Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

raulpint

Liikmed
  • Postituste kogus

    22
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud raulpint poolt

  1. Oled kuulnud leechimisest? Joinid tiimi ja lihtsalt passid baasis, kuni teised floori teevad. Selle eest peab keyerile muidugi maksma. Näiteks friend chatis: "Wesellfloors" saad sa osta floore. Hinnad on sellised: low flooris 1,5M, occid ja warpid 2,3M ja muud large floorid 2M. Peamiselt müüvad seal maxed playerid ja nad ei ole scämmerid, keda võib mujal palju kohata. Eelisteks on see, et sa ei pea oma acci parooli andma. Ja kuigi sa pead samal ajal arvutis olema, saad sa afkida.
  2. Tegelt ei ole iga numbriga võrdne võimalus võita. Näiteks number 2 jaoks on vaja, et tuleks 1 ja 1 täringutel. Number 5 jaoks on variante rohkem: 4 ja 1, 3 ja 2, 2 ja 3 ning 1 ja 4. Number 8 jaoks on vaja 6 ja 2, 5 ja 3, 4 ja 4, 3 ja 4 ning 2 ja 6. Number 7 jaoks 6 ja 1, 5 ja 2, 4 ja 3, 3 ja 4, 2 ja 5 ning 1 ja 6. Number 12 jaoks on vaja 6 ja 6. Number 11 jaoks on vaja 6 ja 5 või 5 ja 6. Tehke omad järeldused. Parem siis juba ühe täringuga teha, siis on kõigil võrdne võimalus.
  3. Annaksid odavalt ära, sest raha vaja. Samas kõlbab ka rs millid, nagu su teemast välja loeb. Aga millide müümine võtab aega. Lisaks oled sa teine omanik (TikeTike esimene omanik) ja accil on veel kaasomanikke. Kaasomanikud ei või hakata acci tagasi recoverima vms? Ja kui counter strike asemel hakkad uuesti rsi mängima, siis ei ole kiusatust acc tagasi tõmmata? Ja irw, warni mind palju tahad, postcount mind ka ei koti, bänn mind ei heiduta. Sellega pole mõtet mind ähvardada.
  4. IRW Skillers Inc klanni ei võetud vastu, sest proovisid ostetud acciga liituda ja nüüd suurest kurvastusest müüd acci maha? Anyway, sa oled valetaja ja mina küll sinusugusega äri ei julgeks ajada.
  5. Laenata kellelegi kasutajat, et ta bottida saaks...inimesed, ärge olge lollid, et annate oma kasutaja kellelegi, et ta saaks BOTTIDA.
  6. Omatud. Häbi ei ole sellist guidet müüa? Ja päris tuntud on see meetod juba btw.
  7. Kes vähegi inglise keelt mõistab, lugege otse rs foorumist pro dungeri poolt tehtud guidet: http://services.runescape.com/m=forum/forums.ws?150,151,922,62641751 Vaevalt siinse müüja guide väga palju parem on.
  8. Sooviks AutoLividFarmer Pro osta. Mis su msn üldse?
  9. Ma pole sind mingi mitme nädala jooksul kordagi msnis online näinud. Saaksid öelda, kuna sa oleksid online?
  10. Seda, mida mul vaja, seda ikka ei ole ehk siis PestControl Pro. Kuigi teistel bottidel ka PC scripte, aga pärast nexuse botis selle kasutamis tunduvad mujal olevad scriptid ikka eriti saastad.
  11. Ja ma imestan, et sa selle lause kohta midagi ei kobise:
  12. Osta omale mingile suvalisele accile mille ja flipi rõõmuks. Pealegi saaksid ju irl raha tagasi teenida.
  13. Tegelt on küll õigus niisama bännida. Adminnid/moded oma suva järgi bännivad. Pealegi dumbylt ei eemaldataks mode õigusi sellepärast. Ta oskab amichiele liiga hästi perse pugeda.
  14. PC punkte teed isegi näiteks combat 50 accile sama hinnaga mis maxed accile?
  15. raulpint

    Küsimus.

    miks wildy peaks üldse raha kaasa võtma? Wildys on üldse selline süsteem, et ei saa valida, mis alleb jääb, vaid jäävad 3 (kui ilma skullita oled) GE hinna järgi kõige väärtuslikumat asja. Mujal olles jääb raha ja ruunid ka vist automaatselt alles, lisaks saab valida 3 itemit, mis tahad alles jätta.
  16. Ma võin läbi teamvieweri sul selle ära teha. Mõne minuti töö.
  17. Sama hästi võiks teha mining 1-99 guide ja panna sinna, et toksi algul bronze ja tin oret, edasi iron oret kuni 99.
  18. Maplesid ei tasu küll raiuda. Esiteks, mapled on aeglasem exp kui willowid ja teiseks, 99 wc'ga on mapled isegi aeglasemad kui yewid. Ja miks ei ole guides mainitud sawmilli? Sealt saab kuni 100k exp/h. Sul endal on üldse wc 99, et jagad siin õpetussõnu, kuidas parim viis wc'd treenida on?
  19. Kas targem ei oleks vahepeal teha ka death ja blood ruune, kuni saaks teha double astrale ja teha astrale kuni 91'ni ja siis double naturesid teha? Ja pealegi, miks ei ole guides ZMI altarit?? See on tohutult kiire exp, 2-3 korda kiirem, kui sinu meetodid siin.
  20. Väga kahtlane guide, kui aus olla. Ise tegin cons 99 Carved teak magic wardrobe'iga. Esiteks oli vähemalt tol ajal teak plankudega teha odavam kui oak plankudega ja teiseks xp/h on mitu koorda kiirem. Kiiruseks on saavutada isegi kuni 380k exp/h (ilma clay jms asjadeta). Ise vaatasin consi tehes ka igasugu filme ja sarju ja sain keskmiseks exp'iks umbes 270k/h. Igatahes parem kui oak kapid ja uksed. Oak plankudega aint botid teevad imo. Ja rikkurid teevad mahogany plankudega, laudu ehitades. Võimalik saavutada kiirus kuni 600k exp/h. Ja demon butler on minu arust raiskamine. Tavaline butler (see kiilakas mees) töötab ka päris hästi, toob pangast korraga 20 planku ja võtab tasu vähemalt kolm korda vähem. Lisaks ei pea plangud notedena invis olema. Parem klikk butleril ja seal on mingi valik "fetch from bank" ja sealt valid oma plangud ja siis arvu, mitu tükki tahad. Korra läbi tehtud see, siis kohe esimene valik on viimati salvestatud eelistus. Ja isegi raha pole invi vaja, saad otse pangast butlerile tasu maksta. Vaja ainult haamrit ja saagi. Kokkuvõtteks ei ole eriti veenev guide. Kui ikka skilli väga hästi ei tunne, võiks guide tegemata jätta. Ja kuskilt runescape fansitelt skilli kohta lugeda ja seda ümber tõlkida pole ka nagu eriti mõtet.
  21. Varsti hakatakse müüma õpetust, et farmige snapdragoneid või torstoleid ja farming poti abil korjake saaki. Kõik, kes seda viisi kasutama hakkavad nüüd, palun andke mulle 15M selle guide eest. (See oli sarkasm, kui mõni loll aru ei saanud)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.