Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TrisK

VIP
  • Postituste kogus

    1 175
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,736 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud TrisK poolt

  1. No asi selles, et otsin inimesi kes oskavad mängida ja saaks full game teha. Feederid ja mingisugused mõttetud botte ei soovi. Ise olen level 22 (112 WIN) - East nordicus!!!
  2. TrisK

    Rapla Public

    Nimi: Rapla Public Host:Alienservers Slots:16 Hetkel adminniks ega vipiks tellida ei saa! Kohe varsti on domeen ka tulemas! Tulge mängima !
  3. Mul ema läheb küsib kas ma meeldin talle kui jah siis ema teeb süüa ja lähme sõõma.
  4. marvin on marvin Natukene parem võiks olla, aga nhh.
  5. ma trollisin kah kui ma 5ene olin nüüd käin niisama närvidele!
  6. ise olin tarandi poolt. kahju et ilves sai pressaks, aga noh eks vaatame kuidas ta esimese korra kohta teeb siis. Tarandi 5 aastat presidendida tõid eestile väga kasuks nii egonoomseld kui ka õgonoomselt
  7. Kuule martin, Msnis ja ts3es oled nõrguke, irl annad kõigile tappa jah!!? NiX mis sherlockisse puutub? sa mingi holmes w? HOLMES OLED W YOU TALKING TO ME W=?=
  8. Olengi heelium . pole seda eitanud. Ükskord tahtsin sulle midagi müüa vist ja siis lõpuks hakkasid jamama. Ja sa ei tea kes ma olen vist, aga tean, et olet pubis banni saanud.
  9. Ei soovita müüa! minu tahtis üle lasta ükskord ja koodib steamiga ! kuskil pubis. on busti saanud
  10. http://sigtutorials.com/renders/displayimage-184-_Stock_.html Palun ja edu mõlemale võistlejale.
  11. Aga mis põhjusel ta selle tagasi võttis? sest oli seisnud 2kuud?See kasutaja oli nüüd in zine pwni oma ju!
  12. r0sin-TrisK vist. ---------- Post added 20-07-11 at 15:55 ---------- excel ja siis TrisK Mingit r0sinat pole olnud : )
  13. Hakka kindlasti mängima kuna nüüd ei pea ep-d koguma ja saad koguaeg kõik asjad Loodan, et hakkad uuesti pelama.
  14. hiihi ei nõustu sinuga. Praegu kasutan macbook air (sülearvuti) ja see on väga mugav ja kerge.See on 4 aastat vana, aga ikkagi väga hea.Aku on kah hästi vastu pidanud. On ka imac mis mul on lauaarvutina ja ka see meeldib. väga mugav imo.
  15. Twitter on praegugi isegi kuulus. aga ise arvan ka, et google ei tohiks saada facebooki vastu kui just facebook teeb endale mingit sitta.
  16. Eestlastest parim vnh mai teagi rohkem eestlasi youtubes või praegu ei tule meelde. See on ikka nii hea kui mosse üle läheb siis üks ütleb : mu ema lõõb mu mättase :D pidin surnuks naerma :D Aga tal võiks videod mingi kord nädalas tulla, nii harva need videod
  17. Ilusad tõõd:) aga kas millalgil tuleb ka uusi tõid?
  18. w1l lisatud Nüüd peaks ka kõikide moviede lingid tõõtama õelge kui ei tõõta.
  19. 1,660 aktiivset liiget ei näita välja kuna vähesed ju postitavad imo. uus kujundus võiks tõesti tulla:) Ja usaldusväärne võiks olla tuntud liige ja vähemalt mingi aeg olnud siis foorumis(paar aastat) ja on tehinguid kah natukene
  20. total meeldib väga:) 2kpluss EDu bottimisel.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.