Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Radioactive

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    203
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    9 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Radioactive'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 26.03.1990
  1. Sa lohv mine õpi scammima , tra kus sa oled taun tahtsid mult pinni scammida piider . oiblääd . ja siis saatsid mulle umbe pm'i ka et pärast mitte süüdi jääda .
  2. Oli see vajalik post ? Mine spämmi mujal idu . Lisa msn kui tahad midagi rääkida .. Ja ma pole öelnud et ma müün seda acci , tahan vaadata palju hinda pakutakse.
  3. Ma ei tee mingeid pilte teile kuradi värdjad olete , viisite mu maine nii alla kui vähegi saab , ja nimetate mind scammeriks türa vaadake ennast , ise olete ühed spämmerid kes rikuvad teise inimese müügi teema ära .. Vaatasin kyll et olete teist sugused , aga ikka pole vist sama idioodid kes tahavad haige nussida näkku üksteisele , ja siis tulevad siia mingi oma sõpradega lametsema , mis see teie asi on olete te kadedad et mul selline kasutaja on ? Mõni vend lisas msn ütles et need pildid on tehtud uues PrivaatServeris no enam taunimat inimest ei anna otsida ... Ja maisaa aru kus on moded , kõik spämmivad juba mingi 6 lehte spämmi täis ja midagi ei tehta , ja ropendavad ja on kõik ikka midagi ei tehata , siis on sellised reeglid vist et kellel on tehinguid ja poste palju ja vanem liige siis need võivad kõike teha ** äkki panete siis moderaatoriks ka nad ** ? Mina siia foorumisse enam ei tule , maiviitsi te olete nii pubekad , mõned on scammerid , siin ei saa arugi enam kes on scammer , ja kes kellega räägib ... Haiged olete ikka , Bye Bye Vahvel.net ... Ja mida sina siin spämmid ? Kas sa ei näe et on kirjutatud suurelt esilehe Et kui midagi tahad küsida siis lisa msn et palun ärge spämmige te saate warni .. Aga ikka tuleb mõni lohvv ja hakkab lametsema , kui sa tahad talle tsau öelda siis mine räägi PM'i teel nahhuj sa minu teemat reostad ? Küll sina vana tropp banned saad varsti.. Ja seda 300krooni asja ma ka nii ei jäta.. Räägin su vanematega kui midagi muud ei aita , ja ikka tagasi võtad kasutajat . Idioot .
  4. hahaha , tra kus te olete killu vennad sitapead.. ja mis see teie asi on paljuga ma müün ? Kas ma olen ütlenudet müün 4000kr lapsikud tatikad
  5. norm üleval on andmis teema ka muidu idu
  6. // nüüd näen
  7. Kuule sa kukk pane suu kinni kuradi wazzaa , sa saad tappa varsti .. Ja mul on see kasutaja , ja õhtul saate pildid ka , ja sa irl Kuradi fucking Imelik või kes sa oled sa oled mingi ülbe tzort , sulle tuleks kuradi panniga pähe anda paar laksu äkki siis ei aja enam sellist paska välja , minge pävitage väljas kuradi värdjad , rune peded . haiged inimesed on siin vahvlis ikka .
  8. Ärge ette andke talle,ta on juba ykskord banned olnud .
  9. Tra mida te avaldate siin kasutajanimesid ja värke ? Kas ma olen lubanud , te ei oska lugede et kes spämmib saab warni ? Lugege ilusti , kui teeme Äri , kasutame MM-i , või teeme h2h. Mida te mölisete siin . ! Kui kellegil on midagi öelda siis lisage MSN-i !
  10. Lugu on siis selline,et tahtsin osta talt kasutajat '' Deiv Ftw'' ja lõpuks hakkasin ostma aga ei julgenud siis talle ette anda..Ja siis ütles et kasutame Middelman-i , ja siis ma ütlesin okei..Ja siis keda ? No kasutame Manraynorit,aga tegelt oli Manraynor hoopis Menraynor,aga mina sellest alguses aru ei saanud, ja siis kõik sujus ja sujus,kandsin MM-ile raha,ja siis andis see Superx_4 mulle kõik kasutaja info jne..Ja siis ütles menraynor et ta läheb ära mingiks 15min siis tuleb tagasi,aga teda ei tulnudki tagasi..Ja siis mingi järgmine hommik vaatan kasutajat pole.Keegi on ära võtnud..Sain kasutaja tagasi , aga oli ikka sama IP mis oli alguses järgelikult see Superx võttis tagas..Aga öelge mulle kuidas mina olen süüdi ??? Kui mingi debiil lisab fake Manraynori mulle vestlusesse mina sittagi aru ei saa,saan rahaga üle..Ja siis võetakse veel mingi rune kasutajat ka tagasi ju ..Kas see on normaalne ??Ütle mulle nahhuj te müüte siis kasutajaid kui te ei oska äri teha..Panen siis väikse pildi ka mis ta täna mulle rääkis ja pärast olin koheselt Blocked , olen kuulnud et ta on teisi inimesi ka scamminud selle kasutaajga,ja tema Berserkerpure teemas on ka mingi jama et tahtis scammida kedagi.
  11. See on mingi jama jutt , ma polnud 1300 päeva sees käinud aga sain ikka sisse.
  12. Olidki sina ? Sa oled ka kindel scammer 100% . Mingi teema mul sinuga oli kunagi mäletan hästi.
  13. Kuule sa tropp mine hoia oma suu kinni konn kes sulle leiba pakkus et sa terve saia võtsid urood . Tra mine arenda oma newbist skillerit edasi , nahhuj sa haugud igalpool . Ajad siin sita keema kõigil , ja sa AnttiWeed- aka Revodead , mine rahulda oma emo närve lõikumisega , kõik olete umbe ülbed siin vahvlis aga kui tegudeks läheb siis keegi ei julge midagi sitakotid olete , osad moderaatorid on normaalsed , aga enamus liikmed on ennasttäis debiilikud , arvate endast liiga palju .. :@ sa oled pubekas , ei oska kirjutada eriti vms ?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.