Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ma-co

Liikmed
  • Postituste kogus

    44
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Ma-co poolt

  1. Irw, ei tea kust otsast nad 3€ on? http://store.steampowered.com/app/10/?snr=1_7_suggest__13
  2. Sina oled see hale vitulammas, kes teeb serveri sama nimega, mis juba on olemsa.
  3. Tavalise pangakaardiga ei saa sa kuskilt mujalt asjade eest tasuda, kui füüsilises poes.
  4. keviin ütle nüüd ausalt, kas sa üldsegi otsisid seda, kuna see on leitav 1 minuti jooksul.
  5. Minuarust on ikka väga hale ning jätab sita mulje serveritest kasutades kellegi teise eelmisi märksõnu, eriti veel kui see on nn projekti või serverite haldamiseks mõeldud nimi.
  6. Irw eriti hale vend, FAYA't kasutad märksõnas, debiil much?
  7. Margus Polukainen _______________________ +372 56302252 Rakvere Eragümnaasium 45301 Haljala Lääne-Virumaa
  8. CPU võibolla kuumeneb üle, kuna termopasta vana vms.
  9. Loomulikult veab aga miks kasutada Win7, minusilmis XP palju sõbralikum.
  10. Ma mõtlesin sellist stiili ehk table jne, mitte banner
  11. Irw härra Markss endale järjekordse kasutaja teinud.
  12. http://www.arvutikeskus.ee, eesti odavaim arvutitehnika müüa.
  13. Räägi selle vennaga info@faya.ee, annab sulle tasuta selle, ta on sellise stiili nö väljamõtleja
  14. Selleasemel, et osta 1 mälupulk osta parem mitu väiksemat.
  15. Mis vajadus on nendel soundidel, mingi naise ohkimishäält saad kuulda, kui tapad. Nu tõsiselt sellejaoks on olemas eraldi saidid.
  16. IP on vaid numbrite jada, kui sa oskad serverit teha siis sa ka saad kuulsaks serveri vähese ajaga aga kui sa üritad siin teha serverit küsides paremalt ja vasakult abi, siis on teada värk, et su serverist ei tule mitte midagi välja. Servereid rentinud olen ma mitmetest kohtadest (CF, Torq, GH, OK) ning pean kiitma GH, kuna alati saab abi kui vaja, kui on nendepoolne probleem või keegi nusberdab serverikastidega lahendab Herr OmIkRoNiKz asja kiiremas korras ära.
  17. Btw, see uudis seal sul, et eestis kiireim nett jne kommenteerin siin. Et võib ju olla saadaval kõige kiirem aga vaadates muid riike, kus joon on nö sirgjooneline, paneb mõtlema et võib ju olla meil kõige kiirem aga mis seal vahet, kui see on vaid vb 10% rahvastikust? Kõik teised on ikka 10mbit taga kinni.
  18. HeiTch tegigi vaid eesti keeles selle ja too link seal üleval on tema pool uploaditud, ta lihtsalt ei saa ise foorumisse, kuna tal mail ei tule kohale vms.
  19. Kui disaini autor ei ole andnud oma nõusolekut selle levitamiseks, siis see on keelatud ning autor võib levitaja ja ka kasutajad kohtusse kaevata. Kuigi jah, mis disain see on, 2 elementi pmst ja ongi kõik.
  20. Ma-co

    Autokoolid

    Pääsküla Gümnaasiumis saad ka käia, hea õpetaja ning päris soodne, lisaks on sõidutundide kestvus 1h, mitte 25-30 minutit, seega on ka tundide arv väiksem.
  21. FIY, ma olen siin foorumis juba 2008a saadik, lihtsalt tänu viimastele uuendustele ei tule uus parool mu emailile kohale, seega ma ei saa kontot kasutada ning adminid ei liiguta sõrmegi, kui saadad neile PSi. Ja dare-devil, kas sinuarust on normaalne, kui tehakse ban kaebusi ja igasugust muud bs, mis ei ole vahvliga tegelikult üldsegi seotud. Laske adminidel teha teile eraldi alamfoorum, kus saate endale korrahoidjad jms vendasi serverisse, kuna ausaltöeldes ei ole ma käinud ühesgi serveris sellepärast, et siin on selle serveri teema olemas.
  22. Irw, otsi nüüd endale admine ikka enda foorumist, mis bs see on? Tahad võid enda teemase postitada aga teha uut teemat, naga see pole sinu foorum.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.