Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

you1515 jr

Liikmed
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info you1515 jr'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 13.06.1990

Kontaktid

  • Veebileht
    http://www.runescape.com
  • MSN
    artur1902@live.com
  1. Mul on Aken juba kinni, Mis sa teed nalja v ? Ma panen mingi lambist siia sellise postituse v ?
  2. Neti ütleb: 12 euri eest saad 40m sobib? mis panka kasutad? mul 5 tehingut kõik rs millidega * Mait - ütleb: kahju, et sul tehinguid nii vähe on Neti ütleb: eiole vähe ma aastast 2008 liige kaa 12euri pärast ei hakkaks eriti enda kasutajat banni saama. mul lihtsalt jooma minekuks raha vaja ja selle on odav saad aru vast Mait - ütleb: saan aru küll Neti ütleb: Mait - ütleb: aga no ma ei tea 12 euri on mulle suur raha, ma ei taha eriti ette köia .D Neti ütleb: no ma saan aru ,et suur raha. aga saad aru, mul pole vaja enda nime mustata mingi 12euri pärast. kui olen päris sitaks mille müünd ja pole probleeme olnud kellegil Mait - ütleb: ma ostaks 50m 12 eur Neti ütleb: krrt mul ongi aind 50m endale ka vaja jätta 40m saad 12euriga, see niigi soodukas väga soodne Mait - ütleb: 10 eur saad kaks laudurit Neti ütleb: no teeme ära mis pank sul on ? swed? Mait - ütleb: swed Neti ütleb: 221050431424 sten sibul peaks kohe üle tulema Mait - ütleb: kus kandis elad ka Neti ütleb: võrus , tln koolis, kus ise ? Mait - ütleb: tln mis koolis ?D Neti ütleb: normaalne audentes ise? Mait - ütleb: ttü Neti ütleb: okeii ütle kui kantud siis lähen vaatan panka 5min jooksul peaks üle tulema samast samasse panka Mait - ütleb: anna andmed uuesti Neti ütleb: 221050431424 sten sibul Mait - ütleb: w 67 saame kokku lumby siis Neti ütleb: jah mis su rsn? Mait - ütleb: hants23 Neti ütleb: mul skill to sky okei Mait - ütleb: kindel et üle ei lase ? siis teen tehingu ära Neti ütleb: mhm eilase * Mait - ütleb: tehtud Neti ütleb: okei tulen kohe ge'sse ei viitsi tulla ? Mait - ütleb: okei tulen ge Neti ütleb: mul teine ostja ka siia pidi tulema okei ootan siin Mait - ütleb: add hants23 ma kohal Te peatasite fotode ühiskasutus Neti ütleb: jah jooksen ooty 40m oli siis meil jutt jah ?= Mait - ütleb: jah Neti ütleb: vittu mul pankuri peal addi metsamees0 ma msnist välja mul priva on Mait - ütleb: õuõu lased üle ? Neti ütleb: jah Mait - ütleb: tra nalja teed siin v ? Neti ütleb: sorry lauduri raha vaja mkm seal Mait - ütleb: Arvesta sellega, Kui ma su ülesse leian Neti ütleb: ei lase ikka sa teed nalja vist ma su seljataga trade võta vastu Mait - ütleb: jajah kõva seljataga Neti ütleb: tra segi oled ? miks sa ei trade wtf nohh said millid ? okei ma nüüd eemale Mait - ütleb: oi plö sa mees ei tea kellega sa jamad Ma leian su veel ülesse Neti ütleb: dps oled küll umbe äkiline Mait - ütleb: see on pohmell anna oma number mulle Neti ütleb: ok ooot Mait - ütleb: ei olle kellegi teise nr vaja sinu oma on vaja Neti ütleb: ongi minu oma hahaha muutsid pilti ? Mait - ütleb: jutt või asi, kanna parem raha tagasi Neti ütleb: Miks ma peaksin See vend müüb niimoodi miljoneid. Arvesta sellega, ma saan su kätte .
  3. Neti ütleb: 12 euri eest saad 40m sobib? mis panka kasutad? mul 5 tehingut kõik rs millidega * Mait - ütleb: kahju, et sul tehinguid nii vähe on Neti ütleb: eiole vähe ma aastast 2008 liige kaa 12euri pärast ei hakkaks eriti enda kasutajat banni saama. mul lihtsalt jooma minekuks raha vaja ja selle on odav saad aru vast Mait - ütleb: saan aru küll Neti ütleb: Mait - ütleb: aga no ma ei tea 12 euri on mulle suur raha, ma ei taha eriti ette köia .D Neti ütleb: no ma saan aru ,et suur raha. aga saad aru, mul pole vaja enda nime mustata mingi 12euri pärast. kui olen päris sitaks mille müünd ja pole probleeme olnud kellegil Mait - ütleb: ma ostaks 50m 12 eur Neti ütleb: krrt mul ongi aind 50m endale ka vaja jätta 40m saad 12euriga, see niigi soodukas väga soodne Mait - ütleb: 10 eur saad kaks laudurit Neti ütleb: no teeme ära mis pank sul on ? swed? Mait - ütleb: swed Neti ütleb: 221050431424 sten sibul peaks kohe üle tulema Mait - ütleb: kus kandis elad ka Neti ütleb: võrus , tln koolis, kus ise ? Mait - ütleb: tln mis koolis ?D Neti ütleb: normaalne audentes ise? Mait - ütleb: ttü Neti ütleb: okeii ütle kui kantud siis lähen vaatan panka 5min jooksul peaks üle tulema samast samasse panka Mait - ütleb: anna andmed uuesti Neti ütleb: 221050431424 sten sibul Mait - ütleb: w 67 saame kokku lumby siis Neti ütleb: jah mis su rsn? Mait - ütleb: hants23 Neti ütleb: mul skill to sky okei Mait - ütleb: kindel et üle ei lase ? siis teen tehingu ära Neti ütleb: mhm eilase * Mait - ütleb: tehtud Neti ütleb: okei tulen kohe ge'sse ei viitsi tulla ? Mait - ütleb: okei tulen ge Neti ütleb: mul teine ostja ka siia pidi tulema okei ootan siin Mait - ütleb: add hants23 ma kohal Te peatasite fotode ühiskasutus Neti ütleb: jah jooksen ooty 40m oli siis meil jutt jah ?= Mait - ütleb: jah Neti ütleb: vittu mul pankuri peal addi metsamees0 ma msnist välja mul priva on Mait - ütleb: õuõu lased üle ? Neti ütleb: jah Mait - ütleb: tra nalja teed siin v ? Neti ütleb: sorry lauduri raha vaja mkm seal Mait - ütleb: Arvesta sellega, Kui ma su ülesse leian Neti ütleb: ei lase ikka sa teed nalja vist ma su seljataga trade võta vastu Mait - ütleb: jajah kõva seljataga Neti ütleb: tra segi oled ? miks sa ei trade wtf nohh said millid ? okei ma nüüd eemale Mait - ütleb: oi plö sa mees ei tea kellega sa jamad Ma leian su veel ülesse Neti ütleb: dps oled küll umbe äkiline Mait - ütleb: see on pohmell anna oma number mulle Neti ütleb: ok ooot Mait - ütleb: ei olle kellegi teise nr vaja sinu oma on vaja Neti ütleb: ongi minu oma hahaha muutsid pilti ? Mait - ütleb: jutt või asi, kanna parem raha tagasi Neti ütleb: Miks ma peaksin Kui keegi teab ta numbrit, ip-ed või midaiganes, andke teada, see vend karistamata ei jää. Otsin ta lihtsalt ülesse.
  4. KAs pangas saab 2 fire capet korraga olla ?
  5. Müüa Kasutaja. you1515 jr Esimene omanik olen. Postita siia oma pakkumine ja msn. Müün nii RSGB kui ka Pärisraha. Questid : MM ja Lost city on tehtud. Minu andmed: Msn:mait0018@hotmail.com Elukoht:paide Nimi:Mait Vanus:16
  6. oma kasutaja saakis teha game cardi abil ainult p2p, mida saab osta UK-ast igast rioski moodi poodidest.
  7. Ostan game card pini, kuna ma muud moodi ennast p2p teha ei saa. Hind kokkuleppel. Msn [email:36sj8lmu]mait0018@hotmail.com[/email:36sj8lmu] Või Pm oma msn mulle.
  8. Liiga väike pank, müüks isegi v'ibolla
  9. saad odavamaltki ju .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.