Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

retroratesql

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    27
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info retroratesql'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. ma saatsin TS3 eraldi chatis kasutaja nime ja pw .. emaili omad.. Praegu pean minema
  2. Nii jamama hakkad, ega asju tagasi ei saa. mul su steam ka Just add me in msn: marks@rps.ee ja saad asjad tagasi Kui hakkad suuremalt jamama, asju tagasi ei saa. Sul veab, mul k6ikkidest asjadest backup ka ! dvi, 2h pärast msn Niikaua õues.
  3. Kahjuks ma ei valeta .. aga kui soovid, võin temaga rääkida et ta asjad tagasi annaks Usun et ta annaks ka ..
  4. Oke tegelt olen, aga ma sain ühelt inimeselt kes ei taha et ma tema nime jms ütleks, ta elab valgas v kuskil.. Mina sain aint koduka ja spanki failid .. rohkem ei saanud..
  5. EI SAA PELADA KUI ADMINEID POLE JU OMG.. KODULEHT Maas ju .. alles nüüd avastasid?? dmn, ma olin admin ka seal veel:D
  6. Nii, sain ühe tuttava käes. Kes oli saanud kuidagi.. ei tea mis moel.. Gecses.eu koduka failid.. sinna oleks vaja nüüd chatbox peale saada sain talt serveripanga ka.. rohkem ei saanud Aga nüüd oleks jah vaja kuidagi chatbox peale saada
  7. Seda ei saagi vist.. Kuna see süsteem on liiga kuradima keeruline.. siis keegi ei hakka seda jagama..
  8. Hei, Et siis vaja teada kust saaks siukest logimis süsteemi:D asi pmh selles et.. ma oskan sellist asja peale panna.. aga minu disain on vastavalt tehtud et asi tuleb teha: index.php?site=login nt.. Ja suht nõme oleks teha: rega.php login.php .. see ülemine varjant parem.. keegi teab kust saada korralikku login süsteemi ja aitaks peale panna? Chatboxiga saaks vast ise hakkama.
  9. See kasutaja mul nii ammu.. Ja ma külastan vahvlit max kord nädalas. Vahepeal rohkem.
  10. saada email enda MSNga : info@hdfx.eu ja saadad RAR failina msnis TASUTA
  11. Hei, Kust saaks siis umbes 65€ eest Logitech g25 või G23 Rooli koos pedladega? Endal vaja ei lähe sul nt? Ma oleks osja seljuhul.. Kuskil järgmise kuu jooksul saaksin osta. võibolla varem kui võlg ära makstakse..
  12. Sa dinosauruste hääli kuulnud? Kust sa tead, äkki nad olid viimsed heeliumid ringi kappamas..? Sa ei saa öelda asju mis pole kindlad.. Dinosaurused olid VÄGA VÄGA ammu, võibolla olemas... Ja nende hääli ei tea keegi
  13. Ausalt öeldes, i dont give a shit, cuz nobody ask for you right? Now get the fuck off .. Make if you can.. Newby.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.