Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

McPirat

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    37
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info McPirat'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. Tõotab midagi uut ja eepilist tulla tõesti, viimased arengud: http://rps.ee/index.php?/forum/21-teated/
  2. Aega läks liiga palju aastaid, aga pigem hilja kui mitte kunagi
  3. Täna (28.07.2012) avasime Res Public Serveri foorumi, mis on järgmine loogiline samm edasi Eesti online-gamingus. Foorumist leiate kategooriad ja alamfoorumid kõikidele internetis mängitavatele mängudele ning lisaks ka edasiarendatud portaali osa, mis sisaldab kübermarketit, raidfinderit ning palju muud. Mis edasi? Nüüd tegeleme me kasutajate mängukogemuse tõstmisega, mis tähendab meie kõrgkvaliteedilisi mänguservereid kõikidele kasutajatele. Seni, aga, on kõik endised, praegused ja tulevased rps.ee süsteemide ja serverite külastajad, kasutajad ja administraatorid oodatud meie foorumisse. www.rps.ee
  4. Mänguserverite rent oli läbi juba rohkem, kui pool aastat tagasi.
  5. RPS.EE TeamSpeak 3 läbis hea uuenduspäeva. Checki järele connectides otse serverisse: rps.ee ResPublicServer AIMSTARS #1: http://gamecorner.nu/860
  6. Okei, niisiis mul on vaja logo väetise jaoks. Kasutada võib 1-3 värvi kokku ning logo koosneb tekstist ja pildist. Logo postitage 3's erinevas variandis ehk siis: lihtsalt nimi; lihtsalt logo; nimi+logo. Ning kindlalt peab olema peal nii nimi, kui ka logo. Parim, kui on läbipaistva taustaga, aga muul juhul valge taust. "Labeli" nimi on EkoGro Ning logo peab olema midagi lihtsat, mis seostub loodusega, aga lihtne, kuna see läheb väetisekanistrite ja teiste toodete peale, seega ärge midagi HD'd või 3D'd päris ehitage. Suurus mingi A4 või A5 (väiksemaks on alati lihtsam teha). Üks mitte kõige parem näide (praegune "logo"): Selles suhtes ongi, et see pilt või logo ei pea olema nime all vaid võib olla ka nime kõrval või nime sisse kombineeritud or whatever. Parim saab 5 eurot ning parimat ei vali mina, mis tähendab, et igaühel on võimalik võita, sest ma esitan nad kõik esmaspäeval ning muidugi pean ma ära mainima, et ainukeseks osalemistingimuseks on, et võitja loovutab logo autoriõigused edasiste probleemide vältimiseks minule, seega mingit creditit te paraku ei saa. Selle pärast ma selle pakkumise siia postitasingi. Kes raha tahab, andke tuld, sest 20 minutiga on võimalik 5 euri tasku suruda.
  7. Aktiivsetel on vabalt võimalik õigustelevelitel tõusta.
  8. "You've really made it, when people start copying your work"
  9. Sa paned oma meeskonda valesti kokku. See on pikaajaline töö, mitte selline, et leiad nädalaga mingid suvalised jorsid. Meil on aastaga meeskond kasvanud umbes 30 inimeseni juba, kellega me nüüd vaikselt asju ajame. Inimesi tuleb tundma õppida ning leida inimesed, kes pühenduvad teemasse ja kellele meeldib antud teema ja kes tõesti tahavad, et nende kaasabil valmiks midagi head. Mitte suvalised jorsid, kes nädala pärast järgmisesse kohta ennast pakkuma lähevad.
  10. Viimased paar nädalat on olnud TeamSpeak 3 serveris live testimisel meie uus balansseeritud õigustesüsteem, millega palume kõigil tutvuda nüüd: Teeme paar asja selgeks. Kes on erinevad inimesed, kuidas nad sind aidata saavad, mida sa neist teadma peaksid ja kuidas on siin serveris võimalik kõrgemale tõusta? Omada võib mitut ühesuguse leveliastmega serverigruppi, kuid mitte erinevate levelite serverigruppe. LEVEL 1 - Saab ise 'Permanent' kanaleid koos alamkanalitega teha ning nende 'omanikuks' hakata. - Saab kõiki kanali 'kõvakettal' olevaid faile alla laadida. LEVEL 2 - Saavad kasutada serveri reservkohti. - Näevad detailsemat serveri informatsiooni. - Näevad gruppide õiguseid. - Saavad kanalite ikoone vahetada. - Saavad kõikide kasutajate kanaligruppe vahetada. - Omavad ka kõiki level 1 õigusi. LEVEL 3 - Saab teha kanaligruppe. - Saab anda/võtta kanaliomaniku õigusi. - Saab laadida kasutajate kanalite "kõvaketastele" faile, neid seal muuta ja ka kustutada. - Saab level 1-2 kasutajaid kickida kanalitest, aga mitte serverist. - Omab kõiki level 1 ja 2 õiguseid. - Saab kickida/bannida/liigutada kõiki serveris olevaid level 1-4 kasutajaid. - Saab kustutada ja muuta kanaleid. - Omab kõiki level 1 ja 2 õiguseid. - Saab kõikide kanalite vahel vabalt liikuda. - Saab kõikide kasutajate descriptioneid muuta. - Saab kirjutada üle kogu serveri chati. - Saab vahetada kasutajate kanaligruppe või anda/võtta kanali omaniku õiguseid. - Saab muuta kõikide kasutajate kanaleid. - Omab kõiki level 1 ja 2 õiguseid. LEVEL 4 - Omab kõiki õiguseid väljaarvatud serverite seadete muutmise õiguseid. LEVEL 5 - Omab kõiki õiguseid + immuunsust teiste õiguste vastu.
  11. Ära kadesta, päris valus on siiamaani. Voodist väljaronimine võtab 5 minutit aega. Aga no ma prolly lükkan kava käiku, et päevas paarsada pumpa ja kõhulihast ning mõned kildid jooksu, siis taastub kiiremini
  12. Eks ta siit mingi lol.vahvel.net eraldi foorum tuleb. Aga hea töö muidu
  13. Lähipäevil saab 2 nädalat täis meie channeldeleteri töölepanekust, mis tähendab, et siis kustutatakse esimesed ebaaktiivsed kanalid ja kustutatakse edaspidi järjepidevalt kanaleid, millel saab 2 nädalat ebaaktiivsust täis. Props läheb McBitterile, kes selle valmis scriptis.
  14. RPS.EE TeamSpeak 3 on esmakordselt jõudnud gametrackeri rankides esimeseks, möödudes GH TS3'st
  15. Kus oled sina!? CONNECTI OTSE TEAMSPEAKI! Ei ole veel TeamSpeaki kasutaja? Uuri rohkem TeamSpeak 3 kohta NB! Kui teie kanal on 2 nädalat ebaaktiivne, kustutatakse see automaatselt!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.