Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Unetu

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    316
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    12 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Unetu poolt

  1. Iga inimene teab mis on riskid illegaalse asja transportimisel. Aga no tõesti ma ei ole süüdi....
  2. Politseisse see ei saa minna kuna poiss ise on 15 ja mina olen müüja tema ostja. Kuna tegu on psühhotroopse ainesisaldusega "esemega" siis kahtlen aga jah. Sai siis isikult kes mulle müüb küsitud, et kas kuidagi moodi võlgu saan jääda vms sellega ei vea välja.... Või siis eelmise laadungi raha tagasi... ka seda ta ei tee..... Oehh. Ban paluks jagasin talle enda elukoha ka juba. "paar kõnet ja ...." pidi olema elame näeme aga jah.
  3. Pange bani mulle palun, saab kohe jama kaelast ära. Inimene kes tornidest ilma jäi (mitte minu süü tõttu!!!!!)tuleb teeb siia teema. Mina jäin tornidest - tema rahast ilma. Pole võimalustki, et ma maksan oma raha kahjuga tagasi 86 euri on suur summa.... Mul pole muud öelda kui vabandust. Kui te tõesti leiate, et asi on bani väärt siis laiatage ära , sest ma ei maksa 86 eurot kahjuga tagasi.... Jä noh tõesti mis mul muud üle jääb kui.... vabandust!
  4. Pange bani mulle palun, saab kohe jama kaelast ära. Inimene kes tornidest ilma jäi (mitte minu süü tõttu!!!!!)tuleb teeb siia teema. Mina jäin tornidest - tema rahast ilma. Pole võimalustki, et ma maksan oma raha kahjuga tagasi 86 euri on suur summa.... Mul pole muud öelda kui vabandust. Kui te tõesti leiate, et asi on bani väärt siis laiatage ära , sest ma ei maksa 86 eurot kahjuga tagasi.... Jä noh tõesti mis mul muud üle jääb kui.... vabandust!
  5. Hakkasin algust tegema ja siis jooksis juhe kokku
  6. Mingi 30 minutit - 45 minti läheb u. pea tühi hetkel...
  7. aa ups .... Eks ma mõtlen siis midagi..... Kui palju sõnu?
  8. Keerasin tornid musta kilekoti sisse, tõmbasin teibi ümber ja vsjo... 2 lahtist pakki oli ka.... kotis (kahtlustan et lahtine pakk läks lahti vms kuna punkt 3 on sellega seotud)
  9. Okei Eks ma siis arvatavasti jään seda arvet ootama...
  10. No jaaa aga seal polnud ju midagi valesti....
  11. Ei saanud aru Millega sa siis abi vajad =D
  12. Juhuks kui sa ei leia poest ülesse.
  13. Panin Snusi posti aga ta ju ei ole seitsmenda punktiga vastuolus?
  14. Ma ei tea kas see nüüd tutoriali alla läheb, aga siiski. Soovitan sul alustada melee/warrior tüüpi championitega. Nendega on esialgul kergem mängida kui on ntx APga, supportiga või tankiga. Master Yi sobib idealselt alustuseks
  15. Unetu

    Fnatic 100k!

    Kas just seda... Aga reegel on reegel. - Ref linkide jagamine on keelatud Samamoodi on ka see reegel - Foorumi reeglid pole siia niisama kirjutatud vaid neid tuleb ka järgida/täita Seega mis mõte oleks sellel viimasel reeglil kui inimestel lubatakse ühte reeglitest rikkuda.
  16. Unetu

    Eesti erootika

    Igalühel on õigus oma arvamusele. Kuid tänan idee eest. Ehk võtan kasutuselegi
  17. Unetu

    Eesti erootika

    Ma pole ülbitsenud 21 on vanus.
  18. Sinu puhul - sa kritiseerid asju mida ma olen esimeses postituses märkinud, et neis tuleb muudatus. Sa lihtsalt ei vaevu vaatama.
  19. Kriitika poolest võin ma ju karm olla. Ainuke asi mille kohta siin midagi sitasti öelnud olen on vist keviiin -i neti-raadio mida ta tembeldab parimaks. Ka seda põhjusega: Tegin P2rismaalaste publikule niisama käeharjutamiseks motd pildi ja ta kargas näkku, et okseleajav. Sitt, sitaga vastamata ei jää.
  20. Võin teda ju muuta kui mu suhtumine kellelegi siin foorumis ei istu... Idee poolest proovin kõigiga siin foorumis hästi läbi saada kuid on inimesi kes lihtsalt igavusest tehtud tööde peale kisa tegema hakkavad või ültse muu pärast kõrri kargavad. Seega kuidas saab süüdistada mind? Kui tõesti saab keegi faktina/tõestusena välja tuua, siis jah okei võtan süü omaks.
  21. Taaskord mängime silmapiidreid... Vaata palun hoolikalt järgi kelle tekst on tsitaadina võetud mu postituses. Ja palun, ära nimeta teiste asju pasaks kui sa ise ei suuda pooltki sellest valmis teha.
  22. Unetu

    Üldine LoL

    Houmi oli teemoga mängus hommikupoolikul - paks väike hobbit kes unustas alguses itemi osta
  23. Unetu

    Eesti erootika

    Teeme nii, et kui sa esimest postitust lugenud ei ole. Siis sa siia paukuma ka ei tule. Lisan veel 1) Kes sa oled, et teha minu eest seda otsust kuna ta kinni läheb? Sest kinni ei lähe ta veel niipea... 2) Mõttetut sitta pole vaja toota... Loeme ikka tekstid kenasti läbi, mitte ei mängi silmapiidreid 3) Esimeses postituses on ilusti ja kenasti välja toodud mis on eesmärgid ning mis on tulemas... Sitt ja pikk jutt lühidalt - No postcount
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.