Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Blink Pls

Liikmed
  • Postituste kogus

    1 066
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    436 [ Anneta ]

Postitused postitas Blink Pls


  1. vägagi ootamatu uudis selgus täna, pühapäeval hakkas parem õlg natuke kindlaid liigutusi tehes haiget tegema, ei teinud väga välja sellest.

    eile hommikul oli olukord juba tüki maad hiljem, valu läks juba väga tugevaks ja järjest rohkem segas liigutusi. tänasest ööst saadik pidev valu, isegi lihtsalt lõdvalt rippudes, käsi on ka väga jõuetu. nüüd läksin siis arsti juurde lõpuks, kartsin ise mingit lihasrebendit, aga peale röntgeni arst pani esmase diagnoosi: artroos.

    kipun siiski ise arvama, et mingi muu vigastus on ka hetkel olemas, sest ei ole väga loogiline, et kolme päevaga läheb käsi täielikult normaalsest totaalselt perse.

    nüüd 11. november ortopeedi juurde, kui selleks ajaks ikka valu sama tugev, siis kindlasti peab asja veel täpsemalt uurima.

    igatahes tundub, et mingi aeg nüüd trenni teha ei saa.. kavatsen vähemalt kardiot teha niikaua.

    ////normaalne teema, ortopeedi juures käisin ära ja selgus, et erakorralises aeti röntgenid sassi, luudega asi täiesti korras. siiski oli tegemist kõõluserebendiga, 2 nädalat vähemalt trennist läinud ja siis taastusravi mõttes hakkab asi jälle pihta.


  2. tegin eile jalapressi esimest korda üle jumal teab kui kaua, päris hea tunne isegi, tahaks jalapäeva sisse panna selle harjutuse ka, aga kahjuks ei satu väga tihti kodukandi jõusaali (ühikas pole sellist :/)


  3. endal max siiamaani 160 tõmme :D usun et liigutaks isegi natuke rohkem hetkeseisuga, aga ei ole tundnud vajadust maxi proovida, iganädalane areng seeriates mulle täiesti piisab :P

    hommikune kaal hetkel 72 umbes :)


  4. tänane deadlifti seeria jälle mega, 1x5 110 kg, 2x5 120 kg, 2x5 130 kg, kõik ilma vööta. vorm tundub väga palju paremini käes olevat kui varem, selg ei valuta enam kaugeltki mitte niipalju peale tõmbeid. eelmine aasta tegin vööga, aga selg vajus ikka läbi (ei saanud jalgu normaalselt tööle vist) ja polnud mingit isu tõmbeid teha, nüüd ootan suure huviga igat seljapäeva. areng toimub ka iganädalaselt, sellest nädalast üritan teha 5x nädalas (siiamaani 4) :)


  5. jopptvõimatt esimest korda täna sai tavalist squati tehtud (3 nädalat siiamaani front squattinud), jalad ikka idiootselt nõrgaks jäänud :D kevadel kui õigesti mäletan siis viimased trennid sai teha 80 kiloga vähemalt 8'seid seeriaid, täna läbi ussimunni punnitasin 70ga 5x5 välja :D

    muutsin veel natuke plaane, ei kasuta enam mingil harjutusel vööd, teen nii jõutõmbeid kui kükke ilma. siiamaani tunne väga hea, eriti deadliftides on palju enam tunda kuidas kõht ja ka jalad töötavad. eilne seljapäev algas pikema tõmbesessiga, seeriad tulid: 70 kg 1x5, 90 kg 1x5, 100 kg 1x5, 110 kg 1x5 ja põhitrenn 120 kg 5x5.

    esimese peaaegu kolme trenninädalaga 1,5 kilo juurde võtnud (hommikune kaal nüüd ~71), vaikseltvaikselt kogun :D


  6. esimene trenninädal läbi, god damn kui hea olla tagasi :D

    seis isegi päris hea arvestades seda et peaaegu 4 kuud pole trenni teinud, rinnalt sai 85 lükatud isegi, kehakaal 69-70 vahel, suvisest raskest füüsilisest tööst ikka kõvasti kasu. võrreldes eelmise suvega, kus võtsin pea 5 kilo alla ja kaotasin tohutult jõudu, on see aasta kõik kohe mega :P

    ja vastuseks cookiele, üle pika aja uuesti treenima hakates, peale esimest trenni on kindlasti päris mitu päeva lihased haiged. eeldan, et endal saab rind täiesti valuvabaks alles laupäeval (esmaspäeval tegin rinda ja õlga), triitsepsist ei hakka isegi rääkima ja täna oli jalapäev, see juba hästi kui järgmine neljapäev saab normaalselt jalgu teha jälle :D


  7. sai ka esimest korda üle nädala jõusaali lõpuks (haigus), päris hea trenn oli, tuli incline pingil 80 kg 4x :) ise kaalun 68 kandis nüüd, plaan on kuni 12. aprillini jõudu teha, teeks võistlustel ka midagi ilusat ehk ;P kaalu ka vaja võtta 2 kilo veel, tuleb ära küll ^^


  8. alles hiljuti müüsin pmst terve selle koti sõbrale 20€ eest, kuna maitse ei talunud mingit kriitikat. aga eks hind ole ka vastav

     

    oh god, seda ma kardangi :D eks näis, loodan et suudan alla suruda selle ikkagi :D


  9. Mul pole selle kasutajaga reaalselt mitte midagi teha, raha ma selle alla pannud ei ole, pohhui lel :D bondid on ~7m GE hinna järgi, eeldan et selle hinnaga kätte saabki (kui ei siis pls, harige mind :D), teisel accil on ka kuigipalju raha ja kui ma juba 07messe saan siis pole probleemi uute bondide muretsemisega.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.