Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

raulpint

Liikmed
  • Postituste kogus

    22
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info raulpint'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 26.04.1983
  1. Oled kuulnud leechimisest? Joinid tiimi ja lihtsalt passid baasis, kuni teised floori teevad. Selle eest peab keyerile muidugi maksma. Näiteks friend chatis: "Wesellfloors" saad sa osta floore. Hinnad on sellised: low flooris 1,5M, occid ja warpid 2,3M ja muud large floorid 2M. Peamiselt müüvad seal maxed playerid ja nad ei ole scämmerid, keda võib mujal palju kohata. Eelisteks on see, et sa ei pea oma acci parooli andma. Ja kuigi sa pead samal ajal arvutis olema, saad sa afkida.
  2. Tegelt ei ole iga numbriga võrdne võimalus võita. Näiteks number 2 jaoks on vaja, et tuleks 1 ja 1 täringutel. Number 5 jaoks on variante rohkem: 4 ja 1, 3 ja 2, 2 ja 3 ning 1 ja 4. Number 8 jaoks on vaja 6 ja 2, 5 ja 3, 4 ja 4, 3 ja 4 ning 2 ja 6. Number 7 jaoks 6 ja 1, 5 ja 2, 4 ja 3, 3 ja 4, 2 ja 5 ning 1 ja 6. Number 12 jaoks on vaja 6 ja 6. Number 11 jaoks on vaja 6 ja 5 või 5 ja 6. Tehke omad järeldused. Parem siis juba ühe täringuga teha, siis on kõigil võrdne võimalus.
  3. Annaksid odavalt ära, sest raha vaja. Samas kõlbab ka rs millid, nagu su teemast välja loeb. Aga millide müümine võtab aega. Lisaks oled sa teine omanik (TikeTike esimene omanik) ja accil on veel kaasomanikke. Kaasomanikud ei või hakata acci tagasi recoverima vms? Ja kui counter strike asemel hakkad uuesti rsi mängima, siis ei ole kiusatust acc tagasi tõmmata? Ja irw, warni mind palju tahad, postcount mind ka ei koti, bänn mind ei heiduta. Sellega pole mõtet mind ähvardada.
  4. IRW Skillers Inc klanni ei võetud vastu, sest proovisid ostetud acciga liituda ja nüüd suurest kurvastusest müüd acci maha? Anyway, sa oled valetaja ja mina küll sinusugusega äri ei julgeks ajada.
  5. Laenata kellelegi kasutajat, et ta bottida saaks...inimesed, ärge olge lollid, et annate oma kasutaja kellelegi, et ta saaks BOTTIDA.
  6. Omatud. Häbi ei ole sellist guidet müüa? Ja päris tuntud on see meetod juba btw.
  7. Kes vähegi inglise keelt mõistab, lugege otse rs foorumist pro dungeri poolt tehtud guidet: http://services.runescape.com/m=forum/forums.ws?150,151,922,62641751 Vaevalt siinse müüja guide väga palju parem on.
  8. Sooviks AutoLividFarmer Pro osta. Mis su msn üldse?
  9. Ma pole sind mingi mitme nädala jooksul kordagi msnis online näinud. Saaksid öelda, kuna sa oleksid online?
  10. Seda, mida mul vaja, seda ikka ei ole ehk siis PestControl Pro. Kuigi teistel bottidel ka PC scripte, aga pärast nexuse botis selle kasutamis tunduvad mujal olevad scriptid ikka eriti saastad.
  11. Ja ma imestan, et sa selle lause kohta midagi ei kobise:
  12. Osta omale mingile suvalisele accile mille ja flipi rõõmuks. Pealegi saaksid ju irl raha tagasi teenida.
  13. Tegelt on küll õigus niisama bännida. Adminnid/moded oma suva järgi bännivad. Pealegi dumbylt ei eemaldataks mode õigusi sellepärast. Ta oskab amichiele liiga hästi perse pugeda.
  14. PC punkte teed isegi näiteks combat 50 accile sama hinnaga mis maxed accile?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.