Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

diidy

Liikmed
  • Postituste kogus

    30
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud diidy poolt

  1. mis mõttes ?
  2. kui kolmas, siis no thanks ... korra kunaskis ka ostsin sedasi ja 1l ilusal päeval oligi läinud! Aga edu sulle müümisel!
  3. mis on seos alaarenenud isikul ja lohakusel? Ära sõima :D:D:D ja pealegi, kui oleks siis summa mida pakkuda, ei oleks üldse patt v mis
  4. sorry ... minu viga, ei lugenud korralikult! nt. siis 701.-
  5. pildid ja mis su msn
  6. 1200 ja raha käst kätte !
  7. pildid enne ja siis jutt läeb edasi!
  8. diidy

    Ostan...

    to diamon: palju sa selle eest tahaksid?
  9. Kle , mis combat sellel accil on ?
  10. mis on hea pakkumine st. mis punktist kuhu ?
  11. diidy

    Ostan...

    ok ma ei viitsi vaielda aga siiski väljend "wtf" ei ole just viisakuse entaloon aga enivei... eks ma siis wabanda ja läheb sõpradena lahku
  12. Selle aasta MM`i paneb kinni Eesti õllepruulijate kogu aga tegelikult panustaks ma pigem Hispaaniale! Kui aga läeb penaltidele siis saavad pähe!
  13. diidy

    Ostan...

    kle saa üle ega keegi käskinud sul siin lärmama hakata, viisakalt saab ka suhelda eks. See, et sul rasked ajad ei anna veel õigust siis räusata !
  14. diidy

    Ostan...

    Et siis pakun välja diili, et osta lvl 3 skilleri ( heade statsidega ), peale selle, et pangas oleks ka raha piisavalt - MÕTLEN PIISAVALT!!! Alla 8milli nt. ei oleks soovitav! V siis mõne väga hea low cb pk`ri !!! NB! Pakkumisi ootan kuni 6nda juulini 2010 - siis otsustan - mida parem kasutaja st. kriteeriumitele vastav, seda suurem raha välj käiakse. Lagi on 1000.- Peale selle veel , kui läheb ostuks, siis arvestage sellega, et diil käib käest-kätte ja tehakse ostu-müügi leping, et hilisemate probleemide puhul saaks vastutusele võtta. Ehk siis mõelge tõemeeli enne,kas tahate müüa ,ilma et tekiks hiljem soov tagasi võtta!!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.