Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ciorps

Liikmed
  • Postituste kogus

    27
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud ciorps poolt

  1. Live for the moment !
  2. 1&2
  3. 2012 toimub lihtsalt mingi ülivõimas päikesepurse , maailmalõpp = bullshit .
  4. ei leidnud seda acci highscoorist . Mis sisse logimis nimi on ?
  5. Mul küsimus , et kus kohast ja mis hinnaga saab seda virtuaalkaarti osta ? Kas kõik saavad ? (alaealised jne ) Ja kuidas seda aktiveerida saab ?
  6. Minu meelest on see lihtsalt viis kuidas saada rohkem pileti ostjaid ja fänne .
  7. dirthyphonics remix ka ülivõimas innocence ka
  8. looks&tastes SEXY ! Just tegin ja köök on mõnusa aroomiga täitunud . Ma tegin kõike 2x sest tahtsin rohkem kaus on täiesti ääreni. soovitan aga ärge peppu keerake , liiga hea asi kui muna maitset tunda mõnusalt lisage next time rohkem kakaood . KLEEPSUKS !
  9. +1 ! Mokk on 10 korda hullem kui tobi , suurem võimalus keele ja kurguvähile Tobi nussib kopsud väga ära mida nooremana seda efektiivsemalt . kuigi kui oled mingi 12 aastane wannabe siis soovitan kohe maha jätta puhastuvad su kopsud kiiremini. ise ei suitseta . kuigi vessar ajab kiima
  10. Ma ei hakka uut teemat tegema. Et siis krediit kaarti ei ole vaja? Ostan kellegilt teiselt dollareid aga kas siis saab nt osta steamile mingi mängu kui mul krediit kaarti pole ?
  11. Steamis ei ole sellist asja nagu postikulu ju . teed kasutaja ostad mängu ja see on nagu virtuaalne cd. saad online mängida jne. SOOVITAN STEAMIST !
  12. Kuule rahune maha , vahet pole ju .
  13. Miks sa annad kasutaja ära ? Ei viitsi enam mängida, tegelen rohkem cs-iga *Oled esimene omanik ? jah ma olen esimene omanik *Saab kõik kasutaja andmed kaasa ? jah saab. *Mis on su msn ? [email:1lopps9h]arlis.98@hotmail.com[/email:1lopps9h] *Miks sa maha ei müü parem ? see on suhteliselt algeline pure 2,5 euri saaks aga ei viitsi hakkata tegema selle nimel.
  14. Paneks niisama pidu , naudiks elu teeks mida hing ihkab. Need psühhod siin kes hakkavad tampima ja nuga andma on lihtsalt 6-12 aastased wannabed. Sõidaks bmxiga nii kuidas jaksaks .
  15. Mõned siin päris hullud vennad . Tõenäosus , et esimesel suudlusele järgneb seks nagu mõni kirjutab siin on 1/100000 kui tegemist ei ole litsiga loomulikult Lasteaias oli see esimene nn harjutamine . aga korralik amelemine toimus eelmine suvi .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.