Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Andre

Liikmed
  • Postituste kogus

    78
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    131 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Andre'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 14.02.1993

Viimased profiili külastajad

4 612 profiili vaatamist
  1. Ootan seda mängu väga kannatlikult, ei usu, et selle aasta jooksul väljastatakse ega pooldagi tagakiirustamist - kui teha, siis juba korralikult. Usun, et enne järgmise aasta lõppu selle väljastamist on mõttetu eeldada, vaevalt nad E3-e niisama vahele jätsid see aasta, kui mäng valmimas. Kuna tegemist on uue ajastu seeria osaga, siis eelmise ajastu (kõik eelnevad GTA seeria osad) tegelasi ei kaasata. Sama kehtis GTA 4-ja puhul, v.a raadiotegelane Lazlow, Fernando Martinez jne, kes universumeid vahetavad. Peategelane ei ole Tommy Vercetty ning mängus ei kohta te tegelasi, kes ilmutasid end GTA San Andreases jne, visake peast välja see mõte.
  2. Oman alljärgnevaid konsoole: PlayStation 1 - 1 mäng Xbox - 15 mängu Xbox 360 - 10 mängu Pole eriline mängur. Esimesed 2 ülaltoodud konsoolidest koguvad tolmu ning '360-l mängin (kui mängin) põhiliselt GTA nelja ning selle lisapakette.
  3. Ei ole ma lasknud end ühiskonnal veel niivõrd mõjutada, et suitsetama tikkuda. Usun, et suurt eeskuju annavad eelkõige vanemad või lähedasem neist.. kui nood suits hambus ei käi, siis ei pruugi lapski algust teha ja sedasi läks ka minuga. Proovinud olen - leidub väheseid, kes poleks - ometigi ei tundunud see ei huvitava, meeldiva ega mõistliku tegevusena.
  4. Miks mitte märgistada vastavaid tegelasi embleemidega? Ma arvan, et need annavad parema ülevaate, kui embleem "troll" näiteks.
  5. Andre

    Embleemid vol.2

    Vol.1: http://vahvel.net/showthread.php?134259-Embleemid Erruläinud/privileegidest vabastatud moderaator/(abi)administraator või kes iganes muu foorumi personali kuuluv isik: Ver1: Ver2: Ikoonist võib tõlgendada lahkumisavaldusele alla kirjutamist. Ametlik vahendaja: Ver1: Ver2: -- Praeguseks kõik - avaldage arvamust.
  6. No taolise sisuga teemad ongi ju loodud postituste kogujate poolt postituste kogujatele. Isiklikult ei võta ose ei foorumi mängudest ega sarnasest eeltoodud mõttetusest. Oluline on postituste sisu, mitte koguarv.
  7. Kui mul midagi mängib, siis reeglina pole see sellest sajandist. Näiteks, ühed läbi aegade isiklikud lemmikud: 70ndatest: The Beatles - Let It Be (salvestatud aastal '68, väljastatud '70) Afric Simone - Hafanana Toto - Hold the Line 80ndatest: Bon Jovi - Livin' on a Prayer; Born to Be My Baby; Runaway KC & the Sunshine Band - Give It Up Lionel Richie - Dancing on the Ceiling Nik Kershaw - The Riddle Aerosmith - Dude Looks Like a Lady Alice Cooper - Poison Belinda Carlisle - Heaven Is a Place on Earth Beth Andersen - Dance Dance Dance (filmist "Scarface") George Harrison - Got My Mind Set on You Murray Head - One Night In Bangkok Van Halen - Jump The Outfield - Your Love Toto - Africa jne.. 90ndatest: Culture Beat - Mr. Vain Darkness - In My Dreams Eclipse - Let the Rhythm Move You Ace of Base - Life Is a Flower; Cruel Summer; Beautiful Life; The Sign Real McCoy - Another Night; One More Time; Automatic Lover Dr. Alban - It's My Life E-Type - Do You Always; This Is The Way; Set the World on Fire; Life (küll aastal 2001 väljastatud, aga leian, et vääriks vabalt 90ndate alla liigitamist) Magic Affair - In the Middle of the Night; Omen III Megadeth - Angry Again Rednex - Cotton Eye Joe; Old Pop In an Oak Snap! - Rhythm Is a Dancer jne..
  8. Ostsin 10m, kõik toimus edukalt ning tehing oli kiire - väga rahul!
  9. Viimati vaatasin Kariibi mere piraatide seeria neljandat osa. Isiklikult ei jäänud rahule, ootasin midagi tunduvalt põnevamat ja vaatamisväärsemat. Filmi muutis kehvemaks juba see, et teatud peategelased ei mänginud osa sündmustikus nagu näiteks Orlando Bloom ja Keira Knightley. Põhjus miks ma üldse vaevusin antud filmi khmm.. hankima, oli see, et tungiv huvi oli teada saada, mis sai edasi lendavast hollandlasest, kuid see ei ilmutanud end filmi vältel kordagi. 3/5
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.