Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

One Way

Liikmed
  • Postituste kogus

    828
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    748 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud One Way poolt

  1. Esimene omanik?
  2. Tere, Plaanis hakata uuesti siis OSRS-i mängima. Päris nullist ei viitsi alustada seega olen avatud main/pure pakkumistele. Mida uhkemad skillid/pank, seda rohkem maksan! Võite pakkumised teha postituse alla, sobiva kasutaja korral võtan ise ühendust.
  3. Suht bjuuutiful pildid, jätka samas vaimus!
  4. Selge, tore kuulda
  5. Mis gamemode kasutamisele tuleb?
  6. One Way

    Pokker

    unibetis 21 ei läinud vaja ?
  7. Korralik ront ikka
  8. One Way

    Pokker

    Täna tuli üldse minu pokkeri aja parim käsi triobetis kui lauas oli 220€ ja mul tuli ässa nelik Keegi teab kus tasuta pokkeri faile saaks, et ise ülesse panna midagi?
  9. Tundub scammer! Alguses oli jutt hea seniks kuni ütles, et tema kellegile ette ei käi olgu kasvõi admin jne jne ... siis tahtis juba poolt ette saada ja lõpu lause oli ''Go Fuck Your self'' RESPECT!
  10. Asi on politseile ka üle antud nüüdest.
  11. Tunnen kaasa Genius, mul sama jama täna unega :S Jätsin ööseks aknad lahti ja sääsed tuli öösel jalgu imema ja terve öö pm ennast süganud jne + kohe tööle :S
  12. Mõte ka 2x postitada sama linki?
  13. Soovitan kindlasti !
  14. Kuule kasva suureks srsly... ma ei tulnud siia mingit nalja hetkel tegema. TROLL = MODERAATOR? Ise ka usute ?
  15. Jätame hetkel awardid kõrvale ja võtame kasutaja kellel on embleemid : TROLL, EESKUJULIK, AKTIVIST, KUNSTNIK, USALDUSVÄÄRNE JNE JNE ... on normaalne?
  16. Siil - Sunparty , tean küll aga see ei anna talle mingit eelist lasta panna endale mingeid embleeme mis tema nime ilusamaks teemad. Ja nagu ütlesin siis võtsin nimelt selle teema ülesse kuna mina olen kannataja
  17. Keegi ei vingu, lihtsalt ajab see närvi, et mingi lambikad lisavad endale kõvasti embleeme ja mulle paneb mingi ennast täis puhutud admin ärikeelu embleemi mis on mitte millegi eest pandud + awardid millel ei ole mingit mõttet. Uued kasutajad tulevad foorumi ja hakkavad äri tegema, vaatavad ''OH selle vennaga teen äri, tal palju lahedaid pilte'' lahedate piltidega vana laseb uue üle ja ongi olemas jälle, VAHVLIS HUNNIK VAIDLEMIST!
  18. Näed sa ei tea isegi foorumi omaniku nime trolololl .... Minu ärikeelu embleem pandi non-reason kuigi vahet ei ole, et 2 tegu oli arusaamatused ja võttis aega Järgmine Troll + Eeskujulik = http://vahvel.net/member.php?19995-Siil ? Pange siis mingi zetoon vms mitte mingi lapsik face sinna.
  19. Kuule kui iga inimene läheb nüüd Henry juurde ja ütleb, et ma tahaks Trolli Embleemi või Lammba Embleemi kas ta saab siis selle? Nalja kah ... MC award / Sportlase award, VAEVALT selle keegi saab hea küsimusise peale. Robert sina oled esimene näide kohe, kas käisid Henryt või Markust trollimas, et selle embleemi said või käisid neil kummalgi uksetaga kükke tegemas, et sportlase award tuli? MCsannu hakkasid Lady Gaga - Poker Face kõvasti fännama või kuulama?
  20. Tere Lp. Vahvel.net foorumlased ja administratiiv! Kas teile endale ei hakka naljakas tunduma kõik need embleemid mingid uued giftid või mis iganes need ei ole, et vähe lapsikuks hakkab see asi muutuma siin? Iga moderaator topib endal signatuuri koha neid embleeme / gifte täis ning teenib sellega kõvasti RESPECTI endale kui samas aga teised näevad siin kõvasti vaeva ükskõik mis embleemi / gifti välja teenimisel! Kellel on veel sama vastuväide siis võiks veel juurde lisada seda juttu kuna endal sõnad otsas rlly-.-
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.