnge...
  23. enam pole vaja. Leitsin juba Google sketchupi ja juba oskan asju teha võinoh algeliset jampsi. Thx anyway.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.