Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Cppu

Liikmed
  • Postituste kogus

    15
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Cppu'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 07.09.1994
  1. Varsti on valmimas Dynasty Gamingu poolt uus brausermäng. Seni võite uurida ringi foorumis : http://www.dynastyg.eu/gaming
  2. Kunagi ei saa olla kõik adminid super, sellest tuleb alati teada anda ja anname endast parima. Server avatakse lähipäevil koos UCP-ga. UCP asub : http://www.dynastyg.eu/samp/ucp Muidugi on meie komuunil ka gamingu foorum. Külastage ja te ei kahetse tulevikus, tuleb varsti välja ka MineCraft server. http://www.dynastyg.eu/gaming Vaatan et jube OT-ks ära läinud, ise siuksed serveri tegijad koos ju. Ega kõigile ei saagi server meeldida niietjah. Hetkel pole server täielikult valmis lihtsalt tegin natukeseks lahti et rahvas saaks tutvuda uue linnaga.
  3. ELRP on LARP edit ja selle kasutamiseks pole kellegi luba vaja. Muidu me pole foorumis copynud kellegi foorumilt maha.
  4. Ei tegelt areng serveril on kõva aga iseloom mõnel annab soovida
  5. See GM pole 0-st. Tutvustus kohe varsti valmis, logo ka vaja. Muidu ühe inimesega teeme GM-i 0-st, kui kunagi valmis saab siis järgmine aasta. Ma ei ole pro scripter, alles õpin asja korralikult tundma aga midagist ma ikka oskan. Pole mõtet whined igasuguseid asju siin teemas. Ma ei saa aru miks eesti inimesed pooled on nii pahatahtlikud ja omakasupüüdlikud.
  6. Siim ei kõlba kuhugi, tal mingi ajupuue vast. Bannib selle eest et vahvlisse tehakse teema no ma ei tea.
  7. Cppu

    Enternum

    Mängib veel keegi seda ?
  8. Ma võtaks 15 gb-se, tantumis saab häid vps-e
  9. Et inimesed teaks muidu meist rohkem, komuun ise on juba nädal vana vähemalt.
  10. Server pakub erinevaid RP võimalusi on olemas igasuguseid huvitavaid süsteeme. Legaalsed Grupeeringud: ¤ Politsei ¤ Päästeamet ¤ Meedia ¤ Maakad ¤ Transpordiamet Illegaalsed Grupeeringud: ¤ The Dolores Tegevus Las Venturas Foorum: dynastyg.eu/samp/ ...
  11. Puhas crap, scripterite ja omanike kohta teemasi teha ei või, et nemad võivad teha karistamatult kõike. Paras närvihaigete punt seal. Siim see jookseb iga teise asjaga sa-mp.com foorumi küsima. Mõtetu. SEE ON MINU ARVAMUS, ei ole komenteerimieseks, kui kriitikat ei kannata siis veel hullem.
  12. Haha mis kuradi reklaamimisega , mine arene kuskil ja lõpeta mingi servu maha tegemine ilma põhjuseta . Ise Jagate oam paroole siis see on teie enda asi ja mingit hackimist pole siin olnud nii et pane suu kinni tatt nokk .
  13. Väga lame ja mõtetu server . Käivad labaselt oma serverit reklaamimas puhtast kadetusest , kahjuks ma ei tee igast asjast screene .
  14. KAs Keegi Veel Mängib seda ma sooviks muidu oma liitu mis oli kunagi võimas aga sain banni ja liit lagunes . Sooviksin NATO Liitu uusi liikmeid andge teada :_D
  15. Sellist Jama Ära siia Topi Kohe kindlasti . Esiteks Olen Mina uks omanikest ja Meil Pole vaja mingeid koodereid , Sa oled ju alles väike laps muidugi sa muid sõnu ei tea aint üritad elu hinna eest maha teha meie serverit kuna nuud oled kade meie uue serveri üle . Eliidi GM -i pole me varastanud lihtsalt ühel päeval sain mingilt tüübilt rivo vms äkki oli ühe lingi ja seal oli eliidi gm ning tõmbasin alla ja panin peale . Kui Ise oma gm -i jagate siis pole see mingi vargus niiet TOpi oma suu kinni Tatikas . Kasutame Gm - i millal tahame te ei sa mitte millegi eest menti anda nägu te airole väitsite . Silver Äkki räägid mis paska sa ise keerad kokku ja kasutad inimesi lihtsalt ära . Osta endale elu kuradi Tolgus Sinusuguseid serveri kohta valetama pole vaja siia .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.