Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Jansa1989

Liikmed
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Jansa1989'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 28.09.1990

Kontaktid

  • MSN
    Jansa_K@live.com
  1. Ega jah ma ei olegi sind veel online näinud. ---------- Post added 06-06-11 at 19:26 ---------- olen 3 päeva msnis olnud ja pole sind kordagi online näinud, seega võtan su pakkumist kui spämmina. kasutajad endiselt müügis, annan ära odavalt. ---------- Post added 06-06-11 at 19:26 ---------- bumpi saab?
  2. Võin nad kõik ka ära peita kui tahad, keegi pole mingi käsutaja. Lihtsalt seal statsidel pole midagi vaadata nagu pooltel. Endiselt otsin ostjat.
  3. Mis asja sa ajad suust välja ma ei saa aru? Keegi ei tea informatsioone peale minu, see kasutaja minu tehtud aastal 2008 ja informatsiooni ei tea 100% kindlalt keegi peale minu, edit oma postitused ära või kontakteerin moderaatoriga ja lasen sulle warni teha ja nemad ise kustutavad postituse ära. PRAHT! ---------- Post added 04-06-11 at 09:49 ---------- Ei, ma pole seda kasutajat maha müünud. Jutt oli aasta tagasi või isegi rohkem ühe inimesega, et saadab mulle raha ma andsin kasutaja ja mul totaalselt läks meelest kuskil kuuks ajaks, et pean saama raha veel rs konto eest kuid mõtlesin las mängib ei viitsi müüa ega ma ise ka ei mängi jne. Nüüd mõtlesin tagasi võtta ja mis vaade. ---------- Post added 04-06-11 at 09:50 ---------- Mõtleb välja või ajab kellegagi sassi, eks juhtub nii.
  4. Haha, mulle meeldis sinu ütlus, +1 kohe sellepeale. Dumby, ma uurisin sulle selle nr. kohta infot natuke ja leidsin, et 56917171 kuulub isikule Revo Pehlak. Enjoy
  5. ma ei tea selliste hindu, pole never rs2 acce müünud varem. tee mingi avapakkumine.
  6. Kelle? See muidu minu kasutaja mina selle kõige esimene omanik. Sain kasutaja pealt ka 22m raha
  7. ei pela rs kõik pahn müüki, see kasutaja oli kellegi käes mitmeid kuid ja eile tegin appeali ning täna näitas e-maili pealt, et successful appeal. aksepteerin ainult eurosid, rs kasutajaid ega rune raha ei taha kuna pole nendega midagi teha ja järjekordne kasutaja müük on painful aja raiskamine minu jaoks kuna töötab välismaal. kontakt msn on [email:3hpclhdp]Jansa_K@live.com[/email:3hpclhdp]
  8. Politsei ei võta liitavaldusi kui soovid teada. Olen proovinud nii ja õeldi, et eraldi kindlalt. ---------- Post added 03-06-11 at 14:36 ---------- EDIT: Vaevalt, et nad 25€ pärastki midagi tõsist ette võtavad, kui ta eitab on läbi.
  9. Saatsin Jagexile kirja aga ma ei saa eriti aru sellest kuna mul inglise keel suht halb. Oskad õelda mis siin nagu täpselt kirjutatakse? Dear Janar, Thank you for contacting us. I’m sorry to hear that your account as hijacked. Following your email, your account was reviewed by our specialist account clean team who have removed any information that was not set by the original owner - the person who created the account. I fully empathise with your situation and hope that now we have cleaned the account you feel a lot safer with it. If you wish to report this incident to your local police then please rest assured that we will do everything that we can in order to assist them with their investigation. However before we can supply any information we require confirmation as to their identity, as well as a formal request for the information they require. Please ask them to fax this on headed paper to: UK: 0844 588 6690 USA, Canada: 01144 844 588 6690 Australia: 001144 844 588 6690 Rest of the world: 0044 844 588 6690 Once we have confirmation of their identity, we will supply the police with any relevant information via email. If the police do not have access to a fax machine then they may send a formal request via post to: Jagex Ltd ICU St. John’s Innovation Centre Cowley Road CB4 0WS Cambridge UK If you have any further questions, please do not hesitate to contact us again via [email]parents@jagex.com[/email]. law enforcement may contact us via [email]lawcontact@jagex.com[/email] for assistance with official queries. Kind regards, Mod Ben W Community Safety Team Jagex Games Studio
  10. Kas Jagex ei avalda nagu IP aadressi millega hetkel kasutaja mängimisel on? Kuna kasutajaga keegi mängib, kunagi sain appealid accepted oli minu e-mail peal siis paar kuud ei saanud enam midagi teha kõik appealid denied ja nüüd nädal tagasi ka e-mail maha tõmmatud sealt :/
  11. Revo Pehlak on paljude identiteeti varastanud, googledades vaatasin siis seal tuli 4 identiteedi vargust kui otsida. Mina teeksin avalduse selle eest saab päris ilusa rahatrahvi või isegi reaalset vangistust kuni 5a.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.