Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

El Grave

Liikmed
  • Postituste kogus

    84
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    430 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud El Grave poolt

  1. El Grave

    Jõusaal.

    Kas see on üldse võimalik, et sa isegi ÜHTE ei suuda ära teha? Koolis isegi kõige nõrgemad ja mõttetumad vennad suudavad vähemalt ühe ära teha... Endale ka lõuatõmbed ei meeldinud varem, nüüd pooleteise kuuga 3 pealt 10le saand need
  2. Atm suht quited, clanniga aind f2p trips. P2p kah, kuni veel memb olen.
  3. Liiga hea http://www.youtube.com/watch?v=UbZ1aP_tk5k
  4. Õuh niggers, ma olen k4xi ema
  5. El Grave

    Jõusaal.

    Selles ongi asi, et rinnalt tuleb elukergelt, lihtsalt tunnen, et pole üldse raske.. Aga kui mingi veerand või nii veel suruda, siis lihtsalt ei tule..
  6. El Grave

    Jõusaal.

    Selline probleem siis, et kas keegi oskab nõu anda, kuidas rinnalt surumises nagu nn. "jõnksukohast" üle saaks. Lihtsalt, ma panen 70kg kangile ja tunnen, et kang on ikka ülikerge aga ei suuda lihtsalt teatud jõnksust üles poole suruda... Või on asi lihtsalt siiski selles, et ei jõua?
  7. Kinu peab saama /Genius, olen aru saanud, et sa tahaks modeks saada. Aga imo sa käid liiga palju peale ja kritiseerid seda teemat. Nt. siis kui mingi ise said avaldust mode kohale teha vms, reklaamisid ja spammisid seda siin vabateemas jne. Kui sa oleks asjadel lasknud rahulikult kulgeda ja poleks ise nokkima hakanud, oleksid arvatavasti juba mode :P
  8. Oleks võind tervena Võrtsu kukkuda. Laksust tühi Kalameestel üheks päevaks hea elu. (v.a. need, kes parajasti Võrtsu peal oleks) ^ | Fantaasialend
  9. Väga hea areng. Lase pealkirja kah muuta
  10. YEP'i modeks saamine oli vaid aja küsimus tbh Edu uutele modedele.
  11. No ikka päris kaua, isegi siis, kui sul kõik statsid olemas on. Kõik üsna rasked.
  12. Õpetus ei pea koosnema piltidest. See on õpetus, et mis queste vaja teha on. Kohale ei jõua v? /Questide raskus on igale inimesele erinev. Infot leiad http://www.zybez.net vajutades "QUESTS". Pean äkki ise ära ka need questid tegema teil v?
  13. Ootasid questide õpetusi vms? Mõni vajalik quest puudu?
  14. See kõige õigem teema, ülejäänute kustutamiseks olen juba pmi saatnud. @I'm Idiot Tahad linki v? http://www.zybez.net - have fun! Ma koostasin siia questlisti, mitte mingite asotsiaalide tugipunkti. Siin on olemas questid, mille tegemine on purele üsna tähtis, mitte mingi questguide, et kui raske miski on või kui kaua seda teha tuleb.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.