Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Fainth

Liikmed
  • Postituste kogus

    36
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Fainth'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 27.02.1996
  1. kui pildid pole üles siis kindel scam PM ( Palun olge kindlalt kui Müüja pole nõus kasutama MM kindel scam ja ui ei ole pilte selles ( steamist ) .
  2. Ostan Ära Lisa msn [email:33n5iqj6]Blueniiqht@hotmail.ee[/email:33n5iqj6] räägib seal
  3. ˇKust otsast sul ta " Botter " on ? kui sa ei tea sittagi siis ole parem vait ära diskvilaritseeri seda teemat . Aga jah kena acc muide . vabandust kui sõna " Diskvilaritseeri " on vale sõna Vabandust selle asja pärast.
  4. Ok aga varsti siis uus clan loodan ning tulge julgelt Mängima .
  5. Šee on küll hea mäng Ise olin lvl 61 aga BAnned :S ei tea mille eest pole kunagi hackinud :S siis tegin uue
  6. Maple logsid läheb palju rohkem kui ainult 3m . aga jah edu sulle muidu sul läheb maple logse vaja 45 tuhat või rohkem . Muidu edu sulle - Fainth
  7. Stenkaaa - Ennem tuleb mõelda ka mida see tüdruk teeb . Pole vaja filmida siukseid asju ja siis pärast avalikku ette tuua . Muide ma tean küll et, tüdrukuid ei lõõda aga kamoon see pole juu normaalne , et Viskab heast peast Kutsikad jõkke . Sul siis kutsikatest Kahju pole ? Mõtle äkki oled sina kas sulle meeldib kui sind niimoodi visatakse jõkke nagu kutsikaid ? Mis vahet kas eestist või kuskil välismaal Ikka sama ja rõve tunne hakkab kui vaatad seda videot .
  8. Tra jumala trukk tydruk juuu ...... Eesti maal iukka siuksed värdjad , Kes viskavad vaeseid loomi Jõkke , kuigi Koerad on ka elusolendid mis sest et, nad on loomad, sellegi poolest ei pea kutsikaid jõkke viskama .. selle tydruku taoksin ära . Koertes jumala kahju ...... juu siis Kristjanil täiesti õigus sul Tähelepanuvajadus puudus sellel tüdrukul . -- Millised elanikud ikka eesti maal on . Ma arvan et, see tüdruk kes seal videos oli see juba kinni või trahv , Heast peast viskab Kutsikaid jõkke. " Niuks " "Sulps" Niuks" Sulps" kahju hakkab kui koerad sellist häält teevad.
  9. Mul oli esimene suudlus 15 a suvel jaanipäeval kui sõpradega tegime Shufflet ning kutsusime Tüdrukut kah kampa siis läksime edasi kuhugile ei mäleta täpselt aga see selleks Siis teine oli Saaremaal
  10. Ma kah Dung 4 aga skiller ning ei taha cb statse üles teha .
  11. Tunnen puudust kõige rohkem Suvest ning kus meri oli ilus sinine ning Päike kõrvetas aga jah siis puudust tunnen ühest tüdrukust kellega olen ikka temaga väga palju aega koos viitnud siis " Pidu " siis Tunnen veel foorumisse Postituste kogimist .
  12. Ei aga Vabandust , mida ment teha saab ? " Mendid ka nii tajurid küsivad sult kohe " Mis asi see Runescape on " ? AGa jah kui sul on teada tema arvuti ip siis saad teada kus ta elab kuna arvuti ip annab täpse info ja kus elab !!!! . Loodan et, saad oma raha tagasi " Vastik küll kuidas inimesed scammivad " . Parimat - Fainth -
  13. Nii siis Kutsun kõiki mängima warrocki ! Need kes veel ei tea mis asi on warrock siis seletan neile. WarRock on Sõjastiilne mäng kus alguses pead registeerima internetis , kui oled registeerinud siis tõmba mäng kus saab siit http://www.gamersfirst.com/warrock/index.php?q=download Kui oled tõmbanud ära siis mine Mängima !!!!! Mängu põhimitte on see et, pead arendama 1 - 100 ni ehk kui oled 100 rohkem ei saa lvl-id juurde . Seletan mis asi see KD on ! " KD on rating et, Kui sul on Kille rohkem kui deathe nt võtame Kille : 35760 Surme : 23632 KUi kille rohkem siis kd 1.51 !! Siin siis Netherlandsi või Germany WarRock Ownage Video . Ma mõtlesin et, teha Eesti Community clanni warrocki . Siis teanmspeak 3 v6i ventrillosse rentida serveri !! Arvan et, saab kunagi tehtud . Siis on veel niuke asi veel et, nagu G1 tähendab Grediiti https://www.gamersfirst.com/register/index.php?g=warrock Ei oska Pilte teha nii et, Vabandust selle asja pärast . Tulge ownima " Beat That Suckers On Germany and netherland , Estonia time is coming so Look out ! " Minu nimi Ingame : houuudzzzz : Kui vaja midagi videod teha või midagi sellist siis võite lisada Msn : [email:146e6ukz]Blueniiqht@hotmail.ee[/email:146e6ukz] : Tulge !!! Ei oska rohkem lisada siia praegu .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.